בטטה ילדים 640x410 - פסטה עם בטטה

פסטה עם בטטה

בטטה ילדים - פסטה עם בטטה

פסטה בטטה

מצרכים והוראות הכנה:
לבשל פסטה לפי הוראות היצרן ובמקביל להכין את הרוטב.
אם הפסטה מוכנה דקות מספר לפני הרוטב,יש לסנן ולערבב אותה עם מעט שמן כדי שלא תידבק ותתייבש.
בסיר שטוח לשים 4 כפות שמן לטגן בצל ולהזהיבו קלות .
להוסיף פרוסות מבטטה מקולפת ולהשחים מ-2 הצדדים.
להוציא את הבצל והבטטות לצלחת ולהניח בצד.
באותו סיר להכין את הרוטב האדום:
לטגן 2 בצלים קצוצים דק ולהזהיב
שן שום לגרר במגררת גסה
להוסיף 2 כפות סילאן
כף פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק עוף
קופסה רסק קטנה
אפשר להוסיף צימוקים
לרסק 2 עגבניות בשלות במגררת גסה (בלי הקליפה-רק התוכן)
3 כפות קטשופ
להוסיף 1/2 1 כוסות מים רותחים ולערבב.  אפשר לשלב מי קוקוס.
להרתיח ולטעום ולהוסיף מלח ופלפל.
להכניס את האטריות ולערבב – לצמצם את הרוטב בבחישה
לכבות להבה ולהוסיף בעדינות את הבטטות (לבדוק שהן רכות ומוכנות)
להגיש מיד
תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *