d791d795d7a8d7a7d7a13 - סמבוסק בשר אפוי

סמבוסק בשר אפוי

d791d795d7a8d7a7d7a13 - סמבוסק בשר אפוי
סמבוסק בשר-אפוי
מחצי קילו בשר יוצא 35 מנות.

המצרכים:
2 חבילות ריבועי בצק עלים מעדנות מופשרים כשעה לפני ההכנה.
להניח ריבוע בצק על שיש מקומח

מלית הבשר:
1/2 קילו בשר טחון מעורב בקר וכבש או בקר ועוף
3 בצלים קצוצים
חופן צנובר
מלח
פלפל שחור
פפריקה
טיפונת כמון ומעט כורכום ופפריקה לצבע וניחוח.
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה טרייה

אופן ההכנה:
לטגן ב-4 כפות שמן את הבצלים להזהיב ולהוסיף את הבשר תוך כדי בחישה מתמדת עד לקבלת פירורים.לתבל ולהוציא לקערה.
באותה מחבת ללא תוספת שמן, לטגן את הצנובר בהקפצה מהירה עד להזהבה ולערבב את הכל עם הבשר. לקרר.
למלא את הריבועים בנדיבות מהמלית , להדק ולסגור היטב.
מניחים את הסמבוסק על ניר אפיה ומברישים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים על ניר אפיה בחום 175 כ-35 דקות או עד שמשחים

"טיפ"
אפשר להכין עם פטריות מקופסה רק לשטוף אותם היטב,לקצוץ , לטגן עם הבצל עד שאין נוזלים והם טיפונת מזהיבים.
תהנו

7 תגובות על “סמבוסק בשר אפוי

  1. סמבוסק בשר-אפוי
    ממש טעים וקל להכנה :lol: :lol: הכנתי לארוחת ערב סלט חסה לייד ואני מסודרת :lol:

    שתהיה לך שנה מבורכת ומופלאה!

  2. נראה סוף הדרך ולא נראה קשה במיוחד בלי נדר אזכור ואכין אותו לילדיי ולמשפחתי בכלל …חג שמח …צום מועיל … :|

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *