
שהביאה הבת שלי לשולחן שבת.
מצרכים והכנה:
להכין תבנית עם ניר אפיה. להניח 1/2 כרוב חתוך לפיסות ולהבריש שמן זית. לפזר מלח גס.
רוטב בצנצנת עם מכסה:
1/4 כוס טחינה
1/2 כוס מים קרים
כף מיץ לימון
1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
1/2 כוס שקדים ובוטנים קצוצים
קצת פלפל שחור
לערבב ולטעום ולשפר טעם
הכנה:
לצלות את הכרוב בטורבו 180 מעלות כ-30-40 דקות
עד שהכרוב נשרף בצדדים ורך.
לערבב עם הרוטב ולהגיש.
תהנו