אחרי המון נסיונות של כל מיני מתכונים זו זכתה אצלי בכתר.
קשה להאמין שהעוגה נאפתה במיקרו.
של עטרה שאער בכבוד.
קשה להאמין שהעוגה נאפתה במיקרו.
של עטרה שאער בכבוד.
המצרכים וההכנה:
כוס קמח
כוס סוכר
2 כפות שוקולית
2 כפות קקאו
חבילה סוכר וניל
חבילת אבקת אפיה
3 ביצים שלמות
100 גרם מרגרינה ללא מלח
כוס מים רותחים
ציפוי:
50 גרם שוקולד מריר
כף מרגרינה
3 כפות מים
לערבב בקערה ולהכניס למיקרו לדקה. לערבב לקרם.
לערבב היטב את החומרים היבשים ולהוסיף את הביצים.
להמיס את המרגרינה במים הרותחים ולצקת ליתר החומרים.
לערבב ביחד.
לצקת לתבנית משומנת למיקרו ולאפות בדיוק 9 דקות. אין צורך לכסות את התבנית.
העוגה נפרדת מעט מהדפנות כשהיא מוכנה.
לא לאפות יותר מ-9 דקות.
כשהעוגה חמה לצקת עליה את הקרם החם. טעים לזלול מיד. חם.
אפשר כמובן לקרר. טעים…
תבנית פיירקס משומנת 31X20
תהנו
העוגה הזו נהדרת, קלה להכנה וילדים ומבוגרים טורפים אותה
את גדולה,את גדולה,את גדולה.טעים מאד
הבן שלי בן ה20 אהב מאד.מחומרים נורא פשוטים יוצא משהו מדהים ועוד בתוך 9 דקות. תודה.
תודה על שיתוף המתכון, אני הולכת להכין אותה.
יש לי 2 שאלות אלייך:
אוכל לשים את הכל בתוך תבנית חרסינה שמתאימה למיקרו?
והשנייה, מה צריכה להיות גובה התבנית?
כי לי של 6 ס"מ גובה.. אם היא לא מתאימה אז אוכל לקנות יותר גדולה.
:lol:
נטלי
גם תבנית חרסינה תתאים גובה 6 ס"מ זה מספיק . שימי 3/4 גובה בלילה כי העוגה תופחת.
בהצלחה
נישמע מצויין.
אני הולכת לנסות
תודה
אוקיי, ממ.. הקמח צריך להיות רגיל או קמח תופח?
נטלי,כתבתי להוסיף אבקת אפיה את יכולה לשים במקום אבקת אפיה קמח תופח.
בהצלחה ותהנו
תווודה ממש תודה, הכנתי וזה יצא פשוט מעולה וטעים ממליצה לכולם.!
אם יש לך עוד מתכונים ממש קלים להכנה [כמו זה] בלי להתעסק עם תנור אז אשמח שתמליצי לי ;)
נטלי יקרה
יש לי רק את העוגה הזו במיקרו.
בטוח שתמצאי מגוון גדול של מתכונים מהירים וקלים בקטגוריה: ארוחות מהירות.
נטלי,תודה .
לדעתי כל העוגות הבחושות קלילות וטעימות.את מוזמנת לעיין.
תודה על המחמאות
עוגה מקסימה וחייבת להכין אותה.
האם תבניות מקרטון עגולות מתאימות להכנה במקרוגל?
העוגה הזו מתאימה לתבנית מקרטון?
אתרך מקסים ביותר :lol:
שלומית
ועוד שאלה,
במקום מרגרינה אפשר להשתמש בשמן? ומהי הכמות השמן?
ולגבי הקמח, יש צורך באבקת אפייה?
שלומית
כל תבנית שמתאימה למיקרו תתאים גם לעוגה.
יש צורך על כל כוס קמח לפחות כפית אבקת אפיה.
לא הכנתי עדיים עם שמן.
בהצלחה ותהנו
פירגה יקרתי!!!
כמו שהבטחתי לך אני מחמיאה במתכונים שניסתי….עוגת השוקולד יצא לי יותר ממעולה.נחטף לי במהירות לא רגילה …הילדים שלי לא השאירו לי פרור.תוך שניות נעלם הכל…..עשיתי פעמיים באותו יום.והמתכון הזה מבחינתי מוצלח יותר מהמתכון הראשון של השוקולד…סוף הדרךךךךךךךךךךךךךךך :lol: :lol:
לבריאות ותהנו תודה ששיתפת :lol: תודה על המחמאות
נראה מדהים – ינוסה בהזדמנות קרובה. :P
שאלה קטנה: מהן הנקודות למעלה? זה חלבה מפוררת? נראה כל כך מפתה…
אולי אפשר לנסות לפזר פצפוצי שוקולד לבן לקבל את האפקט (אם כי אחר) של הנקודות למעלה?
פוליאנה,זו חלבה ואת יכולה לשים גם פצפוצי שוקולד.
עוגה מדהימה ולא להאמין שהיא נאפית במיקרו.מומלצת בחום
אז אחרי הבירורים בתחילת השבוע, יכולה לדווח על ביצוע מוצלח.
שינויים מינימליים: שמתי רק 2 ביצים כי הן ענקיות, והוספתי כפית אבקת אפיה ולא שקית שלמה. אפיתי במיקור 8.5 דקות מהחשש מאפיית יתר, ויצא נפלא.
עדכון למעוניינים: הבלילה יוצאת דלילה ו"רטובה" מאד לפני האפיה, ושמתי בתבנית נייר חומה חד פעמית כדי לאפות במיקרו, והבלילה נזלה דרך ה"תפרים" של התבנית :oops:
אז שידעו אחרים שזה לא עובד,. הייתי צריכה להעביראת הבלילה לתבנית אחרת. אולי חד פעמית מקרטון תהיה מתאימה יותר.
הבן שלי אכל כמעט חצי עוגה אחרי ארוחת ערב, והעובדה שיכולתי להציע עוגה פרווה היה חשוב לשומרי הכשרות, והעיקר – הטעם מדהים! :P
נראית סוף הדרך, טעימה, רכה, לא גדולה מידי, שוקולדית – – מה עוד אפשר לבקש?
בהחלט, מתכון מנצח. 5 דקות עבודה, 8.5 דקות "אפיה", יציקת הקרם/רוטב ומגיעה לשולחן עוגה שעושה רושם שהוקעה בה עבודה רצינית. המתכון בהחלט יאומץ בחום. :lol:
פוליאנה כדאי לאפות בתבנית פיירקס. ;)
באמת עוגה טעימה.שמחה שאהבתם וששיתפת אותנו.
שלום,
האם זמן האפייה המצוין במתכון תלוי בעוצמת החום של המיקרו או שזה גורף לגבי כל מכשיר? נראה לי כי עוצמת החום שונה ממכשיר למכשיר
גלית,כמו בכל תנור שמשתנה גם פה משתנה.
תתחילי עם 7 דקות ותראי
האם ניתן להמיר את המרגרינה בשמן קנולה???
לא ניסיתי להמיר
יש לי תבנית מקרטון (מתאימה למיקרו) בקוטר 24 ס"מ, גובה 6 ס"מ
האם לשים את כל הבלילה??
את צריכה לראות שהבלילה מגיעה ל1/2 מגובה התבנית שיהיה מקום לתפוח.
העוגה יצאה טעימה ואפויה (להפתעתי).
אבל- היא יצאה לא יפה וציפוי השוקולד לא הצליח להתמצק ולכסות את העוגה בכלל… לכן פיזרתי עם העוגה קליק (מסוג קורנפלקס) וגליליות מעוכות..
תודה!
שירן לא הבנתי
טעימה,אפויה,לא יפה….
יופי שאילתרת קישוט.
יצאה טעימה ואפויה, אבל לא יפה..זה הכל
טוב, שתהיה שבת טעימה ויפה
פירגה את מדהימה!!!!!!!!!!
לרוב אני רק קוראת אנונימית .
פה לא יכולתי להתאפק פשוט עוגה מדהימה!!!!!!
אין עליך!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
בד"כ העוגות הבחושות שלי מתפקעות באמצע מישהי אמרה לי שזאת בעיה של התרמוסטט של התנור.
הכנתי את העוגה ביום שישי לכבוד שבת אך לא נותר ממנה כלום.
לכן הכנתי אותה שוב כמה דק' לפני שבת שוב.חוסלה פעמים רוטב מדהים ועבה.
את חייבת למצוא לי עוד מתכונים כ"כ מוצלחים במיקרו.כיוון שהתנור שלי לא פועל טוב כנ"ל.
רוב תודות.
שירי באהבה.
יש קצת מתכונים בקטגוריה:מיקרו.
אני בעיקר מפשירה במיקרו לא מבשלת.
פירגה יקרה.
אכן ראיתי זאת.
אך בקשתי היא לעדכן בעוגות יותר ולא במאכלים.
;)
האיכות שיוצאת מהמיקרו כל כך גרועה.ניסיתי בעבר ולא הצליח.
טוב, תקשיבי, אין דברים כאלו, כזאת פשטות בעוגה וכזה טעם מנחם
אהבתי בעוגה הזאת הכל, מההכנה הפשוטה והקצרה לזמן הקצר בו היא נאפית וכלה בטעם המתוק וטעים
אני עושה הרבה עוגות ועוגות לא פשוטות, אבל תקשיבי, זאת לוקחת ובענקקקק
תודה!!
אלונה הי חמודה
זו עוגה שתמיד אפשר להכין ב-10 דקות ולענג את כל באי הבית.
אני שמחה שגילית אותה
תהנו והמשך יום נפלא
פירגה יקרה.
זו פשוט הצלחה וודאית..
אני מאד אוהבת לאפות, ובמיוחד אוהבת לאתגר את עצמי עם עוגות ומאפים מסובכים.. לפני מספר ימים הכנתי את העוגה הזו כשאני סקפטית לחלוטין.. יצא מדהים… ( כמו כל מתכון באתר הנפלא הזה) מאז שהכנתי את העוגה, הספקתי להכינה עוד פעמיים נוספות בגרסאות שונות ( חלבית/ פרווה/ עם חלבה וכו….) וכן להפיץ את המתכון בכל העולם.
איזה כיף גדול!
אביטלי,אני שמחה שגם העוגה הזו הצלחה אדירה.
המשך טעים ושבוע מתוק.
הכנתי את העוגה המוצלחת הזו כבר פעמיים , פעם אחת עם מרגרינה ובפעם השנייה עם חצי כוס שמן
ויצא מוצלח מאוד , גם עם השמן
אין מילים…. קשה להאמין שהיא נאפתה במיקרו
טיפ קטן :כאשר רוצים קרם לעוגה פרווה אני משתמשת
:lol: חצי כוס שמנת מתוקה צמחית עם שוקלד מריר במיקרוגל
ויוצא נ י פ ל א
איריס,תודה על התגובה הנהדרת והטעימה
תמשיכי להכין אותה ושתמיד תהנו.
חג שמח.
פירגה צהרים טובים אפיתי את העוגה במיקרו 9 דקות, האם אחרי שהיא מתקררת היא מתקשה?
נראה לי רך מידי במגע יד
אורלי הי,
כך צריך להיות כי זו עוגה במיקרו. 9 דקות.
תהנו .
שלום פירגה
מכירה את האתר ושמחה להכין( ולהצליח ) ממתכוניו המגוונים.
לגבי עוגת השוקולד במיקרו … משום מה לא נרשמה הצלחה (לדעתי )- למרות שלא נותר פירור ;)
הבעייה- המרקם של העוגה יצא מאד דחוס וצמיג.., בשלב מסוים העוגה מאד תפחה אך בהמשך – "נפלה ".
את יכולה לעזור לי ברעיון כיצד לשפר ? אפיתי 9 דקות כנדרש. לא צוינה דרגת החום הרצויה , אולי כאן הבעייה?
תודה מראש .ניצה
ניצה תודה חמודה.
את צריכה להכיר את המיקרו שלך.
במיקרו שלי אין דרגות חום. הוא הכי פושטי שיש.
לדעתי תנסי לאפות 3 דקות ותבדקי.פשוט לפתוח את הדלת כל 1/2 דקה ולבדוק.
כנראה שבמיקרו שלך,צריך פחות זמן.
העוגה מוכנה כשהיא נפרדת מהדפנות.
אגב, לא קורה כלום כשפותחים את הדלת ובודקים.
תכיני שוב,תעדכני אותי.
בסוף זה יצא טעים ברמות על.בטוח.
בהצלחה.
נ.ב.
יש מתכון נוסף באתר שלי להכנה מהירה בכוס. מכירה?
רשמי מיקרו וכל המתכונים שלי במיקרו יעלו לך.
לילה טוב
תודה על התגובה המהירה .
המיקרו שאני משתמשת הוא חדש לי.
יש דרגות חום הימרתי על דרגת הביניים( 500)
אולי כדאי לנסות ב -300?
בוודאי שאנסה שוב – ואדווח .
כנראה שהשיטה היא ניסוי ותעייה :P
זמנית משוללת תנור ואוהבת מאד לאפות אז… מנסה ;) :P
כמובן שאדווח
כל טוב
ניצה
ניצה,גם אני חושבת להכין על העוצמה הכי קטנה ולבדוק כל דקה.
מקווה כל כך שיצליח לך ותהני מהעוגה הנהדרת.
היא מהממת,אני מקווה באמת שיצליח לך ושתהנו ממנה.