כדורי בשר קריספיים בציפוי שומשום ופירורי לחם
תענוג של כדורים מתפצפצים בפה והתוכן עסיסי כל כך.
מקור:פירגה
מצרכים בקערה:
1/2 קילו בשר טחון
פרוסה עבה של חלה/לחם לבן מושרה וסחוט
ביצה
2 כפות פירורי לחם
כפית מלאה בטחינה מתובלת
2 שיני שום כתושות
מעט מלח ופלפל שחור
ללוש ולהכין כדורים בינוניים
לגלגל בעדינות את הכדורים בצלחת עם פירורי לחם ומעט שומשום .
להעביר למחבת עם שמן
לטגן ולגלגל עד שהכדורים יצופו במירקם קריספי והצבע כהה.
לחכות 10 דקות ולהגיש עם סלט וצ'יפס.
"טיפ"
אפשר לשים את הכדורים שעה במקרר ולטגן כמו פלאפל בשמן עמוק ח ם ולהוציא על נייר סופג.
תהנו
תהנו
האם הכדורים יכולים להתאים לבישול ברוטב?
לא מתאים רוטב
הרגע סיימתי להכין את הכדורים והם פשוט יצאו פצצה !!!!!!! מבפנים הם עשויים טוב ורכים ומבחוץ הם קריספיים…. אפילו הקטנה שלי (בת 7 חודשים) אכלה שתיים (את הבפנים כמובן)… להיט !
צהריים טובים
התרגשתי כ"כ לקרוא את התגובה. בעיקר שהקטנה נהנתה.איזה יופי.
תודה ענקית ואני שולחת המון אהבה וחיבוקים והלוואי וימשיך כך.תודה רבה
היי פירגה,
חייב את החלה? אין לי כרגע
אור,שימי לחם שיש לך בבית.
כמה פרוסות לחם? רק את הלבן? ואיך זה מתערבב עם כל הבלילה?
תודה!!
מספיק פרוסה אחת או שתיים למרקם. בלי הקשה. רק הרך.
תפוררי אותה היטב שלא יהיו בכלל גושים.אולי לגרר בפומפייה.
לא הבנתי מה הכוונה בטחינה מתובלת?
קארין שלום
זו טחינה לא גולמית אלא שתיבלו אותה בשום,לימון ומלח.