מצרכים והוראות הכנה:
לבשל פסטה לפי הוראות היצרן ובמקביל להכין את הרוטב.
לבשל פסטה לפי הוראות היצרן ובמקביל להכין את הרוטב.
אם הפסטה מוכנה דקות מספר לפני הרוטב,יש לסנן ולערבב אותה עם מעט שמן כדי שלא תידבק ותתייבש.
בסיר שטוח לשים 4 כפות שמן לטגן בצל ולהזהיבו קלות .
להוסיף פרוסות מבטטה מקולפת ולהשחים מ-2 הצדדים.
להוסיף פרוסות מבטטה מקולפת ולהשחים מ-2 הצדדים.
להוציא את הבצל והבטטות לצלחת ולהניח בצד.
באותו סיר להכין את הרוטב האדום:
לטגן 2 בצלים קצוצים דק ולהזהיב
שן שום לגרר במגררת גסה
להוסיף 2 כפות סילאן
כף פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק עוף
קופסה רסק קטנה
אפשר להוסיף צימוקים
לרסק 2 עגבניות בשלות במגררת גסה (בלי הקליפה-רק התוכן)
3 כפות קטשופ
להוסיף 1/2 1 כוסות מים רותחים ולערבב. אפשר לשלב מי קוקוס.
להרתיח ולטעום ולהוסיף מלח ופלפל.
להכניס את האטריות ולערבב – לצמצם את הרוטב בבחישה
לכבות להבה ולהוסיף בעדינות את הבטטות (לבדוק שהן רכות ומוכנות)
להגיש מיד
תהנו
לטגן 2 בצלים קצוצים דק ולהזהיב
שן שום לגרר במגררת גסה
להוסיף 2 כפות סילאן
כף פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק עוף
קופסה רסק קטנה
אפשר להוסיף צימוקים
לרסק 2 עגבניות בשלות במגררת גסה (בלי הקליפה-רק התוכן)
3 כפות קטשופ
להוסיף 1/2 1 כוסות מים רותחים ולערבב. אפשר לשלב מי קוקוס.
להרתיח ולטעום ולהוסיף מלח ופלפל.
להכניס את האטריות ולערבב – לצמצם את הרוטב בבחישה
לכבות להבה ולהוסיף בעדינות את הבטטות (לבדוק שהן רכות ומוכנות)
להגיש מיד
תהנו