d798d797d799d7a0d794 d7a1d799d79cd790d79f - בצק פרווה בסיסי למגוון מאפים

בצק פרווה בסיסי למגוון מאפים

d798d797d799d7a0d794 d7a1d799d79cd790d79f - בצק פרווה בסיסי למגוון מאפים

לכל מטרה וללכל צורת מילוי: חלבי —- בשרי—–מתוק —-מלוח .

בצק פאי או כרוכיות.    עוגות פירורים,  כיסוני בשר או גבינה/ירקות ,   פירורי שטרוייזל.

מצרכים במעבד מזון: למי שאין ללוש ביד.

למאפים מתוקים להוסיף לבצק סוכר ולמלוחים מעט מלח.

5 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
קורט מלח
חבילה מחמאה = 200 גרם
מערבבים במהירות בינונית לקבלת פירורים
מוסיפים:
כוס שמן
3/4 כוס מים קרים
מפעילים למהירות נמוכה ואם צריך מוסיפים עוד כ-1/2 כוס קמח
כשהבצק מוכן,נותנים לו לנוח במקרר שעתיים.
ניתן להקפיא ולהוציא לשימוש יותר מאוחר

תהנו

24 תגובות על “בצק פרווה בסיסי למגוון מאפים

    • ענת,אין לי מושג האמת,לא ניסיתי ולא בטוחה.
      יש את המתכון שלי לסמבוסק אפוי או מטוגן.
      הקישי בחיפוש: סמבוסק
      בבקשה smile

  1. שלום רב פירגה,

    איך אפשר להכין עוגת פירורים עם הבצק הנ"ל?
    אני מאוד אוהבת אותו הוא נמס בפה מכינה איתו עוגיות תמרים…. בא לי לגוון
    תודה רבה !

    • ניבה.אותו דבר.אחרי שהבצק מוכן,חלק לתחתית וחלק לפירורים.
      בהצלחה ותעדכני כמובן.

  2. שלום פירגה
    לכמה חלקים לחלק ואם אני רוצה למרוח ממרח תמרים לא צריך יותר סוכר לבצק?
    תודה smile smile smile smile

    • את מחליטה לפי הגודל של הכרוכית שאת רוצה להכין.את יכולה גדולות או קטנות.
      את יכולה להוסיף לבצק כ-3 כפות סוכר. הממרח מאד מתוק.לשיקולך.

  3. שלום, פירגה יצא בצק מאוד רך ולא קל לרידוד. האם העבודה עם הבצק לאחר הקירור קלה יותר ? מה אפשר להכין עם מילוי מלוח (לא כרוכית ) יותר לכיוון פשטידה , זה אפשרי? בתודה מראש .

    • דפנה,כן,תנסי לקרר.
      את יכולה לרדד בין 2 דפי ניר אפיה.
      לא הכנתי פשטידה מהבצק הזה.
      בהצלחה

  4. הי פירגה
    האם אני יכולה למלא את הבצק הזה בפטריות ושמנת?
    נראה לך מתאים לענין?

    תודה מראש
    הדס

    • הדס ערב טוב,
      לדעתי? אפשר כל מלית גם מלוחה וגם מתוקה.
      לכי על זה :lol:

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *