![מאפינס בטטות גם כפרווה d79ed790d7a4d799d79f d791d798d798d794 - מאפינס בטטות גם כפרווה](http://pirge.co.il/wp-content/uploads/2008/11/d79ed790d7a4d799d79f-d791d798d798d794.jpg)
מצרכים והכנה:
6 בטטות בינוניות מבושלות עד לריכוך
2 תפוחי אדמה מבושלים בקליפה
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס קמח תופח
4 ביצים טרופות
2 בצלים קצוצים מטוגנים בחלק מהשמן עד להזהבה
1/2 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
כף שמיר טרי קצוץ
5 עלי עירית קצוצה
פפריקה מתוקה
מלח,פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט
חבילה גבינת "טוב-טעם" 250 גרם או לחילופין "פרומעז"
200 גרם גבינה מגוררת מסוג קשקבל או צהובה מגוררת אחרת
מקלפים את הבטטות ותפוחי האדמה ופורסים לקוביות קטנות (חלק מועכים)
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס קמח תופח
4 ביצים טרופות
2 בצלים קצוצים מטוגנים בחלק מהשמן עד להזהבה
1/2 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
כף שמיר טרי קצוץ
5 עלי עירית קצוצה
פפריקה מתוקה
מלח,פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט
חבילה גבינת "טוב-טעם" 250 גרם או לחילופין "פרומעז"
200 גרם גבינה מגוררת מסוג קשקבל או צהובה מגוררת אחרת
מקלפים את הבטטות ותפוחי האדמה ופורסים לקוביות קטנות (חלק מועכים)
מערבבים
יוצקים מהבלילה 3/4 גובה המאפינס וליישר.
מפזרים מעט פפריקה מתוקה לצבע
אופים בחום 175 כ-40 דקות או עד שמשחים
יוצקים מהבלילה 3/4 גובה המאפינס וליישר.
מפזרים מעט פפריקה מתוקה לצבע
אופים בחום 175 כ-40 דקות או עד שמשחים
"טיפ"
1. אפשר לוותר על הגבינות ולהכין כפרווה
תהנו
![מאפינס בטטות גם כפרווה d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d791d798d798d7941 - מאפינס בטטות גם כפרווה](http://pirge.co.il/wp-content/uploads/2008/11/d79ed790d7a4d799d7a0d7a1-d791d798d798d7941.jpg)
הכנתי כבר כמה פעמים כשהגיעה כלתי שלא אוכלת מוצרי חלב וזכיתי למחמאות,
תודה-בלהה
בלהה תודה על המחמאות למאפינס הטעימים![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
שלום,
איך עושים את המאפינס הללו כפרווה?
כתוב במתכון לוותר על הגבינות![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
כמה מאפינס יוצאים?
הכנתי 12 מאפינס והיתר בתבנית אז אני מניחה שיוצאים כ-30.