מקישואים מכינים סלט ביתי וטעים.
את המתכון קיבלתי מחברים בראש-פנה.
המצרכים וההכנה:
לטגן במחבת עמוקה 2-3 בצלים פרוסים דק עד להזהבה
כותשים ומוסיפים:
3 שיני שום שום
פורסים לעיגולים 6-8 קישואים
קוצצים הרבה כוסברה או פטרוזיליה לטעמכם.
מלח
פלפל שחור
קמצוץ מרק עוף
כפית רסק עגבניות ולא יותר
קורט סוכר
בזמן הבישול הקישואים מפרישים נוזלים
מדי פעם לערבב
הבישול ארוך לא להתייאש ולא לשכוח שהסלט על האש.
לטעום ולשפר
להנות
לטעום ולשפר
להנות
יופי. שנמשיך להנות ושיהיה תמיד טעים
הכנתי ויצא מאוד טעים.
תודה פירגה.
פירגה, אני מרגישה שהוא כל-כך טעים…! אפשר לאכול אותו גם קר?
בתודה.
לא בטוחה נועה,אבל תכיני ואז תדעי.
תודה
אצלינו נהנים ממנו חם או חמים
כמה זמן זה (בישול) ארוך?
ברבורה יקרה

שימי לב אחרי 30 דקות ותוסיפי כל פעם עוד 5 דקות עד שיוצא רך ועסיסי.
מרשה לך לטעום באמצע ה"דרך" כדי לדעת כמה זמן זה רך ועסיסי.
מממממממומלץ וטעים.
:lol: שלום פירגה,
הכנתי אתמול את הסלט – יצא מזה טעים .
הבעלי שלי לא אוהב קישואים, עשיתי לו "תרגיל" אמרתי לו תעצום עיניים ותטעמם ותגיד לי איך הטעם, כשטעם הוא התמוגג ולא האמין שזה קישואים עד שראה במו עיניו.
הסלט הזה יהיה הרבה במטבחי.
תודה לך יקירה,
אירית
אירית יקירה
אין כמוך
אחלה שהבעל אהב ושהגבתם
שבת שלום
אממ יאמי אני עכשו עושה את זה לשבת
תודה רבה פירגה שיהיה לך יום טוב :cool:
נטלי הי,שתהיה לך שבת טעימה ומקסימה
היי פירגה
שבוע טוב
הבישול עם מחבט סגור עם מכסה ? או מחבט פתוח ?
גיל רק חצי כיסוי והמון לבחוש.

תהנה מסלט מצוין ולא שיגרתי ;)
היי פירגה
הכנתי בדיוק לפי ההוראות
במקום מרק עוף שמתי מרק בצל
יצא מדהים
תודה
שושי,איזה יופי שבחרת להכין את הסלט הטעים והמיוחד הזה.
שיצא מדהים.
תודה ששיתפת
תודה רבה. הכנתי. יצא מאד טעים. אנחנו אוהבים קישואים ועכשו יש לנו עוד מתכון טעים שכולם אצלי אוהבים.
אסתר תודה לך.
ושבת שלום
הסלט מאד ביתי ומיוחד.
כיף שהכנת ושאהבת
תודה רבה
נראה לי שהסלט הזה יכול לשמש גם כתוספת בריאה וטעימה לבשר.
בהחלט,כל אחד וטעמו איתו.
אני שמחה שאהבת.
אני לקראת הסוף הוספתי ביצה
יאיר,בטוח שטעים עם ביצה ;) :lol:
תודה
הייי לכולם

מתכון נפלא , אני מכירה אותו מזמן, חברתי ממוצא תורכי(ספניולי) והכינה לילדי כשהיו קטנים(כיום יש להם ילדים קטנים)
לתבשיל קראו "בוקדיקוס דה קלבסה"
בסוף הבישול מוסיפים ביצה מקושקשת – זה מקבל טעם נפלא אך מקבצ'ץ את התבשיל.
מתכון נפלא וניתן לאכול קר וחם.
תודש פירגה יקרה שלנו שהזכרת לי "נוסטלגיה" אני מאד אוהבת להיזכר ולחזור להכין.
ביייייי
אח׳לה מתכון, עשיתי את הסלט לשבת אחים שלי גמרו את הכל יום שישי
תודה פריגה תעלי עוד מתכונים :lol: :lol: :lol:
יופי דוד
לבריאות והמשך טעים
תודה פריגה