לאו דווקא בקומפוט…..
מוקפץ טעים וחגיגי בתוספת חבושים טריים
ועוד פירות יבשים
שמעתם את המילה מעדן? היא פה ממש פה.
מוקפץ טעים וחגיגי בתוספת חבושים טריים
ועוד פירות יבשים
שמעתם את המילה מעדן? היא פה ממש פה.
המצרכים בקערה גדולה:
700 גרם חזה עוף חתוך רצועות
בצל אדום פרוס דק
2 שיני שום כתושות
3 כפות רוטב סויה
5 כפות שמן קנולה
4 כפות מיץ לימון
2 כפות ממרח תמרים
פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
כף ג'ינג'ר קצוץ
מעט קרי (2 קורטים)
מלח ומרק עוף
כוס פירות יבשים שלמים מגולענים (משמש,שזיף,תמר,תפוח)
משרים שעתיים (לא במקרר)
בינתיים מבשלים 2-4 חבושים במים רותחים עד לריכוך , מקלפים, חותכים לרבעים –שומרים במקרר
אחרי שעתיים מחממים בסיר שטוח 4 כפות שמן ומכניסים את כל התכולה לסיר
כולל המרינדה
מקפיצים על להבה גדולה תוך כדי ערבוב תמידי עד שהבשר רך ומוכן.
סוגרים להבה.
מוציאים את החבושים מהמקרר ומכניסים לסיר. נותנים ערבוב אחד
ולשולחן להגשה.
בצלחת סידרתי את המנה על 1/2 לחמנית דבש שהכנתי ממנה טוסט.
תהנו
לפירגה,
יקירה,
האם החבושים מתאימים להכנה גם עם נתחי פרגיות ?
שאלה של טעם אישי.