המצרכים וההכנה:
חציל מקולף שתי וערב או לגמרי , פרוס ע ב ה מושהה על השיש שעה . לא שמתי מלח.
מכינים צלחת אחת עם ביצה טרופה,מלח פלפל שום כתוש ורוטב צ'ילי
או תיבול אחר שנראה לכם
בצלחת שנייה שמים פירורי לחם מכל סוג שיש בבית.
מייבשים את פרוסות החצילים במגבות נייר.
טובלים את פרוסות החציל בשמן זית מ-2 הצדדים
מעבירים וטובלים בצלחת עם הביצה והתבלינים
מעבירים לצלחת עם הפירורים ומהדקים
מניחים על ניר אפיה ואופים כ-25 דקות.
חום 175.
אין צורך להפוך.מי שרוצה יכול להכין אותו דבר בלי השמן – נוסה ומומלץ למי ששומר .
אין צורך להפוך.מי שרוצה יכול להכין אותו דבר בלי השמן – נוסה ומומלץ למי ששומר .
אפשר דקה לפני שמכבים את התנור לשים כפית טחינה מעל לפרוסה ולקלות ביחד דקה
להגיש מיד או לחמם לפני הגשה מאוחרת.
אני אוהבת טחינה מתובלת,אפשר גם גולמית.
תהנו
הכנתי ויצא נהדר,קראנצי מבחוץ ורך ונימוח מבפנים,קל ופשוט להכנה ומאוד טעים
טעים, טעים, טעים.
תודה רבה!
גלי יקרה
תודה ששיתפת