d791d7a8d795d7a7d795d79c d7a9d79ed7a0d7aa - פשטידת ברוקולי עם גבינות רזות

פשטידת ברוקולי עם גבינות רזות

d791d7a8d795d795d795d7a7d79c d7a9d79ed7a0d7aa - פשטידת ברוקולי עם גבינות רזות 

בתמונה: פשטידת ברוקולי עם גבינות רזות

2 בצלים קצוצים מטוגנים בכף שמן
קילו ברוקולי מבושל ועדיין בפרחים פריכים חתוך גס
מיכל גבינת קוטג' רזה
מיכל ביו יוגורט רזה
200 גרם גבינה מלוחה רזה מגוררת
3 פרוסות גבינה צהובה רזה חתוכה ביד חתיכות
3 ביצים
4 כפות פירורי לחם
כף או שתיים קמח
מלח ופלפל שחור
מערבבים ויוצקים לתבנית בינונית משומנת קלות
אפיה כ-40 דקות בחום 175
תהנו

הערה של אסנת מהאתר:

קודם כל תודה רבה על המתכון, יצא מצוין, הפשטידה חוסלה בשניות.
ושני טיפים: אני הוספתי לבצל גם קצת פטריות זה שידרג את הטעם. ובנוסף, לכל הטבחיות הלא מנוסות, רצוי קודם לערבב את כל החומרים ורק בסוף את הברוקולי, כי אחרת הברוקולי מתכווצץ.

28 תגובות על “פשטידת ברוקולי עם גבינות רזות

    • כן ורד כתוב :

      קילו ברוקולי הכוונה לטרי — מבושל בפרחים פריכים חתוך גס

      חג שמח ותהנו smile

        • ורד חמדתי
          תהנו בארוחת החג ומקווה שתוחמאי מהפשטידה.
          חג שמח לך ולמשפחה smile

  1. שלום פרגה!
    שאלה שלי האם 500גר גבינות זה בנוסף למשמצוין במתקון?
    תודה

    • הי טניה
      שיניתי את הנוסח והכמות. מקווה שעכשיו ברור יותר :P
      תכיני ותהנו smile

  2. הכנתי את הפשטידה. המון תודה לך על המתקון. נהנתי מכל ביס. הוספתי פטריות וגם גבית טוב טעם. שוב תודה. הולכת לנסות פשטידת כרוב וגזר.

  3. שלום ,
    קודם כל רק עכשיו נחשפתי לאתר המדהים ואני מאחלת הרבה הצלחה גם לך וגם לי ( אני אנסה לעמוד באתגרים של הבישול והאפיה…),
    רציתי לשאול לגבי המתכון הנ"ל , מה גודלה של התבנית ? בינונית – התוכלי לרשום את המידות ?
    תודה רבה .
    ושוב יישר כח .

    • מאיה חמדתי smile תודה שהצטרפת לאתר שלי.
      יהיה נפלא להכין ביחד ולהנות.
      לי יש כלל לגבי השאלה ששאלת.
      מכינה את הבלילה לפשטידה . לפי הכמות שיוצאת אני מכינה תבנית ומשמנת.
      בעין אני רואה אם צריך קטנה או בינונית . בדרך כלל תבנית גדולה אף פעם לא מתאים .
      הגובה של הבלילה שיהיה לפחות 1/2 מגובה התבנית כך שאם לא תופח,יש עדיין נפח לפשטידה.

      לפשטידות הסטנדרטיות שלי לכל המאפים שלא רשום גודל תבניות:
      זה לתבניות 24 או מרובעת או פיירקס לא גדולה.
      בהצלחה וחג שמח ומואר לכם smile

  4. הי פירגה

    אחלה פשטידה! אהבתי!
    אני הוספתי קצת יותר גבינה (בערך חצי גביע גבינה לבנה 9%) בנוסף למתכון,
    כי היה נראה לי שיש יותר ברוקולי מבצק- אולי פשוט שמתי יותר ברוקולי מבמתכון המקורי…
    בכל מקרה, יצא מעולה, והעיקר-
    בניגוד להרבה פשטידות אחרות-
    לא משמין!
    אורלי

    • אורלי הי חמודה
      אין בעיה להמיר בכל הפשטידות שלי לגבינות רזות. מנסיון,יוצא מעולה.

      בשמחה וכיף שאהבת smile

  5. היי פירגה :)) יצאה לי מעולה…. כמו כל המתכונים שלך

    דרישת שלום מגרמניה המושלגת :)) אושרית

    • אושרית,כיף לכם בשלג (הלוואי עלינו קצת) ;)
      תודה ששיתפת ושמחתי לקרוא שיצא טעים smile
      שבת שלום :lol:

  6. שלום,
    יש לי ברוקולי קפוא סנפרוסט, האם להשתמש קפוא או לבשל קודם?

  7. היי
    יש לי שאלה לגבי הברוקולי. קניתי ברוקולי טרי, לא קפוא.
    כמה זמן צריך לבשל אותו? כמה דקות? איך אני יודעת שמוכן?
    דבר שני האם להוריד את הגבולים, או שהם גם נכנסים לפשטידה?
    אודה לתשובה מהירה..זה עכשיו על האשsmile
    תודה רבה!

  8. באת לי בזמן עם הפשטידה הזאת- נשארו לי קוטג' ויוגורט שלא ידעתי מה לעשות איתם- ויצא מושלם!!!
    תודה לך פירגה על מתכונים קלים וטעימים give_rose

להגיב על גליה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *