לצהריים , ערב, אירוח
מצרכים:
500 גרם אטריות רחבות
4 ביצים טרופות
5 כפות שמן זית
קופסה קטנה רסק עגבניות 100 גרם או 2 כפות מקופסה גדולה
כף פטרוזיליה יבשה
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם גבינה פטה/בולגרית
כוס וחצי של תוספות רק אם רוצים ,לבחירה: ירקות מבושלים למשל: בטטה , גזר , כרובית, ברוקולי, אפונה, כרוב ,תירס, פטריות, תרד, טונה ,טבעות זיתים שטופות .
בצל גדול קצוץ
מלח (לא הרבה כי יש ברסק ובגבינות) פלפל שחור .
אופן הכנה:
לבשל את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה.
לשטוף ולסנן . לשים בקערה.
לטגן ולהזהיב הבצל בשמן. להוסיף את כל המצרכים ולערבב. לצקת לתבנית מלבנית משומנת.
אפיה בחום 175 כ-30 דקות.
תהנו
תודה, פירגה.
נשמע ממש מצוין.
מה שאני אוהבת במתכונים שלך זה שהם קלים ולא מסובכים וטעימים מאוד.
יש לך כמה מתכונים שמככבים אצלנו.
בראש ובראשונה השבלולים.
תבורכי,
וחג שבועות שמח.
רותי
הי רותי,בכיף חמדתי, מתכוני בית למשפחה. לא אוהבת את האופנה החדשה באוכל, אני מכינה מה שאנחנו אוהבים בבית.
תעברי על הקטגוריות לשבועות .בטוח תמצאי מתכונים לטעמכם.
חג שבועות מקסים לך ולבני ביתך.
הכנתי לשבועות.
יצא פצצה. פשוט טעים ברמות.
לא היה מישהו שלא אהב.
יבורכו ידייך
ותודה רבה
רותי יקירה, את מרגשת אותי כל פעם שאת שולחת שיתוף ופירגון. אין עליך.
תודה
שולחת חיבוק מהלב ושימשיך להיות טעים לכל המשפחה