d7a7d7a8d79ed791d795 d7a9d79cd79ed794 d7a9d795d7a7d795d79cd793d794 d79ed799d799d7a4d79c - עוגת קרמבו גבינה שוקולד ומייפל

עוגת קרמבו גבינה שוקולד ומייפל

d7a7d7a8d79ed791d795 d797d79cd791d794 d79ed799d799d7a4 d7a9d795d7a7d795d79cd793d794 - עוגת קרמבו גבינה שוקולד ומייפל 

אחרי עוגת הקרמבו קפוצ'ינו שלי המוצלחת והטעימה, גיוונתי את אותה עוגה
לעוגה עשירת טעמים וניחוחות.
פשוט נפלאה ואהובה על כולם.

המצרכים וההכנה לבסיס העוגה:
4 חלבונים
4 כפות סוכר
4 חלמונים
כף קמח תופח –אפשר של פסח או קמח מצה
4 כפות קקאו
כף קוניאק או ליקר
להקציף חלבונים וסוכר –להוסיף חלמונים בעדינות רבה ואת יתר החומרים-לבחוש בתנועות קיפול עדינות שלא לשבור את הקצף
לרסס תבנית עגולה מספר 24 בשמן ולצקת את הבלילה.
לאפות בחום 175 כ-20 דקות או עד שמוכן ואפוי

לצנן את העוגה כ-10 דקות

לזרזף על התחתית הקרה סירופ מייפל (כ-3 כפות)

המצרכים וההכנה למלית:
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
2 מיכלי שמנת מתוקה
וניל לטעם
2 גבינה רכה 9% = 500 גרם
1/2 כוס סוכר
להקציף במיקסר את 2 השמנות עם 2 האינסטנט פודינג הסוכר+הוניל
כשמוקצף להוסיף את הגבינה ולערבב קלות
לצקת על בסיס העוגה הקרה.

לצנן היטב את העוגה לפחות שלוש שעות (בפריזר) ולצקת את הקרם החם
בתנועות מעגליות. להחזיר להקפאה.

המצרכים וההכנה לציפוי שוקולד חלבה:
לחמם עד לסף רתיחה מיכל שמנת מתוקה ולסגור להבה
להוסיף 250 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות ולערבב עד להמסה
להוסיף לקרם כף טחינה גולמית 
לצקת על העוגה
לשמור את העוגה במקפיא עד שעה לפני ההגשה. להחזיר את העוגה להקפאה שלא תימס.

"טיפ"
1. אפשר להכין קרם שוקולד מבושל ולהוסיף לקראת סוף הבישול כף טחינה גולמית (מתקבל שוקולד בטעם עדין של חלבה)

d7a7d7a8d79ed791d795 d7a9d79cd79ed794 d7a9d795d7a7d795d79cd793d794 d79ed799d799d7a4d79c1 - עוגת קרמבו גבינה שוקולד ומייפל
תהנו

18 תגובות על “עוגת קרמבו גבינה שוקולד ומייפל

  1. היי פירגה.
    קניתי את כל המצרכים ואני עומדת להכין את העוגה.

    שאלה קטנה- האם ניתן להוסיף לבלילת השוקולד לציפוי מעט מיץ תפוז וקליפת תפוז מגוררת במקום הטחינה? מה את אומרת על השילוב הזה? האם זה יתאים?

    • אילנה,השילוב של שוקולד תפוז לא מתאים לכל אחד ולא כל אחד אוהב.אם את מכירה את השילוב וזה טעים לכם,אז תלכי על זה.
      בהצלחה smile

  2. לומר את האמת מאז שגיליתי את האתר שלך אני נכנסת כמעט מידי יוםוהכנתי המום מאכלים ומתוקים מהמתכונים שלך ישר כוח! היום הכנתי את הקרוסונים ןעוגיות התמרים ועכשיו סיימתי להכין את עוגת הגבינה הנפלאה הזאת אפשר לומר שאני מוכנה לארוחת שישי מחר! :lol:

  3. ואת זו עשיתי לקינוח ארוחת ערב משפחתית חלבית וחגיגית במוצאי החג הראשון,
    ליקקו שפתיים ואצבעות

  4. פירגה סליחה שאני משגעת לך את השכל, מה לעשות אני רוצה מתכון רק מהאתר שלך :P לא מוכנה להתפשר.

    ולשאלה: אם אני רוצה בסיס לא שוקולדי, האם אפשר להשמיט את אבקת הקקאו מהבסיס, והאם צריך להוסיף משהו אחר במקום?

    המון תודה

  5. צהריים טובים!
    לגבי העוגה..
    אין אפשרות לאחר ההקפאה הראשונית לשמור אותה במקרר?
    או שחייבים לשמור אותה רק בפריזר?

    • את יכולה להכין גם ב 24 או 26. זה ממש לא משנה העוגה תישאר טעימה כך או כך.
      תהני וחג שמח smile

  6. פירגה יקירתי!
    האם יש תחליף לגבינה?
    אולי שמנת בלבד?
    העוגה מהממת פשוט לא אוהבת חמיצות של גבינות
    חוץ מזה מה נשמע?

    • הי אילנית,אני לא יודעת מה יחליף גבינה,צר לי.
      סבבה smile והמשך טעים לנו.

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *