הוורסיה הטעימה שלי לגיוון
2 חזות עוף שטוחים
100 גרם במבה כתושה
2-3 כפות פירורי פנקו (פירורי לחם מהמזרח) או פירורי לחם בלי תיבול
ביצה גדולה טרופה
מלח, פלפל שחור ואפשר להוסיף מעט פפריקה או גריל עוף
להשרות את החזות בביצה והתיבול עד כמה שעות לפני הארוחה
בצלחת שטוחה לשים במבה+פירורים ולערבב
לטבול את החזות מ-2 הצדדים בפירורים שיידבקו היטב
לטגן על להבה בינונית
להגיש מיד.
נחמד לא נרשמה התלהבות
:?
אחלה מתכון ינוסה בקרוב :lol:
…ואני הייתי בטוחה שאני המטורפת היחידה שמנסה לנצל כל שארית במטבח…
הנה סיפור: ערכתי לפני כמה חודשים מסיבה בבית. אחריה נשארו לי שאריות של כל מיני חטיפים… גריסיני, קרקרים, דוריטוס וכו'… הקול הפולני הפנימי שלי צעק עלי לא לזרוק אותן ובאמת, הכנסתי את כולן יחד למעבד המזון והכנתי תערובת לציפוי לשניצלים…
אני לא ממש בטוחה כמה זה בריא לטגן את כל החטיפים האלו… אבל הבנזוג ממש מלקק את האצבעות בכל פעם שאני משתמשת בתערובת הזו ;)
עם במבה עוד לא ניסיתי, אבל יש לי בבית בוטנים בלי קונים. לכן, נראה לי שאעשה איתם אותו דבר ואהפוך גם אותם, לציפוי פוטנציאלי…
תודה על הרעיון
נ.ב.
נדמה לי שיש כל מיני מתכונים לציפויים לשניצלים עם חמאת בוטנים… לא?
האם את מכירה אחד מוצלח במיוחד?
קרסניצקה חמדתי
תודה ואת לא מטורפת על שידרוגים יותר ממני.חהחהחהחהחה
בגלל זה המתכונים שלי די משוגעים ;)
כל דבר בעיני מתאים לציפוי שניצלים והעזתי גם עם במבה.לכל אחד הטעמים שלו.
אני לא קונה ציפויים מיוחדים.מה שיש בביתהולך.
לפעמים אני מערבבת את פירורי הלחם הקנויים עם תבלינים או עשבי תיבול יבשים.
חיבוק ותמשיכי לשתף אותנו,איזה כיף