מרק עגבניות עם כרוב ירוק גריסים וירקות
מקור:פירגה
במקרר כרוב י ר ו ק גדול שמחכה בסבלנות לשגעונות שלי
בחרתי דווקא במרק פשוט עם חתיכות כרוב ענקיות ועוד תוספות שלא ישעמם בפה.
ואת העגבניות הוספתי במיוחד לכלתי שהכי בעולם אוהבת מרקי עגבניות על כל גווניהם.
בסיר גדול של מרק לטגן ב-כף שמן בצל קצוץ עד לשקיפות
להוסיף כרוב שלם ח ת ו ך מאד ג ס ולבחוש היטב כמה דקות
להוסיף:
1/2 כוס גריסים שטופים (מושרים לילה קודם)
2 גזרים חתוכים עיגולים
2 תפוחי אדמה קוביות
2 תפוחי אדמה קוביות
היה לי גם קישוא אחד יפה אז הוספתי גם אותו חתוך לפרוסות גדולות
סלרי שמיר ופטרוזיליה (אני שמה עלים גדולים ובסוף הבישול מוציאה)
קופסה קטנה רסק עגבניות
2 כפות סוכר
פלפל שחור
2 כפות אבקת מרק עוף
כמון למי שאוהב
מערבבים ובוחשים הכל ביחד
ממלאים מים ומרתיחים
טועמים ומוסיפים מלח ותיבול לטעמכם.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 שעות על להבה מאד קטנה.
מי שאוהב חמצמצות למרק יוסיף בסוף מעט מיץ לימון טרי.
תהנו
סלרי שמיר ופטרוזיליה (אני שמה עלים גדולים ובסוף הבישול מוציאה)
קופסה קטנה רסק עגבניות
2 כפות סוכר
פלפל שחור
2 כפות אבקת מרק עוף
כמון למי שאוהב
מערבבים ובוחשים הכל ביחד
ממלאים מים ומרתיחים
טועמים ומוסיפים מלח ותיבול לטעמכם.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 שעות על להבה מאד קטנה.
מי שאוהב חמצמצות למרק יוסיף בסוף מעט מיץ לימון טרי.
תהנו
פריגוש המרק מעולה!מעולה!שבוע הבא כבר אבשל אותו אני מאוד אוהבת מרקים
תודה לך
אילנה
אפשר להקפיא את המרק הזה? גריסים שורדים טוב הקפאה?
מאיה,אף פעם לא הקפאתי מרק.
בהצלחה ותהנו
היי פירגה צריך לכסות את הסיר אחרי שמנמיכים את הלהבה?
מכסים חלקית ומשאירים פתח ליציאת אדים
שלום רב
האם ניתן במקום גריסים להוסיף אטריות דקות.
רחלי,להוסיף פשוט מה שאוהבים.אין כללים