d7a7d795d7a7d795d7a1 d7a7d79cd79ed7a0d798d799d7a0d794d794 - עוגת תפוזים מייפלית עם הפתעות

עוגת תפוזים מייפלית עם הפתעות

 

d7a7d795d7a7d795d7a1 d7a7d79cd79ed7a0d798d799d7a0d794d794 - עוגת תפוזים מייפלית עם הפתעות

עוגת תפוזים בהפתעות שוקולדצ'יפס/חתיכות שוקולד/ קליפות הדרים מסוכרות ועוד

המצרכים בקערה:
כוס וחצי קוקוס
כוס סוכר
2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
לבחוש ביחד. ולהוסיף:
כוס שמן קנולה
1/2 1 כוסות מיץ תפוזים טרי מגולען ולא מסונן
2 ביצים שלמות

3/4 כוס מעורב של הפתעות:חתיכות שוקולד, שוקולד צ'יפס לבן,קליפות הדרים מסוכרות.
לערבב היטב עד למיזוג החומרים.
לערבב את התוספות עם כף קמח ולהוסיף בבחישה (ערבוב בקמח ימנע מהתוספות לשקוע בעוגה.)
הבלילה דלילה לא להוסיף קמח.

לצקת לתבנית עגולה משומנת ולאפות בחום 175 מעלות כ-40 דקות.
העוגה מוכנה כשפניה חומים.

לצקת מיד כשהעוגה חמה סירופ פ ו ש ר מבושל:

כוס מיץ תפוזים מעורבב עם חצי כוס מייפל

תהנו

48 תגובות על “עוגת תפוזים מייפלית עם הפתעות

  1. האים ניתן להכין את העוגה עם מיץ תפוזים לא טרי? [הכוונה מבקבוק קנוי] :|

  2. האם אפשר להכין את העוגה עם מרכיב אחר במקום הקליפות המסוכרות? פשוט ראיתי שזה מכיל טרטרזין ולא הייתי רוצה להשתמש.

  3. :lol: אני מאוד אוהבת לבשל ולא]ות . המתכונים שלך מצוינים ואני מקבלת המון מחמאות.תיאורייך מאוד מפורטים ועוד יותר כיף לקרוא עד כמה את אוהבת את מה שאת עושה. אז תודה רבה.
    אני הולכת לנסות את העוגה…
    להתראות

    • מירב יקרה תודה רבה
      אני מקווה שתוסיפי תגובה אחרי טעימות.ממליצה בחום על העוגה smile

      • אז ככה…
        ניסיתי גם ניסיתי ובמקום קמח לבן – השתמשתי בקמח מלא על כן הגדלתי את כמות הנוזלים (מיץ תפוזים) לשתי כוסות.

        יצא מצוין, טעים

        תודה רבה smile

        :lol: אקווה שאחזור הביתה והילדים ישאירו לי פיסה קטנה…

        • מירב,עם קמח מלא? זה נהדר.ויופי שהוספת תגובה. אני חוששת מקמח מלא שלא יצא יבש מדי.
          לבריאות ותהנו smile

  4. היי פירגה,

    אפשר להשתמש בסילאן במקום מייפל (ברוטב) או שאולי יש לך הצעה נוספת?

  5. הי פירגה,
    האם אפשר להחליף את כוס התפוזים שברוטב במשהו אחר?
    אני מכינה כרגע את העוגה ונגמרו לי התפוזים sad

  6. היי, פירגה.

    נראה טעים…
    האם העוגה לא יוצאת רטובה מידי בגלל הסירופ?
    אפשר לוותר עליו, או שהיא יבשה / לא מתוקה מספיק ללא הסירופ?

    תודה,
    נועה.

    • לא יוצא רטוב יוצא לח.

      תנסי.אל תרטיבי ואם יבש,אז תכיני סירופ חם ותשפכי למעלה.מה שאת רוצה.
      בהצלחה smile .

  7. בוקר טוב יקירה.
    אתמול אירחתי כ-50 איש לכבוד החג האהוב הזה,לשמחתי היום הזה התמזג עם יום ההולדת של בעלי,אז השמחה הייתה כפולה.הכנתי את העוגה הזו שיצאה מדהים,כמה מחמאות קצרתי,כולם יצאו עם מתכון שלה(אני לא בטוחה שיכינו….הן רק לוקחות מתכונים אך בסוף באות לאכול אצלי…),הוספתי רק שוקולד ציפס לבן והיא יצאה טעימה מאוד מאוד.הכנתי גם את "עוגת שוקולד שכל ילד חולם עליה" ועשיתי אותה מקושטת כדגל ישראל,אני אשלח לך תמונה בהזדמנות והיא טעימה ועסיסית מאוד.
    אז תודה על מתכונים נפלאים,יישר כח.
    בסוף החודש אני חוגגת בר ובת מצווה לילדיי,אני כבר מתחילה להכין את רשימת העוגות,כולן צריכות להיות פרווה.אני איעזר כמובן במתכונים שלך ובמתכונים של דליה היקרה(אילנית12).אם תוכלי בבקשה להמליץ לי מכאן,אני רוצה שתמליצי לי על העוגות שיוצאות רטובות כמו העוגה הזו וכמו העוגת שוקולד,שמתי לב שהעוגות הפרווה האהובות,הן אלו ה"רטובות".אז שוב תודה לך יקירתי.

  8. תודה תודה.שאלה נוספת:האם אפשר להקפיא עוגות בחושות ועוגות פרורים?
    אני מעדיפה להכין את העוגות בלי לחץ שבוע לפני השבת חתן ולהוציא מההקפאה יום לפני.האם גם עוגות פרורים אפשר להקפיא?אני מתכוונת רק לעוגות שהן פרווה.

    • הי אורנה
      אני מקפיאה חופשי. רק שלפני ההקפאה אני פורסת את העוגות לפרוסות (כמובן משאירה בתבנית המקורית שהעוגות נאפו)
      תכיני עוגות שיש להן סירופ (יש הרבה כאלה) וכך הן יישארו מאד רטובות ועסיסיות גם אחרי הקפאה והפשרה.
      בעוגות פירורים אין צורך בהרטבות
      בהצלחה. smile בשמחות :lol:

  9. בדיוק מה שהתכוונתי לבקש ממך,עוגות עם סירופ.אין לך ריכוז עם עוגות כאלו,נכון?מה שבטוח את העוגה הזו אני אאפה בכמה וריאציות.לכל בלילה אוסיף תוספת אחרת.אגוזים,שוקולד קצוץ,פרי כלשהו טרי,נכון?
    אני מקווה שלא שיגעתי אותך,אבל יהיו לי כ-300 מוזמנים,אני חייבת לשחק אותה באפייה,כי לאוכל אני מביאה קייטרינג.

    • אורנה אין לי ריכוז כי כמעט כל הבחושות כאלה.
      גם הפירורים . כל הכושיות שלי מעולות.מומלצות בחום. יש מבחר ענק….באמת ענק
      תכיני רשימה, ושיהיה ב ה צ ל ח ה smile

  10. היי,
    פירגה ניסיתי פעם שעברה את העוגה התפוזית נוסטלגית שלך ושידרגתי עם ריבת חלב
    תשמעי אין עליך.

    יש לי שאלה
    אני יכולה להשתמש בעוגה הזאת ולצפות אותה בפירות יער עם הרוטב המתוק??
    ואם כן. אז אפשרכיומיים מחוץ למקרר?
    את יודעת רוב העוגות הבחושות מתייבשות במקרר.

    • השאלה לגבי
      עוגת תפוזים מייפלית עם הפתעות

      אני יכולה להשתמש בעוגה הזאת ולצפות אותה בפירות יער עם הרוטב המתוק??
      ואם כן. אז אפשר כיומיים מחוץ למקרר?
      את יודעת רוב העוגות הבחושות מתייבשות במקרר.

    • הי יעקב
      את העוגות הבחושות שומרים בפריזר ולא במקרר.
      עד יום אחד אפשר בחוץ אבל חם עכשיו וזה די מסוכן….בעיקר אם יש במרכיבים מוצרי חלב.
      לפני שאני מקפיאה…..אני כבר פורסת אותם מראש ומוציאה את הכמות הרצויה . היתר נשאר במקפיא.

      את הציפוי אפשר לשים לפני ההגשה.
      smile

  11. פירגה יקרה מאז שאני מכירה את האתר שלך החיים שלי במטבח נעשו קלים יותר. :lol:
    עכשיו יש לי את הזמן להגיב על העוגה הזו – שבוע שעבר עשינו על האש מסיבת סיום הקיץ ועליי היה להביא קינוחים כמובן פרווה. הכנתי את העוגה הזו, ואת העוגת תפוחים ומה להגיד לך רק מחמאות ותשבחות על העוגות קיבלתי וכמובן גם בקשת המתכונים. היום בנוסף לעוגות האלה הכנתי גם את העוגה עם חלבה וקוביות שוקולד-ממתינה למחר כדי לקבל תגובות התכוונתי למחמאות… ;)
    בקיצור תודה רבה רבה…

    • תודה גלית יקרה
      ממש מרגש אותי לקרוא תגובות כאלה חמות ונפלאות.
      המשך טעים ונפלא ביחד
      הכל באהבה ענקית
      תודההההההההההה

  12. היי העוגה הזו נראית ממש טוב,חייבת להכין אותה ולהוריד את החשק שיש לי עליה, רק לפני זה שאלה של מתחילים, איך אני יודעת שהסירופ מוכן? כמה זמן הוא צריך להיות על הגז?
    תודה מראש :P

    • הסירופ מוכן מרגע הרתיחה אבל הוא יותר טעים אם מצמצמים אותו מעט. כלומר,לבשל כ-2-3 דקות.

  13. שלום פירגה. האם ניתן להשתמש בסולת במקום בקוקוס? או שאפשר בלי הקוקוס בעוגה הזו?

  14. שבוע טוב ובוקר טוב פירגה,
    הכנתי את העוגה לשבת וכמובן קצרה מחמאות רבות התחסלה במהלך השבת , הוספתי שוקולדציפס ולא
    הוספתי רוטב , העוגה יצאה רכה וטעימה מאוד , היתה תחושה של עוגת סולת , תודה על הכל.

    • טובה,העונג גם שלי כמובן.
      תמשיכי להכין ולשמח את כולנו. תודה על התגובה.

  15. הוזמנו לגיסתי על האש בעצמאות וביקשה עוגה פרווה הכנתי את העוגה בשתי תבניות ארוכות לא שמתי את כל הרוטב על העוגה זה היה יותר מדיי מוצף שמתי בפנים שוקולד צ׳יפס לבן פרווה העוגה יצאה רטובה מתוקה ומעולה אין כמוך תודה

    • תודה ורד
      אני שמחה שאת אוהבת את המתכונים שלי ומצליחה בהם.
      תתארגני לך לשבועות . יש המון מתכונים בקטגוריות שהכנתי.
      ערב נפלא וטעים לכם smile

  16. פירגה היקרה, הכנתי בשבת את העוגה יצאה מצויין, אין על האתר שלך, כל מה שאנ עושה יוצא מוצלח וקוצר מחמאות. שמחה ונחת. אורנה

    • אורנה יקרה
      תודה ענקית על התגובה לעוגת התפוזים המייפלית.
      גם אנחנו מאד אוהבים אותה ובכלל,אין על עוגות בחושות
      ערב נפלא לכם

להגיב על רותי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *