מטוגנות עסיסיות
והכי כיף שקונים אותן כבר נקיות במגש.
נהדר לארוחת "פינגר-פוד"
מצרכים:
מכינים צלחת עם קמח רגיל
ועוד צלחת עם ביצה ותבלינים:מלח,פלפל,קטשופ,צ'ילי,פפריקה-או תיבול אחר
טורפים ביחד.
וצלחת נוספת עם פירורי לחם
מפשירים את הברבוניות ומייבשים במגבות נייר
טובלים קודם בקמח
אח"כ בביצה עם התבלינים
בסוף בפירורי לחם.
מטגנים במעט שמן מ-2 הצדדים.
מגישים מיד עם פלחי לימון
תהנו
היי פירגה,
מאחר והפכתי לחובבת דגים, אני אישית לא יודעת להכין שום דג
בעלי שלא אוהב דגים מכין לי דג בתנור, ויוצא לו מדהים, אני אפילו לא יודעת את שם הדג
החלטתי לעשות היכרות עם הדגים, נכנסתי לאתר שלך כמו תמיד
למחלקת הדגים, ואני עושה הכרות עם הדגים.
הברבוניות ממש מזמינות וניראות נהדר, אנסה אותם בקרוב מאוד.
רחלי.ג. :lol:
רחלי,תכיני,יחטפו כגרעינים.
תודה
פירגה, שלום,
זו פעם ראשונה שאני רוצה לנסות להכין דגים, וכמו שניסיתי מתכונים שלך קודמים, ולא התאכזבתי,
בטוחה שגם בזה אצליח.
האם תוכלי לציין את כמות הקטשופ, הצ'ילי והפפריקה?
תודה מראש.
פירגה,
אשמח לתגובה לשאלתי למעלה.
תודה ויום קסום.
לא נוהגת לתת כמויות לתיבול
שימי כפית ותראי להבא אם זה לטעמכם או לא.
תודה, זה עוזר לי.
שבוע טוב
תודה למתכון איזה רוטב ניתן להניח בצלוחית ליד הברבוניות
ציפי, מה שאתם אוהבים,אורז, תפוחי אדמה פתיתים
פירגה יקרה, בשנה האחרונה הפכתי צמחונית וטוב לי מאוד , ומצאתי אצלך יקירתי המון מתכונים נפלאים, ועל זה תודתי העמוקה לך ,הכנתי את הדגים, והם פשוט נאכלו כמו גרעינים, כל כך טעימים פשוט לא להאמין, תודה לך, שהקדוש ברוך הוא ישמור אותך יקירה.
הי,רות ערב טוב.
אני צמחונית כבר למעלה מ40 שנה. אני שמחה בשבילך.
באתר שלי יש המון מתכונים לצמחונים וגם לטבעונים וכולם ביתיים וטעימים.
לבריאות והכל באהבה
האם אוכלים את הדג הזה כמו סרדינים? כלומר עם העצמות?
הי אריק, תקנה פילטים בלי עצמות