גיסתי נתנה לי מתכון לבצק עלים ביתי למגוון מליות מלוחות ומתוקות
ההכנה נעימה ומשתלמת.
המצרכים:
200 גרם מרגרינה רכה למריחה על העלים
200 גרם מרגרינה רכה למריחה על העלים
שמים בקערה:
1/2 2 כוסות מים
1/2 כוס שמן
כף מלח
3 כפות חומץ
קילו קמח
1/2 כוס שמן
כף מלח
3 כפות חומץ
קילו קמח
אופן ההכנה:
ללוש ולהניח למנוחה של חצי שעה
לחלק את הבצק ל-2
לרדד עלה ולמרוח 1/2 חבילה מרגרינה =100 גרם
לקפל ל-1/3 ולמרוח 1/4 חבילה מרגרינה =50 גרם
לקבל שוב ל-1/3 ולמרוח את 1/4 המרגרינה שנשארה = 50 גרם
לגלגל ולהכניס לפריזר לשעה
להוציא ולרדד באותה צורה עוד פעמיים (בלי מרגרינה)
ללוש ולהניח למנוחה של חצי שעה
לחלק את הבצק ל-2
לרדד עלה ולמרוח 1/2 חבילה מרגרינה =100 גרם
לקפל ל-1/3 ולמרוח 1/4 חבילה מרגרינה =50 גרם
לקבל שוב ל-1/3 ולמרוח את 1/4 המרגרינה שנשארה = 50 גרם
לגלגל ולהכניס לפריזר לשעה
להוציא ולרדד באותה צורה עוד פעמיים (בלי מרגרינה)
אפשר להקפיא במנות .
תהנו
תהנו
רחל
יש בבצק רק 200 גרם מרגרינה שאותה מורחים על העלים. שימי לב שכתוב בדיוק איך למרוח וכמה.
לגבי עוגה שלא נאפתה מספיק – תמיד כדאי בעוגות בחושות לבדוק עם שיפוד או סכין מטבח וכך אין מצב שהעוגות יצאו לא אפויות.
אחרי בדיקה אם עדיין "רטוב" בפנים כמו שאני כותבת תמיד יש לכסות ב ר פ י ו ן בניר כסף ולהמשיך לאפות עוד מספר דקות.
ריגשת אותי מאד עם התגובה הנפלאה שלך על האתר שלי. כיף לי שאתם משתפים אותי בתוצאות.![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
מקווה שתמשיכי להכין,להנות ושיהיה תמיד רק טעים.
בכיף של כולנו
פייגי,את נהדרת ששיתפת אותנו ב"סקופ" הנפלא הזה. בטוח שהרבה יותר קל ואפילו טעים.![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
תודה וחג שמח
לידיה ערב טוב![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
מה שבטוח שאני לא אכין עם שמן ולא אקח סיכון.
ערב טוב