שניצל סילאן ופפריקה
מקור:פירגה
במיוחד מתאים לילדודס שלנו
ואולי ירשו גם לנו לטעום מעט…אם יישאר.
המרכיבים וההכנה:
2 מנות של חזה עוף שטוחים מושרים שעתיים או יותר במשרה:
בקערה טורפים ביצה טרופה
שן שום קטנה כתושה היטב
1/4 כפית פפריקה מתוקה
כפית סילאן
מלח פלפל
מערבבים.
לפני הארוחה מוציאים את החזה מהמשרה
טובלים בפירורי לחם ומטגנים מ-2 הצדדים
מגישים מיד
תהנו
פירגה שבוע טוב,
מה שלומך?
רציתי לבשר לך שביום שישי הכנתי לעצמי את השניצל, אין מילים, יצא לי טעם גן עדן.
תודה תודה לך!
שבוע נפלא שיהיה לך
רותי איזה כיף של תגובה מלהיבה.
תודה שנכנסת לשתף אותי ואת כולנו.
נהדר
תודה :lol:
פירגה יקרה,
לך מגיע התודה!
מחר בלי נדר אביא לי לארוחת צהריים לעבודה.
הכנתי גם ביום שישי עוגת שוקולד שלך, מצטערת, שכחתי את השם.
אבדוק בבית ואגיב בלי נדר מחר.
שוב תודה לך, המשך שבוע נפלא
רותי,אשמח מאד לדעת איזו עוגה הכנת ולשמוע את התגובה שלך.
בכיף,ותודה רבה :lol:
הי פירגה,
נשמע טוב. האם אפשר להשרות את השניצלים לילה קודם, או שזה זמן ארוך מדי להשאיר את הביצה כך (במקרר כמובן)?
תמי אני לא משרה. מתכון רגיל אני משרה כ-5 שעות.
היי פירגה,
את יכולה בבקשה לתת לי מתכון של חזה עוף עם אורז בסיר ? בתודה מראש !
תכיני את תבשיל הנקניקיות והאורז שהבאתי השבוע, אבל במקום נקניקיות עם חזה עוף.
את קוביות החזה תטגני מראש ותשדכי אותם ליתר המצרכים בסוף.
בהצלחה