25662831 1 640x410 - סלט גזר שאי אפשר להפסיק לזלול

סלט גזר שאי אפשר להפסיק לזלול

 

25662831 - סלט גזר שאי אפשר להפסיק לזלול
מכינים ממש לפני ההגשה,לכן יש להכין את כל המרכיבים מראש.
הסלט נפלא בעיקר כשהוא טרי .

המצרכים וההכנה:
6 גזרים מגוררים גס
כוס אגוזים שבורים
2 כפיות שמיר קצוץ
4 כפות מיונז
כף מיץ לימון
מלח פלפל

לערבב לטעום ולשבח טעמים.
לקשט ברצועות תפוחי עץ צבעוניים ומעט צימוקים.
תהנו

22 תגובות על “סלט גזר שאי אפשר להפסיק לזלול

  1. ומי שלא אוהב שמיר? אפשר פטרוזיליה במקום? ברור שלא ייצא אותו דבר אבל האם זו אופציה או שאולי יש לך רעיון אחר?

    • מיכל

      ברור שלא יצא אותו דבר כי השמיר נותן פה את הארומה.
      לדעתי שימי כף פטרוזיליה ולא יותר ותטעמי כדי להחליט אם להוסיף עוד.

  2. פירגה יקרה
    האגוזים קלויים מעט? דרך אגב מתי צריך לקלות את האגוזים? smile smile

  3. שבת שלום וחג שמח!
    היום הכנתי את הסלט הזה כדי לקחת איתי למסיבת יום הולדת שהתקיימה בבקר.
    הסלט קצר בלי סוף מחמאות,תודה לך פירגה על המתכונים הטעימים.

    • עדנה ערב טוב
      בהחלט סלט מחמאות. קל להכנה מיוחד טעים ובעיקר ח ג י ג י
      שמחה שנהניתם ועוד יותר שמחה שהגבת והמלצת.
      תו smile דה

    • שריתי,רק את הגזר את יכולה לגרר לפני.
      היתר לפני האירוח.
      תודה חמודה ושיהיה תמיד טעים ומפתיע :lol:

  4. ערב טוב לך פירגה יקירה,
    אני כבר מחפשת מתכונים לערב ראש השנה.
    האם לדעתך יתאימו לסלט זה אגוזים מסוכרים?
    תודה.

  5. פירגה היקרה ערב טוב ! אני כמעט בטוחה שרק ממך תבוא לי הישועה. אני מחפשת מתכון לסלט הסיני מרצועות גזר,מלפפון וצנוניות עם הרוטב המאפיין את הסלט הזה. כמו שמוגש במסעדות הסיניות. מעניין שאין מתכון כזה בגוגל. אשמח מאוד אם ידוע לך המתכון או תוכלי להנחות אותי איך למצוא. ניסיתי את כל האפשרויות ללא הצלחה, את המוצא האחרון שלי בתקווה שתוכלי לשמח אותי. בברכת חג חנוכה שמח ! ובתודה מראש.

    • מרים יקירתי שלום וברכה,
      מצאתי לך באתר בישולים טעם של בית.

      רשימת המצרכים (4 מנות)

      2 מלפפונים גדולים
      4 צנוניות
      2 גזרים קלופים
      4 כפות חומץ אורז
      1 כף סוכר
      1/2 כפית מלח
      מעט צ'ילי גרוס (לא הכרחי)
      2 כפות שמן אורז
      הכנה (10 דקות)
      שוטפים את המלפפונים, חוצים ומוציאים את הגרעינים בעזרת כפית.
      פורסים לסהרונים דקיקים.
      מגררים את הצנוניות והגזרים לרצועות דקות. מניחים בקערה, מכסים ומצננים היטב.
      מערבבים את החומץ עם הסוכר והמלח עד שהם נמסים.
      מוסיפים את הצ'ילי, אם רוצים, ואת השמן וטורפים היטב.
      יוצקים את הרוטב על הירקות ממש לפני ההגשה ומקפיצים.
      תהני.

  6. פירגה יקרה ! אני מודה לך מאוד על התשובה המהירה, אני רק מקווה שזה הטעם של המסעדות הסיניות, אבל עד שלא אנסה
    כמובן שלא אדע. ושוב בברכת חג אורים שמח והמשך מוצלח להרבות במתכונייך הניפלאים.

    • מרים יקרה, בקר אור לך וחג אורים שמח.
      תכתבי לי איך יצא? אשמח להוסיף את התגובה שלך.
      המשך טעים ביחד air_kiss

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *