מאפינס כמו עוגיות ושוב משחק ושילוב של טעמים שונים.
ממצרכים שהיו לי במזווה ובמקרר
"נולדו" מאפינס מאד מיוחדים ועדינים.
35 כדורים רכים בנימוחות של עוגה.
המצרכים בקערה:
1/2 כוס שמן קנולה
חבילה גבינה "טוב-טעם" = 250 גרם
2 כוסות קוקוס
100 גרם שוקולד לבן מגורר גס
2 ביצים
100 גרם אבקת סוכר
3 כפות סוכר
שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות קמח רגיל
אופן ההכנה:
מתחילים ללוש לבצק מאד נעים ורך
הבצק צריך להיפרד מדפנות הקערה ובמידה והבצק לא נפרד ודי דביק יש להוסיף כף או שתיים קמח.
להכין 35 כדורים (יותר גדולים מאגוזי מלך)
לסדר על ניר אפיה במרווחים .
לחמם תנור מראש לחום 175 –לאפות 20 דקות או עד לצבע זהבהב
ראו המלצה למטה: להבריש עם מים+סוכר+לימון
כמה דקות צינון, ולפזר כמות נכבדה של אבקת סוכר
תהנו
יופי של מאפינס מתוקים זעירים וטעימים מוצאים חן בעיני .
פירגוש מאד לטעמי המאפינס
ינוסו בהקדם.
תבורכי .
shalom pirga ani meod ohevet et hablog shelah
ve rotza ladaat im efshar bli gvina mashoshihiye parve
toda raba :!:
הייי גלית יקרה
תודה לך על ההודעה.
אפשר גבינה מסוג סויה או טופו
בהצלחה
לילה טוב פירגה
הכנתי את העוגיות מאפינס האלו לחג, בעיניי הן יצאו קצת יבשות….
לכן, איך שהן יצאו מהתנור שפכתי עליהן מעט סירופ חם שהכנתי ממים סוכר ולימון
ובנוסף פיזרתי אבקת סוכר
קצרתי המון מחמאות
תודה לך!!!
חג שמח ושנה מתוקה!!!
***הכנתי גם את העוגת דבש הדרים יצאה משו משווווווו….
הי יוספה
יופי של רעיון לצקת סירופ על המאפינס.
תודה רבה
תודה על המחמאות לעוגת דבש הדרים.נהדרת
שלון אני עשיתי את המתכון שלך ואהבתי מאוד את העוגיות
ישלי שאלה איך לעשות את הסירופ ?
אני לא הכנתי עם סירופ.
מישהי הכינה וכתבה בתגובות.
הבנתי שזה מים עם סוכר וקצת לימון. מברישים אחרי האפייה.
היי פירגה…קודם כל המתכונים של מדהימים!
2 שאלות :
1. אפשר לוותר על הקוקוס? לשים משהו במקום? אולי לחזק איכשהו את הטעם של השוקולד הלבן?
2. כמה זמן זה נשאר טרי? ואיפה הכי טוב לשמור? במקרר?
תודה רבה
נילי הי,
נסי עם שקדים טחונים.
נסי להקפיא יחידה אחת ולראות איך זה מתנהג אחרי הקפאה.
בהצלחה