d792d791d799d7a0d794 d799d7a8d7a7d795d7aa 800x600 - גבינות וממרחים לאירוח ולנשנושים

גבינות וממרחים לאירוח ולנשנושים

ירקות 800x600 - גבינות וממרחים לאירוח ולנשנושים

מה שמים בגבינה כדי לשפר? לרגש? שיהיה קצת אחר?

אתם מוזמנים להוסיף בתגובות עוד אופציות.תודה.
גבינות:
גבינה לבנה שמנה אפשר לקנות במשקל או במקררים החל מ-5%
גבינת קוטג'
גבינה כחושה כמו כנען או טוב-טעם
גבינות עיזים
גבינות צהובות קשות
גבינות מותכות
לבנה זו גבינה חמוצה. אני מכינה לבד בבית ומכינה ממנה ממרח/כדורים.ממרח לבנה מגישים עם שמן זית וצנובר קלוי.

התוספות לטעם נוסף, לכל ממרח שאתם מכינים: מלח, פלפל שחור, שמן זית/מיונז.

אפשר להשתמש בסוג אחד או לשלב מגוון גבינות
על מנת לרכך את הגבינות המשולבות,ניתן להוסיף:שמנת,אשל,יוגורט וכו'.
את הממרחים כדאי להכין יום לפני האירוח כדי שיספגו את הטעמים.

אופציות להוסיף לגבינות:
שום שמיר טרי קצוץ ופפריקה אדומה מתוקה לצבע
אבוקדו ובצל ירוק וטרי
צנובר קלוי,אגוזים ושקדים
זיתים מכל הצבעים והסוגים
טונה סחוטה משמן ניתן להוסיף אגוזים
סלמון קצוץ דק
סרדינים
פטריות מטוגנות עם בצל ואפשר להוסיף קורט אבקת מרק פטריות
עירית
מלפפון חמוץ קצוץ קטן
גמבה כבושה/חמוצה
למשתמשים באבקות מרק ניתן להוסיף אבקת מרק בצל או פטריות
פירות יבשים קצוצים קטן בשלל צבעים
ירקות טריים קצוצים בשלל צבעים
תהנו

40 תגובות על “גבינות וממרחים לאירוח ולנשנושים

  1. לא יודעת למה נמחקה התגובה שלי מקודם, אבל אני מנסה לכתוב שוב:
    אני מתבלת ממרח צהוב בתבלינים צהובים: שום, כמון וכרכום. אפשר גם קארי. יוצא מעולה! :lol:

  2. בוקר טוב לכולן,
    1.תוספת של: בצל קטן קצוץ דק, שמיר קצוץ דק , כף מיונז וכפית חרדל פלפל ומלח
    או: בצל קצוץ דק, פפריקה מתוקה וזרעוני קימל שלמים – כמובן מלח ופלפל לפי הטעם

    יום נהדר,
    רותי

  3. :? אם אפשר לקבל לדוגמא למתכון אחד על מנת שנוכל להכין אח"כ בהתאם עוד מתכונים ממבחר הרשום. ;)

  4. הי , אצלי הכי הולך מטבל עם בצל ירוק אני שמה גבינה לבנה ויוגורט קצת מלח פלפל פפריקה , מ-ע-ו-ל-ה

  5. בוקר טוב,

    הכל נראה מעולה……

    תודה על כל המתכונים……

    ציפי כמנחת יוגה צחוק צוחקת תוך כדי הכנת המטעמים……..נסו……….
    יום נפלא וצוחק………ציפי

  6. נזכרתי בעוד אפשרות שווה: לקצוץ בצל, לערבב עם סומק ושמן זית ולהשהות כמה שעות במקרר לספיגת הטעם. לערבב עם גבינה לבנה / גבינת יוגורט ביתית.
    גבינת יוגורט ביתית:
    לפרוש בקערת פסטה נייר סופג מהסוגים העבים מאוד (ויוה וכד').
    לשים 2 גביעי יוגורט לבן (או יותר). לכסות בשולי נייר המגבת ולהניח ל 8 שעות להגרת הנוזלים.
    להוציא מהקערה ושמור בקופסה סגורה במקרר.
    הבנות שלי מתות על זה! :lol:

  7. כל הכבוד לפירגה!!!!!!!!!!!!
    .אירוח שיכול תמיד להיות מוכן בבית.

    תוספות שאני ממליצה טיבול של זעתר ושומשום קלוי ושמן זית.
    אפשר להוסיף גם שושמשום שחור.
    ולפירות היבשים אפשר להוסי ף פקאן מסוכר.
    לחובבי המתוק סוכר, אינסטנד פודינג וניל ,וסוכר וניל,(מזכיר את מילוי החביתיות המתוקות )
    אפשר להוסיף שמנת ושמנת מתוקה מוקצפת לגבינה מתוקה.
    אפשרות נוספת למתוק סוכר , שמנת ,רסק תפוחי עץ, או תות שדה.
    בהצלחה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  8. פירגה בוקר טוב,

    אני מוסיפה כפית סחוג.
    הסחוג האדוםםצובע המיטבל בורוד,
    והסחוג הירוק צובע המיטבל בירוק בהיר.

    צריך להמתין לפחות 10 דקות עד שהטעמים נספגים בגבינה.
    הטעם מעקצץ בפה וזה מעדן.

  9. אני מוסיפה לגבינה
    1. מיונז יוגורט ושום – יוצא מהמם
    2. בצל ירוק קצוץ, מעט פפריקה מתוקה ומעט מלח – נהדר!!
    וכמובן כל הרגילים – בצל מטוגן או קצח או שמיר ושום …

    בתאבון :lol:

  10. אני מתכוננת לשבועות והמטבלים חוגגים אצלי על שולחן החג. אני מטבלת בסומק וגרעיני חמניות קלויים מלח ופלפל . או טונה סחוטה משמן , בצל קצוץ דק מאוד, מלפפון חמוץ קצוץ דק או מגורד בפומפיה מלח ופלפל (כמובן כתוספת לגבינות). :lol:

  11. שלום פירגה..
    אני רוצה להכין פלטת גבינות {רכות}.
    ואם תוכלי תגידי לי מה כדי לערבב עם מה.

    • יעלה הי,
      תמיד אפשר לשאול בסופר איזה גבינות מתאימות לאירוח.
      יש למשל:

      פטה, קשקבל, רוקפור, ברי, פקורינו ,סנט מור,צ'דר וכמובן גוש חמאה טוב.

      אני אוהבת לשים גם לבנה שאני מכינה לבד, מטבלי גבינות שמנת,וצפתית בגוש.

      באהבה וחג שמח.

  12. התכוונתי לשאול אם ליד לחמניות זה בסדר רק כדורי גבינה או שצריך גם פלטה של גבינות.

  13. פירגה, האם את מכירה מאפה שנקרא בולו. אכלתי לפני הרבה שנים אצל שכנה ממוצא טריפוליטאי .טעים להפליא,מן לחמניות קטנות. לא מתוק מידי.
    נדמה לי שזה משמרים

    • אורלי,מכינים ככרות ולא לחמניות.
      עוגיות בולו

      מצרכים:
      קילו קמח רגיל
      חבילה שמרית
      4 ביצים (חלמון אחד אפשר להשאיר למריחה על הככרות)
      2 כוסות צימוקים (לא למהדרין אפשר לשים חלק שקדים/אגוזים)
      1/2 1 כוסות סוכר
      1 כוס שמן
      קליפת תפוז/לימון מגוררת
      כפית תמצית וניל (לא למהדרין אפשר לשים:זרעי אניס,שומר,קינמון.)
      כוס מים ולשים בצד עוד 1/2 כוס לזמן לישה

      אופן הכנה:
      לשים בצק גמיש ואחיד (מוסיפים לאט מ-1/2 כוס המים ששמרנו בצד) ,מכסים ומתפיחים עד הכפלת נפח – כשעה.
      מכינים ככרות (כמו כרוכיות) מורחים חלמון ביצה מהול בקצת מים (אפשר לקחת חלמון אחד מכמות הביצים) ומפזרים שומשום (לא חובה)
      מתפיחים שוב חצי שעה.
      אופים בחום 175 עד השחמה כ-40 דקות
      תהנו

  14. פירגה תודה אין עליך,אי אפשר להפתיע אותך בכלום מחר אני אקנה את המצרכים ואדווח לך איך יצא.
    אז חג שמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *