d7a7d7a1d798d794 d79ed795d7a1 - עוגת מוס שוקולד - עוגת קיץ קפואה ונפלאה

עוגת מוס שוקולד – עוגת קיץ קפואה ונפלאה

המלצה "ציטוט"

d79ed7a8d7a0d792 d7a7d795d7a7d795d7a1 d7a9d795d7a7d795d79cd793 d7a9d7a8d799 d7a9d795d7a7d795d79c 300x225 - עוגת מוס שוקולד - עוגת קיץ קפואה ונפלאה
פירגה פירגה! (סליחה שאני מתפרצת) רק רציתי לומר תודה!נכנסתי לאתר של המתכונים שלך (טעות חיי).והכנתי את עוגת מוס השוקולד שלך.יצא מדהים!! קצרתי אין ספור מחמאות….אין אין, הלכה הדיאטה כי כל הסופש ישבנו ואכלנו מהעוגה!!!!!תודה על מתכונים מעולים!!!!!!!!!!וזה המתכון (נראה לי שצריך לשנות לה את השם לעוגת החטאים…)ושוב תודה!!!

עוגת מוס שוקולד נפלאה לכל הזדמנות
עוגת פריזר קרה ומיוחדת ומומלצת בפי כל.
תודה לדסי חברתי הטובה על העוגה הטעימה .
אולי טיפה שיניתי ואיתך הסליחה.
את העוגה מכינים לפחות יום לפני ההגשה.

המצרכים לעוגה:
חבילה בסקוויטים "פתי-בר"
250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
200 גרם חמאה או מרגרינה רכה
4 כפות סוכר ועוד 4 כפות סוכר
4 כפות קקאו
2 כפיות נס קפה שטוחות
6 ביצים מופרדות
חבילה אינסטנט פודינג וניל או שוקולד

ציפוי:
שמנת מתוקה להקצפה – לפרווה ריץ'
3 כפות אבקת סוכר
כפית שטוחה נס קפה

זיגוג: שוקולד מגורר או סירופ שוקולד או קישוט אחר לפי דמיונכם.

אופן ההכנה:
לרפד תבנית מלבנית בגודל בינוני בבסקוויטים טבולים בחלב (טבילה קצרה)
לשבור את הבסקוויטים בהתאם לצורת התבנית שישמשו כבסיס לעוגה.
להמיס בסיר על אש קטנה את החמאה והשוקולד+4 כפות סוכר+הקקאו+הנס קפה
לערבב כל הזמן עד שהשוקולד יימס .
בקערה קטנה להקציף במזלג את 6 החלמונים ולהוסיף לסיר תוך ערבוב מהיר חלמון אחרי חלמון ולערבב היטב אחרי כל אחד .
לסגור להבה.
להוסיף בבחישה את האינסטנט פודינג.

להקציף במיקסר את 6 החלבונים עם 4 כפות סוכר שנשארו
לאחד את 2 התערובות בתנועות קיפול ובעדינות.
לצקת את הקרם על הבסקוויטים .
לקרר כמה שעות ולצפות בקצפת.

קצפת:
להקציף במיקסר את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר והנס קפה ולצפות את העוגה
לזגג סירופ שוקולד או כל ציפוי אחר לבחירתכם.

"הערה"
1.שימו לב שאת החלמונים מחממים על הגז בבלילת השוקולד.

אפשר להכין את העוגה עם שכבות של בסקוויטים "פתי-בר" וקרם שוקולד לסירוגין.

 

קסטה :  מכינים את כל הקרם בין שכבות של "פתי-בר" – משאירים כמה "פתי-בר" שבורים גס ומטביעים אותם בקרם שיהיה יותר כיף  ומקפיאים.

d7a7d7a1d798d794 d7a8d791 d7a9d795d7a7d795d79cd793 300x225 - עוגת מוס שוקולד - עוגת קיץ קפואה ונפלאה

לשמור בהקפאה ולהוציא כ-20 דקות לפני ההגשה.

תהנו

78 תגובות על “עוגת מוס שוקולד – עוגת קיץ קפואה ונפלאה

  1. מיכלוש, הבנתי שהכנת את העוגה ונטרפה.
    אכן,מדהימה וטעימה מאין כמוה.
    תודה ששלחת חוות דעתכם.
    שלך,פירגה smile

    • פירגה שלום,
      העוגה בדרך למסיבת רווקות של ביתי הבכורה.המתכון בדיוק 'תפור' עבורה.
      אין ספק שניכרת בך אהבת הבישול ויותר מכך אהבת האדם – רק עם כל כך הרבה אהבה אפשר ליצור דברים מדהימים,
      שבת שלום
      רותי

      • רותי יקרה
        להבא,תרדי עד למטה לתגובה האחרונה ורשמי את התגובה בסוף כל התגובות.פשוט קשה לי למצוא אותך באמצע.
        תודה smile
        אני מקווה שכולם יהנו מהעוגה הטעימה ותקבלי את מלוא המחמאות
        שתהיה שבת נפלאה לכולכם ותודה על הכל smile

  2. היי פירגה אני בת 17 ולאפות עוגות זה תחביב מאוד גדול שלי. מצאתי את הבלוג שלך במקרה לפני כמה חודשים.

    אתמול לאמי היה יום הולדת וחיפשתי עוגה בנרות, בכל מתכוני לאישה וכו' ואז נכנסתי לבלוג שלך ומצאתי את העוגה הזו והיא יצאה פנטסטית, מומלצת לכולם!!!

    הוספה אחת שלי הייתה לאחר ששמתי את תערובת השוקולד שמתי עוד שכבת עוגיות ואז שמתי בקירור.
    המשיכי כך (:

  3. פירגה,היי!
    זה ניראה שיש עוגיות מבצבצות גם מעל השוקולד (מתחת לקרם..) אני רואה נכון?
    חבילת ביסקוויטים = שורה של ביסקוויטים? את יודעת כמה ג'?
    ואם אני רוצה עוגה פרווה במה אני טובלת את הביסקוויטים?
    אני מתה על הבלוג שלך!
    שוש

    • כן שוש יש עוד שורה של ביסקוויטים. תקני חבילה כפולה.
      את יכולה לטבול במים+יין מתוק
      תודה לך ובקר טוב smile

  4. היי פריגה לילה טוב !!!
    יש לי שאלה אני רוצה להכין את העוגה ברגע ששמים את החלמונים בתוך העיסה של השוקולד החם
    כבר לא מסוכן !!!
    הכוונה לחידקי הסלמונלה !!
    בתודה מראש
    מדלן …
    :lol: ♥ ♥ ♥

  5. שלום לך פירגה…האלופהההההה!מה שלומך?? טוב עכשיו עשיתי את העוגת מוס שוקולד היא במקפיא.. בקשר להערה ברגע שהמסתי את השוקולד אז הכל היה חלק ויפה אבל ברגע שהוספתי את החלמונים אז זה קצת נהיה יותר סמיך האם זה בסדר ??יצא לי טוב?? האמת לפני שהוספתי את הקצפת טעמתי והיה ממש טעים…טוב אני מקווה ויודעת שנטרוףףף אותה ….שבת שלום פירגה היקרה! :!: ;) laugh laugh smile smile

    • מיה יקירה
      ואני בטוחה שהעוגה יצאה מדהימה וטעימה ותקבלי עליה שפע מחמאות
      תודה על המחמאות הרבות :lol:
      שבת נפלאה וטעימה לכם smile

      • שלום פירגה האלופה…את לא מבינה איזה עוגה טעימה יצאה לייייייייייי החברים של בעלי באו יומיים רצוףףףףףףףףף….חח בעלי שבדרך כלל לא אומר הרבה התלהב יש לו יום הולדת חודש הבא הוא רוצה עוגה כזאת וואי ואני חשבתי שלא יצא לי טוב תודה רבה ….יום נפלא לפירגה היקרההה… laugh ;)

        • נהדר. מסרי לבעל יום הולדת שמח ותכיני לו את העוגה שאהב כמובן.
          נפלא. נפלא וסוף שבוע נהדר לכם smile

  6. היי פירגה,
    הכנתי עכשיו את העוגה, ונתקלתי בשתי בעיות:
    1. שהוספתי את החלמונים לתערובת השוקולד נהיו לי גושים והתערובת לא יצאה לי חלקה.
    2. שהקצפתי את החלבונים יצאה לי קצפת אבל לא סמיכה מדי שנראית כמו קצפת רגילה
    ואז שהוספתי את התערובת הקצפת שקעה.

    זה לא נראה כמו מוס בכלל sad
    אפשר אולי לדעה למה זה קרה לי? :|

    • הי שני ערב טוב
      יש להוסיף את החלמונים אחד אחד ולערבב היטב אחרי כל חלמון כדי שלא יתבשלו בקרם.
      ערבוב מהיר ימנע גושים.
      את החלבונים פשוט להקציף עם הסוכר יותר זמן עד שיווצר קצף יפה וקצת סמיך – לא חובה קצף קשה ולאחד הכל ביחד לאט לאט ובתנועות קיפול.
      למרות כל זה בטוחה שתצא לך עוגה טעימה מאד.
      חתימה טובה smile

      • תודה רבה על תגובתך המהירה.
        אדע מחר אם היא יצאה, אבל הרגעת אותי בכך שהיא אכילה smile

        תודה רבה
        שבת שלום וגמר חתימה טובה.

  7. צפרא טובה לך פירגה היקרה!!!
    אני חייבת לשתף אותך..
    בעלי בחיים לאביקש שאני יעשה לו שום דבר מיוחד אתמול היה לו יום הולדת ונחשיייייייייי הוא ביקש את העוגה הנפלאאאאא הזו …ועשיתי יצא לי מעולה אין אחד שלא רוצה תמתכון ..אז מיסרי גם לדסי בשמי תודה לכן על המתכון המעולהההההההההההה של עוגת הקיץ התעימה הזו..ישר כוח… מיה יום נפלא.

    • מיה איזה שיתוף נפלא.חהחהחהחה מקסימה שלי,מסרי גם לבעל תודה וחיבוק ;) אם את רוצה. אני סבתא אז מותר.חהחהחהחהחה
      תכיני.תהנו,תבלו ושתמיד יהיה לכם טעים ביחד smile
      ובעיקר מזל טוב ותמיד בשמחות smile

  8. פירגה שלום,

    סליחה על השאלה ועל הבורות,חחחח,
    אני מבינה שיש רק שכבה אחת למטה של ביסקוויט, מעל זה , רק קרם,
    אין עוד שכבה של ביסקוויטים, הבנתי נכון?
    העוגה נראית מדהימה, יש לי חולשות לעוגות כאלה, חחחח

    תודה רבה לך
    רותי

    • רותי חמודה
      הברירה אצלך לגיוון . כמה אפשרויות לעוגה:
      או להכין כקסטה את כל הקרם בין 2 שכבות של ביסקוויטים
      או להכין רק שכבה של ביסקוויטים ומעל את כל הקרם ועוד ציפוי של קצפת
      או להכין כעוגת שכבות ואז הוסיף שכבות של "פתי-בר" בינות לקרם.
      תגווני מדי פעם.
      בהנאה ובכיף smile

      • פירגה שלום,
        תודה רבה לך על תגובתך ותשומת ליבך.

        היה לי יום הולדת החודש , הייתי חולה, לא פינקתי את עצמי.
        ב"ה אפנק את עצמי עם אחד המתכונים שלך, חחחח

        יום קסום, אשמח להמשיך להיות איתך בקשר

        • רותי יקרה
          מאחלת לך smile בריאות והרבה.
          ברור שתפנקי את עצמך,מגיע לך בגדול ועוד בכזו עוגה מדהימה.חהחהחהחהחה
          חיבוקים smile ליום נפלא.

          • פירגה , תודה רבה על החיזוקים שלך!

            אני כל היום בעבודה, "גונבת" כמה דקות כדי להיכנס
            לאתר שלך, ווואיייי , מה עשית לי !! חחחח

            יום קסום
            חיבוקים בחזרה
            smile

  9. רותי חמודה
    אני ממש מבינה אותך,זה כמו לפתוח ספר בישול עם צילומים יפים.
    אז תהני,בכיף.ספרי לחברות בעבודה על האתר שלנו. שכולם יהנו. :lol: smile

  10. הרגע סיימתי להכין אותה!

    נראית נהדרת, יפה ומגונדרת.
    תודה רבה smile

    • נורית יקרה
      את המוסית הזו לא תשכחו כ"כ מהר והיא תלווה אותך לאורך כל השנים.
      פשוט מ ד ה י מ ה smile

  11. פירגה יקרה,
    גם לי בא להתפרץ ולהלל אבל המקום תפוס ע"י מתפרצת ראשונה. :P
    אין מילים על העוגה המהוללת הזו. מדהימה, טעימה ושוברת כל דיאטה. smile
    הכנתי רק עם ביסקויט למטה כי חבל "לקלקל" את מוס השוקולד המהמם עם משהו אחר.
    למעלה ציפיתי בשמנת מתוקה וגרירת שוקולד.
    אין עלייך פירגה. המתכונים שלך משגעים את בלוטות הטעם. :lol: smile

    • רחל יקרה
      עוד רעיון נפלא להכין את המוסית המהוללת הזו.
      תמשיכו להנות ולהכין ולשתף אותי
      חיבוק smile

  12. פירגה,
    הכנתי את העוגה לפני יומיים והמחמאות היו אדירות.
    במקום זיגוג מעל הקצפת הלבנה הרתחתי שמנת מתוקה אחת ואליה הוספתי 2 שוקולד מריר 60%
    לא חיכיתי עד ששכבת הקצפת הלבנה תקפא ושפכתי מיידית על העוגה.
    התערובת שקעה פנימה.
    התוצאה הייתה בתום ההקפאה והמתנה של 20 דקות כפי שכתבת, שכבת שוקולד עבה כמו מוס שהשתלבה עם הכל.
    נוצרו 3 שכבות-שוקולד כהה וחזק,שוקלד בהיר והשכבה הלבנה מעל.

    תודה רבה לך על מתכון נהדר ושחיתותי.

  13. פירגה המקסימה,

    העוגה תנוסה בשבועיים הקרובים לכבוד יום ההולדת של בני –
    האם אפשרי לעשות אותה בתבנית עגולה 26 או 24.
    כי בתמונה אני רואה קערה עמוקה ואין לי….

    יום נפלא,
    אודליה

    • אודליה יקירתי,
      ב-24 תצא מאד גבוהה וב-26 טיפה פחות אז לשיקולך. בשניהם יצא יופי.
      בחירה נפלאה ותוצאה טעימה מאד.
      מזל טוב ובשמחות smile

  14. היי פירגה המקסימה,

    מה שלומך בימים חמים אלו?
    תהיתי כמה זמן לדעתך שאפשר לשמור את העוגה בפריזר, והאם כדי לעשות פרווה כדאי לעשות קצפת פרווה או לוותר על הקצפת או אם יש לך רעיון אחר?

    המון המון תודה :lol:

    • ערב טוב רונקי יקרה
      שמנת פרווה=מעולה
      כחודש ויותר בפריזר.
      אנחנו כבר כמה ימים במזגנים,כך שלא מרגישה את החום ;)
      smile

  15. בוקר נפלא פירגה היקרה,
    אני כל כך הרבה מתכונים לקחתי ממך ומעולם לא כתבתי לך כמה את מדהימה וכמה המתכונים שלך קוצרים מחמאות, אז ת-ו-ד-ה!!!
    לשאלתי, מחר בתי הקטנה חוגגת יום הולדת שנה ואני עושה עוגת בצק סוכר. אך למבוגרים רציתי עוגה אחרת כמובן. המשפחה שלי אוהבי שוקולד ורציתי משהו שידהים אותם…
    לפי התגובות פה אני מבינה שאני בדרך הנכונה ;)
    האם היא גם יפה" האם כדאי לעשות למעלה עוד שכבת שוקולד כהה כמו שהציעו פה?
    המון תודה לך על הכל!

  16. שלום לך פירגה היקרה!!!
    מה שלומך???המון המון זמן לא כתבתי לך אבל המתכונים שלך איןןןןןןןןןןןן איןןןןןןןןן אני לא מוותרת!!!!אם זה העוגיות,והפוקצות,והפיצות ושלא נתחיל לדבר על המתוקים. אז יש כוח! וחג שמח ומתוק לך ולבני משפחתך….מיה. laugh laugh laugh laugh ;)

    • מיה מקסימה :lol:
      תודה על הפירגון
      מדי פעם כשיהיה לך זמן כנסי למתכונים שהכנת ורשמי חוות דעתכם.
      זה חשוב לי ולכולנו מאד.
      שנה טובה והמשך פורה וטעים smile

  17. העוגה נוסתם כבר לפני שבועיים וזכתה להצלחה ולכן תעלה על שולחננו לראש השנה.
    שאלה אחת לפני כן- כשהוספנו את הפודינג הכל נהיה כ"כ סמיך עד להחריד- שאי אפשר היה לעשות עם זה משהו
    אשתי החכמה הוסיפה חלב עד שזה נהיה מרקם קצת יותר נוזלי והצילה את העוגה.
    השאלה אם זה מה שהיה אמור לקרות- סמיכות נוקשה אחרי הוספת הפודינג?

    • שניצל,צריך להיות קשה ויציב כמו גלידה.
      תמיד אפשר להוסיף חלב לדלל מעט וזה לא גורע.
      שנה מתוקה ותהנו מהעוגה הנפלאה smile

  18. פירגה נראה סוף הדרך

    בבקשה האם יש לך מתכון לעוגת גלידה שוקולד כזו מוצלחת ללא ביצים?

  19. כמה זמן אפשר לחכות עד ששמים את הקצפת?
    האם לילה יהיה יותר מדי זמן המתנה לפני ששמים קצפת ומעבירים לפריזר?
    תודה

  20. שלום לך פירגה :

    אני חייבת לציין שכל תבשיל או מאפה שאני רוצה לעשות זה רק דרכך אין כמוך באמת אני צמודה לאתר שלך טוב שיש נשים כמוך . אני צריכה את עזרתך מותק ניסיתי להכין לכב' החג את העוגת מוס שוקולד קפואה שלך ויצא לי קרם סמיך מידי לא נוזלי . התערובת שעל הגז יצאה לי טובה ואיך שהוספתי את החלמונים בנפרד כל חלמון התחילו גושים ואחרי הפודינג הסתבכתי ואז כשערבבתי עם מקצף ידני חזק זה יסתדר אבל לא נהיה ממש נוזלי השאלה אם אפשר להסתדר ולהנות ממנה ככה או שהיא לא תצא טובה תסבירי לי בבקשה מה אני עושה .

    • ערב טוב יעל
      לדעתי לא קראת טוב את הוראות ההכנה.מה שכתבת לא כתוב בהוראות ההכנה.
      את החלמונים (הצהובים את מערבבת לא חובת הקצפה) ומוסיפה בהדרגה לקרם שעל הגז בבחישה.

      אחר כך תוסיפי את הפודינג אולי אל תוסיפי על האש.תורידי מהאש.
      את החלבונים את מוסיפה ומערבבת ב י ד לא מקציפה במיקסר. ממש בתנועות קיפול.

      תבדקי את הוראות ההכנה שוב.
      העוגה מדהימה ואל תפספסי אותה.חבל. היא בעשיריה של העוגות הכי טובות שיש באתר.
      בהצלחה. smile

  21. פירגה יקרה :

    את החלמונים ערבבתי במזלג כל חלמון בנפרד והוספתי לסיר על הגז. את הפודינג הוספתי אחרי שהורדתי מהגז ואז הגושים החמירו למרות העירבוב . ואת החלבונים הקצפתי במיקסר. ואחרי שהוספתי את הקצף לתערובת הקצפתי במקצף ידני לא בחשמלי כי בכף הסתבכתי עם העירבוב לא התערבב לי הייתי חייבת לערבב עם מקצף ידני ואז הסתדר אבל לא יצא ממש נוזלי . זה אמור לצאת קרם נוזלי ? זה אומר שהעוגה לא תצא מוצלחת עכשיו או לא טעימה ?

    • אז ככה,את החלמונים מערבבים או מקציפים שיהיה נוזלי. מוסיפים אותם לשוקולד המומס תוך כדי בחישה מ ה י ר ה מאד . אם לא בוחשים מהר מהר מקבלים גושים של ביצה וזה לא טוב.
      אולי פה היתה הבעיה?

      • פירגוש יקרה :

        תודה רבה רבה על העיצות העזרה והכי חשוב על המתכונים את מדהימה את משגעת אני עכשיו מחפשת שוב מתכון לעוף עם ירקות בתנור מצאתי משהו שנראה מעולה מקווה מאד שגם יצא לי מעולה בעז"ה תודה רבה רבה שיהיה לך חג שמח .

  22. עשיתי את העוגה לעבודה ( בחו"ל)
    והאנשים התעלפו…
    אחת אפילו היתה בטוחה שמגישים לה עוגה מרשת של עוגות גלידה-מוס שיש פה..
    רק שבחים!
    עכשיו לא נראה לי שיש לי יותר מה להציע..
    כי ירצו רק את העוגה הזאת….

    • ואואואואו חהחהחהחה שניצל,כשמישהו מכין את העוגה הזו המחמאות יוצאות בהתלהבות ובהתרגשות.
      איזה כיף.
      תודה ענקית smile

  23. פירגה יקרה,

    הכנתי את העוגה, אך במשך 3 פעמים רצופות לא הצלחתי עם קרם השוקולד. המסתי את השוקולד כפי שציינת, אך הסוכר לא נמס ונשאר גבישי. חזרתי על התהליך שוב וקיבלתי אותה תוצאה. לבסוף 0 בפעם השלישית ) הוספתי מעט מים- גם אז הסוכר נמס אך הקרם יצא צמיגי. מהי הדרך הנכונה לבשל את הקרם? . אולי הכוונה להוסיף 2 כפות משקה נס קפה ולא רק אבקת נס קפה?! :lol:

    • קרן שימי לב רק לשורה הזו ותנהגי בהתאם ;)

      לשים בסיר על אש קטנה את החמאה והשוקולד+4 כפות סוכר+הקקאו+הנס קפה

      לערבב עד שימס

      בהצלחה smile .

  24. פירגה יקירתי מה שלומך?
    אני רוצה להפתיע ולהכין לשבת ב'ה אז……
    שאלתי היא האם את הקצפת מכינים לאחר הקירור כי כך מובן מהטקסט או שמא שמים את הקצפת יחד ואז מכניסים לקירור ? שאלה שנייה כמה ש' צריך שיהא בקירור .? ושאלה אחרונה האם עוגה זו נשמרת לאחר ההקפאה במקרר או שצריך להחזיר למקפיא?
    תודה מראש על התשובות על הסבלנות ועל האיכפתיות.!!!!!!!
    יישר כח אדווה
    :lol:

    • אדווה בקר טוב
      תכיני הכי פשוט את כל השלבים ותקפיאי עד להגשה. (אין הקפאות ביניים)
      לבריאות. smile

  25. מרגישה כבר מיותר לומר ש…

    כמובן, עוגה נפלאה!

    עשיתי אותה פרווה לשבת-השתמשתי ב"מחמאה", וללא קצפת למעלה (הספיק לי הקלוריות השוקולדיות).

    כולם שיבחו,
    וכרגיל, הפנתי את המחמאות אלייך יקרה :lol:

    אין ספק, מאז שגיליתי אותך, נחסך לי זמן רב של שיטוטים באינטרנט- יודעת שאצלך תמיד אמצא גירסה מנצחת!

    • יעל יקרה
      כל פעם שאני קוראת מחמאה חדשה על העוגה הזו אני כל כך שמחה שעוד משפחה תהנה ממנה.
      את מקסימה ושרק תמשיכי להכין ולהנות smile

  26. שלום פירגה,
    רק עכשיו גיליתי את האתר שלך והוא נראה מהמם..
    יש לי שאלה על העוגה: בתמונה שלך נראה ששמת את הקצפת הלבנה על הביסקויטים ועליה את שכבת השוקולד.אני רואה נכון?כי מהמתכון הבנתי ששמים קודם את קרם השוקולד ועליו את הקצפת?
    אני פשוט רוצה שיצא מושלם…
    תודה

    • נעמה ברוכה הבאה לאתר שלי.
      תכיני כמו שרשום.לא לשנות דבר.
      בהצלחה והמשך נפלא וטעים ביחד.

  27. היי פירגה,

    הכנתי את העוגה הזו בתור עוגה שניה ליום הולדת של בני.
    התחרות הייתה קשה – היא מול עוגה מקונדיטוריה נחשבת.
    והעוגה שלך ניצחה
    תודה על המתכון הטעים

    • ללא ספק העוגה מנצחת ולוקחת בגדול.
      תודה לך, טוב שבחרת להכין אותה. מקווה שכולם לקחו את המתכון.
      שיהיה לך שבוע נפלא וטעים.

  28. היי פירגה, הכנתי את העוגה לשבת יצאה מוצלחת ומנצחת, כרגיל עם מתכונים שלך קשה שלא לקצור מחמאות. :lol: יישר כח והרבה הרבה תודה, שבוע טוב ;)

    • נפלא נאוה.
      שגם בהמשך הכל יצליח ויהיה טעים.
      תודה רבה ושבוע נהדר לך.

  29. פירגה שלום
    אין לי א. סוכר במה אפשר להמיר?
    ובציפוי העוגה – אפשר להחליף את הנס קפה במשהו אחר (שוקולית אולי)? מפחדת שיהיה טעם דומיננטי של הנס גם בעוגה עצמה וגם בציפוי.

  30. טוב תקשיבי כמות המחמאות שהעוגה הזו גרפה זה משהו לא ייאומן!!!!!!!
    היא גנבה לי את כל ההצגה, חשבתי שיתלהבו ככה מהפוקצ'ות, מהמאפה מוקרם תפ'א ופטריות, מהפיצות אבל לא, (אמרו כמובן שהיה טעים שלא תביני לא נכון!!!) אבל העוגה הזו ממש הייתה כוכבת שאין אחד שלא ביקש מתכון בקריאות נלהבות וואי איזה טעים, וואי חבל על הזמן מה זה עוגה קנוייה, תרשמי לי וגם לי וגם לי את המתכון, בעלי כבר ביקש שאכין לו את העוגה הזו ליום הולדת שלו, מעכשיו כל שבת שאת מגיעה את מוזמנת להביא איתך את העוגה, עוגה מממשש טעימה, אנשים ביקשו מנה נוספת, בקיצור אין סוף מחמאות!!!
    ולחשוב שהתכוונתי להכין קינוח אחר והכנתי את הקינוח הזה ברגע האחרון. מזל smile
    אגב, עשיתי את העוגה עם שוקולד חלב בלי קקאו ופיזרתי מעל העוגה חטיף סניקרס ואז ציפיתי בקצפת שרשומה. לא נשאר פירור.
    בקיצור פירגה תודה לך על עוד מתכון מנצח!!!
    שרק תהיי בריאה למשפחתך ולנו מעריצייך האוהבים.
    חיבוק מכל הלב
    smile

    • מירב הי,
      תודה על הפירגון,המחמאות וההמלצות
      שתמשיכי להכין ולשמח את כולנו smile

  31. נראה שהתמונה העליונה לא תואמת לעוגה הזו. אני ממש רוצה להכין ורוצה לדעת
    לדעת איך צריך לצאת. תודה :lol:

    • הי לא.
      פרט לבסיס שהוא עשוי מקצף חלבונים וקוקוס סוג של מרנג, זו העוגה.

      אפשר להכין פשוט עם ביסקויטים כפי שכתבתי במתכון.

      המלית יוצאת שכבה נאה של קרם שוקולד והציפוי יכול להיות כפי שרשום קצפת או כל ציפוי אחר שנראה לך.

      בהנאה ובהצלחה smile

  32. האמת שאני שמח לראות שאת ממשיכה לחדש ולהמציא מתכונים. אני כבר אימצתי כמה ופחות מחדש.
    אבל רציתי רק לחזור ושוב להודות לך על העוגה המופלאה הזו.
    כל שנה הבן שלי רוצה אותה ליום ההולדת ( והוא כבר ממש לא קטן). ככה שלפחות פעם בשנה היא עולה על שולחננו ,
    וכל הטועם- מהלל!
    חג פסח שמח!

להגיב על רחל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *