d798d797d799d7a0d794 d7a9d795d79ed7a9d795d79d d7a4d799d7a8d795d7a8d799d79d - כדורי בשר קריספיים במעטה שומשום ופירורי לחם

כדורי בשר קריספיים במעטה שומשום ופירורי לחם

d79bd793d795d7a8d799 d791d7a9d7a8 d7a7d7a8d799d7a1d7a4d799d799d79d d791d7a9d795d79ed7a9d795d79d1 - כדורי בשר קריספיים במעטה שומשום ופירורי לחם

כדורי בשר קריספיים בציפוי שומשום ופירורי לחם

תענוג של כדורים מתפצפצים בפה והתוכן עסיסי כל כך.

מקור:פירגה
מצרכים בקערה:
1/2 קילו בשר טחון
פרוסה עבה של חלה/לחם לבן מושרה וסחוט
ביצה
2 כפות פירורי לחם
כפית מלאה בטחינה מתובלת
2 שיני שום כתושות
מעט מלח ופלפל שחור
ללוש ולהכין כדורים בינוניים
לגלגל בעדינות את הכדורים בצלחת עם פירורי לחם ומעט שומשום .

להעביר למחבת עם שמן
לטגן ולגלגל עד שהכדורים יצופו במירקם קריספי והצבע כהה.

לחכות 10 דקות ולהגיש עם סלט וצ'יפס.
"טיפ"
אפשר לשים את הכדורים שעה במקרר ולטגן כמו פלאפל בשמן עמוק ח ם ולהוציא על נייר סופג.
תהנו

10 תגובות על “כדורי בשר קריספיים במעטה שומשום ופירורי לחם

  1. הרגע סיימתי להכין את הכדורים והם פשוט יצאו פצצה !!!!!!! מבפנים הם עשויים טוב ורכים ומבחוץ הם קריספיים…. אפילו הקטנה שלי (בת 7 חודשים) אכלה שתיים (את הבפנים כמובן)… להיט !

    • צהריים טובים

      התרגשתי כ"כ לקרוא את התגובה. בעיקר שהקטנה נהנתה.איזה יופי.

      תודה ענקית ואני שולחת המון אהבה וחיבוקים והלוואי וימשיך כך.תודה רבה smile

    • מספיק פרוסה אחת או שתיים למרקם. בלי הקשה. רק הרך.
      תפוררי אותה היטב שלא יהיו בכלל גושים.אולי לגרר בפומפייה.

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *