לשבלל ולהנות.
מצרכים :
תבנית משומנת
1 חבילה גבינה טוב טעם 250 גרם
1/2 מיכל שמנת לבישול 10% = 250 מ"ל
1 ביצה
3/4 כוסות סוכר
1 כוס שמן אפשר כוס חד פעמית
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס הפתעות :צימוקים,פיצוחים,פירות יבשים.
1 כפית תמצית שקדים
1/2 2 כוסות קמח רגיל
1/2 כוס אבקת שקדים טחונים או קוקוס או לוותר
ציפוי לפני האפייה:
4 כפות סירופ מייפל
חצי כוס שקדים מולבנים/שומשום/קוקוס
אופן הכנה:
בקערה גדולה ללוש הכל ביחד . תוך כדי לישה אפשר להוסיף עוד קמח לבצק טיפה דביק.
להכין שרוכי בצק ארוכים ולשבלל אותם .
לזלף סירופ מייפל ולפזר לפי בחירה: שקדים, שומשום או קוקוס.
לאפות בתבנית גדולה על ניר אפיה משומן, חום 175 כ-35 דקות או עד הזהבה חומית.
תהנו
שלום פירגה
הכנתי את השבלולים עם המייפל. נהנינו מאוד. ייכנס למתכונים הקבועים. תודה.
נהדר,תודה והמשך עשייה טעימה