f9321fc1 7c0e 487d a1eb 39fdfaf1759b 1 - ריבת אגסים

ריבת אגסים

 

f9321fc1 7c0e 487d a1eb 39fdfaf1759b 3 - ריבת אגסיםקילו אגסים קלופים מנוקים מליבה
חותכים כל אגס ל-4
שמים בסיר
מוסיפים קילו סוכר
מוסיפים כף מיץ לימון
מתחילים בבחישה עד שהסוכר מתחיל להפריש נוזלים ומתמזג עם האגסים
מבשלים על להבה מאד מאד נמוכה כ-3 שעות או יותר
תוך כדי הבישול מצטבר קצף שיש להסירו.
אם בסוף הבישול נשארים נוזלים יש 2 אפשרויות
1.
להוציא את הפרי לקערה ולסנן את הנוזלים ואז להחזיר את הפירות לסיר ולתת כמה בחישות.
2.
יש אפשרות להגדיל את הלהבה למקסימום ולבחוש כל הזמן עד לאידוי הנוזלים.
ריבה נהדרת וטעימה מאד.
תהנו.

14 תגובות על “ריבת אגסים

  1. פירגה שלום,
    האם בתהליך הבישול איטי של הריבה, הסיר צריך להיות מכוסה?

להגיב על פבי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *