d797d79cd791 d7a7d799d7a0d79ed795d79f d795d792d79d d7a1d799d79cd790d79f - עוגת קפוצ'ינו מייפל ושוקולדצ'יפס לבן

עוגת קפוצ'ינו מייפל ושוקולדצ'יפס לבן

d7a2d795d792d7aa d7a7d7a4d795d7a6d799d7a0d795 d79ed799d799d7a4d79c d7a9d795d7a7d795d79cd793 - עוגת קפוצ'ינו מייפל ושוקולדצ'יפס לבן

 

עוגת קפוצ'ינו מייפל ושוקולדצ'יפס לבן
נהדרת לקפה/תה

התמונה החדשה בצד שמאל עם מלית סירופ שוקולד ומימין עם מלית סירופ המייפל

מצרכים:

כוס נס קפה פושר
מיכל שמנת או יוגורט
1/2 1 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3 ביצים מופרדות
3/4 כוס שמן
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
למילוי:
1/4 כוס סירופ מייפל או סירופ שוקולד
1/2 כוס שוקולדצ'יפס לבן לפיזור
כפית קינמון

אופן הכנה:
שמים בקערה את הנס קפה ,השמנת, חצי מכמות הסוכר, סוכר וניל, 3 חלמונים, השמן הקמח אבקת האפייה ומערבבים.
בנפרד מקציפים את החלבונים עם יתר הסוכר
מערבבים הכל ביחד בתנועות עטיפה. יוצקים 1/2 כמות מהבלילה לתבנית עגולה משומנת מספר 24 או 26
ממלאים במילוי ומכסים ביתר הבלילה
אופים בחום 175 כ-35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.  אם העוגה עדיין רטובה וכבר כהה,יש להניח עליה ברפיון ניר כסף ולהמשיך באפייה.
מיד אחרי האפיה כשהעוגה ח מ ה יוצקים על העוגה באופן שווה 1/4 כוס נס קפה ממותק -פושר.
מקררים ומגישים על כל מנה קוקוס או סירופ מייפל ואבקת סוכר

תהנו

71 תגובות על “עוגת קפוצ'ינו מייפל ושוקולדצ'יפס לבן

  1. אמממממממממממממממ נשמעת מעולה

    זו העוגה שלי בשבת הבאה
    תודה לך פירגה
    :lol:

    • בעונג רב ליאתוש,
      מקווה שתאהבו גם את העוגה החדשה הזו :lol:
      שבת שלום smile

  2. היי פירגה,העוגה ניראת מעולה וגם אופן ההכנה לא מסובך אבל בכל זאת יש לי שאלה.למה את מתכוונת כום נס קפה?[אני לא שותה בכלל נס קפה]כמה חלב צריך לשים?כמה סוכר?כמה מים?גם בסוף יש רבע כוס נס קפה ממותק למה הכוונה?מעריצה שלך…… :?

    • שירית תשובות בשבילך:
      כוס נס קפה=כוס מלאה מים+1/4 עד 1/2 כפית נס קפה תלוי בטעם האישי.
      אם את לא שותה נס קפה תכיני על בסיס חלב או נס חלש.
      הנס קפה בסוף , הרבע כוס…..הוא לאחרי האפיה כמו שכתבתי.
      smile

  3. פירגה יקרה הכנתי את העוגה לשבת וקצרתי מחמאות. אך ההצלחה הגדולה ביותר היתה של עוגת הקפוצינו שאפיתי בשבוע שעבר . היא פשוט נעלמה ולא נותרה אפילו חתיכה .אין לי מילים אפילו לתאר כמה היא טעימה וכמה שיש לה טעם של עוד . תוןדה על המכון הנילא הזה .

  4. הי פירגוש היקרה
    אני מתה על המתכונים שלך ואפילו נמענת קבועה בדוא"ל כדי לקבל עדכון יומי.
    האם תכעסי עלי אם אומר משהו?
    המתכונים שלך מנצחים,
    התמונות האתר מדהימות
    ואת מקסימה,
    וגם המבנה הצורני של האתר החדש הוא מעולה ונח,
    אבל האם אפשר לעשות משהו עם הרקע האפור של האתר, למשל איזשהו טמפט עדין ונעים לעין?
    אני מקווה שלא היתי חצופה מדי , סליחה ובהמון אהבה.

    • לקוראת המעריצה שלום רב.
      הבן שלי מנהל את האתר וכל הנושאים שמעבר להכנסת מתכונים ותמונות עוברים לידיים שלו.
      לכן, הוא קורא את התגובות שלכם ויחליט אם לשנות או לא.
      ואם לא,אז מקווה שתתרגלי גם לצבע ויהיה אחלה וכיף לכולנו :lol: smile ולדעתי את בכלל לא חצופה ואני שמחה שמרגישים נוח להגיד ולהגיב מה שחושבים.

  5. ריקה שבת שלום התכונתי לעוגת קרמבו קפוצינו שזו עוגה שהרבה זמן לא נהננו מעוגה שכזו, כבר באותו יום התבנית נשארה ריקה, תודה על התגובה המהירה

      • שושי,בקטגוריה עוגות מוס חפשי תחת השם קרמבו קפוצ'ינו
        בהצלחה ותהנו מעוגה משובחת. בעיקר,קלה להכנה.
        smile

    • שלום לפירגה ולאילנית,

      גם אני מצטרפת למחמאות בעניין עוגת הקרמבו.
      העוגה כיכבה אצלי בימי השבת 4 שבועות ברצף ובמסיבת השחרור של בתי, והמחמאות מכאן ועד בכלל, נהדר!!!!!
      ובכלל, כל מתכון מלמיליאן חחחחח

      פירגה, המשיכי כך ואנו נשמין רק מלהיות מוחמאות.

      יום נפלא לכולנו

      • איריס יקרה
        מאחלת לך שתמשיכי להכין ולהצליח ולזכות בהמון מחמאות.
        בעיקר בשמחות ובמתוקים smile :lol:
        תודה smile

  6. לשושי שבת שלום . העוגה נמצאת בקטגוריה של עוגות מוס והיא נקראת עוגת קרמבו קפוצינו מומלצת ביותר בתיאבון

    • נאוה חמדתי,איזה כיף של תגובות. כל הכבוד את נהדרת שאת משתפת אותנו.
      להבא,במידה ולא קשה,אנא רשמי את חוות הדעת על העוגה מתחת למתכון עצמו וכך כולם יראו .
      בברכה והמשך יום נפלא smile

  7. פריגה העוגה נקראת ונראית נפלא תנוסה בקרוב
    היום אפיתי את עוגיות שוקולד צ'יפס שלך יצאו מעולההההההההההההה
    תודה לך פריגה.
    ושבת שלום
    אילנה :lol: smile

    • אילנוש תודהההההההההההה
      תכתבי גם במתכון עצמו שכולם יראו את ההמלצה שלך שהן טעימות ;)
      מקווה שגם העוגה תצליח ותטעם לכם.
      בשמחה גדולה smile :lol:

  8. סתם נכנסתי לראות מה חדש ולהגיד שלום על הדרך
    שאפו על כל המתכונים החדשים והנפלאים שלך.
    :lol: smile
    צחי

    • ביגוש יקר,גם אנוכי עוקבת אחריך,ורואה אתההתלהבות שאתה סוחף אחריך.
      יישר כח ובריאות
      תודה מפירגה smile

  9. היי פירגה ערב טוב,

    האם ניתן להשתמש ביוגורט טיבעי 3%?

    (אני שואלת זו מכיוון ששמנת הרבה יותר שמנה)

    תודה רבה,

    יאמי

  10. לפירגה המקסימה,
    קודם כל התנצלות, אני "מנצלת" המון ממתכונייך הנפלאים, אבל לא תמיד זוכרת להיכנס לתגובות ולהודות לך… אז תודה מקרב לב! כל מתכון שלך שניסיתי היה מוצלח!

    ושאלה לגבי העוגה, הכוונה לשמנת חמוצה או מתוקה?
    ובנוסף – כוס נסקפה הכוונה לנסקפה ממותק עם מים, בלי חלב?

    תודה מראש

    • אורני יקרה
      שמנת חמוצה ואני מדגישה כשבמתכון השמנת היא מתוקה
      לכן כתבתי שאפשר גם להמיר ליוגורט
      נס קפה = כפית נס על כוס מים ולא חובה להמתיק וגם בלי חלב
      בהצלחה smile

        • היי פירגה,

          הכנתי את העוגה לשבת, עם סירופ שוקולד, טעימה מאד!!!!!!!! יצאה יפה וטעימה. נכנסת לקטגוריית עוגות הבית שלי….
          כל מתכון שלך פגז! תודה רבה ושבוע טוב

  11. פירגה ערב טוב
    הכנתי את העוגה, אבל המייפל שקע בתחתית וגם השוקולד ציפס שלא כמו בתמונה, חוץ מזה העוגה
    טעימה מאוד.
    אנטה

    • אנטה יקרה
      כנראה הבלילה יצאה לך דלילה מדי . כתבתי להוסיף במידה ודלילה עוד קצת קמח.
      תנסי להוסיף לבלילה עוד 2 כפות קמח שלא תהיה מדי דלילה אלא יותר ד ב י ק ה… ואז כל המלית נשארת למעלה.
      שמחה שיצא בכל זאת טעים.תהנו ממנה
      smile תודה שהגבת.

  12. שאלות : בעוגת קפוצ'ינו עם שוקולד לבן :
    1 . תפרטי בבקשה מהו קפה ממותק .
    2 . כאשר העוגה חמה את מציעה לפזר גם מייפל וגם אבקת סוכר ? או כל אחד מהם לחוד.
    זאת מאחר ואני מעוניינת לדלל את המתיקות.
    תודה על המתכונים הנפלאים . :

    • בבקשה מיכל ובקר אור לך
      כוס קפה כמו ששותים. את יכולה לשים כפית נס קפה על כוס מים בלי סוכר וחלב
      לגבי הציפוי אפשר לוותר בכלל ואז לא תוסיפי מתיקות לעוגה.
      המשך יום נפלא smile

  13. יאמי יקירה
    שיניתי קצת את אופן ההכנה במתכון.
    לא צריכים להיות גושים בבלילה.
    עם תוספת של כ-2 כפות קמח המלית לא "תצנח"
    בהצלחה ויום נפלא smile

  14. הכנתי את העוגה כבר פעמיים!!. בפעם הראשונה עם נס על חלב + יוגורט – יצא טעים להפליא ודומה בטעמו לפנקייק. בפעם השניה השתמשתי בנס על מיים ובשמנת חמוצה. גם לא פיזרתי את המייפל באמצע העוגה אלא רק קינמון וסוכר חום. את המייפל שפכתי על העוגה לאחר האפיה ובעודה חמה – הבאתי אותה עמי למסיבה שהתארחתי בה , והיא הראשונה להתחסל מבין כל העוגות שהיו מונחות שם.
    זכיתי בכל כך הרבה מחמאות והכל בזכותך!

    תודה רבה.

    אני מחכה לעוד עוגות קלות וטעימות.

    • בקר טוב שרון יקרה
      קודם כל רציתי להודות לך על התגובה והשידרוגים הטעימים שעשית לעוגה.נקרא נהדר.
      בקטגוריה עוגות תמצאי 41 עוגות בחושות שכולן נפלאות וטעימות מאד.
      מצידי אמשיך לחשוב ולהוציא לאור עוד עוגות טעימות.
      שבת שלום smile

  15. היי פירגה
    אני מתכננת מחר לאפות את העוגה
    האם את מוצרי המילוי צריך לערבב יחד?או אפשר לשים כל דבר בנפרד על הבלילה? smile

  16. הי פירגה העוגה פשוט מצוינת גם לי שקע המיפל והשוקולד אנ ינסה להוסיף קמח כמו שהצעת :P

  17. היי פירגה,
    ממש קלה להכנה, רק שאלה בבקשה

    בחומרים נס קפה – הכוונה להכנת נס קפה עם החלב או רק מיים ואבקת הנ סקפה ?

    כנ"ל לגבי הרטבת העוגה אחרי האפיה

    • ברלה שלום רב
      הנס קפה כמו שאתם שותים בבית.
      עם או בלי חלב זה לא כ"כ משנה לעוגה.
      בהצלחה smile

  18. יש חדשות טובות, העוגה מצאה חן בעיני בעלי ("לא מרגישים כ"כ את הקינמון ואת המייפל, ככה אני אוהב" :P …).
    כנראה שזה סתם עניין של טעם ופעם הבאה אשים יותר נס קפה.

    את מכירה שלפעמים כשאת זו שמכינה את העוגה, אז כשמה שהכנת מוכן את מתלהבת ממנו פחות ממה שאחרים? אז אולי זה מה שקרה לי כאן.
    בכל מקרה, תודה :lol:

    • גלית,החדשות אכן טובות ומעודדות. שמחתי מאד לקרוא שבעלך אהב את העוגה.
      תמיד בפעם הבאה אפשר לשדרג עם יותר אבקת נס קפה,קינמון שנותנים את הארומה לעוגה.
      כפי שהבטחתי לך הכנתי שוב את העוגה. הפעם עם סירופ שוקולד במקום סירופ מייפל.
      למעט 3 כוסות קמח לא הוספתי עוד קמח לבלילה.
      העוגה בתנור בשלבי אפייה אחרונים.
      העוגה מאד גבוהה ונראית יפה מאד.
      כשתתקרר אפרוס ואשים תמונה.
      שימי לב להוראות ההכנה. טיפונת שיניתי את הסדר.
      אז שימשיך להיות טעים ושתהיה לכם שבת נפלאה.

      • smile לגלית ולכולם
        הכנתי שוב את העוגה עם סירופ שוקולד
        והוספתי תמונה טעימה
        לבריאות ותהנו :lol:

  19. הי פירגה

    שולחן השבת אצלנו לא הולך בלי לפחות קינוח אחד ממתכונייך
    ואני חושבת שאני אכין את העוגה הזאת הפעם

    אני מבקשת לשאול אם אפשר להכין אותה בתבנית מקושטת (סיליקון או רגילה), ואחר כך להפוך אותה (כמו שהכנתי את עוגת הקוקוס קינמונית שלך השבוע)
    כי את כותבת שצריך לשפוך כוס קפה כשהעוגה חמה, ואם אופים בתבנית מקושטת חייבים לתת לעוגה להתקרר לפני שהופכים אותה, לכן אני מתלבטת… :twisted:

    אגב אני חייבת להגיד שעוגת קהוקוס קינמונית עוד יותר טעימה כאשר מקררים אותה במקרר, ואחר כך מחממים טיפה במיקרו. פשוט תענוג :!:
    כבר הספקתי להכין עוד אחת עם "כמו סוכר"

    • וויני עוגה טעימה ואני שמחה שבחרת בה לקינוח השבת שלכם.
      אני מציעה לך לגזור ניר פרגמנט לתחתית של התבנית שלפחות התחתית לא תידבק בגלל השוקולד וכו'……אגב אם תהפכי אותה השוקולד יהיה כולו למעלה. כמו בעוגת שיש שוקולד שלי.

      בכל זאת יש הימור לגבי הפיכת העוגה בהצלחה. תקררי אותה היטב. תשחררי דפנות לאט לאט בעזרת סכין.

      תודה על הקינמונית.כמה שאני אוהבת אותה. גם אני מחזיקה במקרר ואפילו בפריזר. smile

  20. אבל אם אני אקרר אותה לפני שאני הופכת אותה (וחייבים לקרר), אני לא אוכל לשפוך עליה כוס קפה.
    או שאת מציעה לשפוך עליה את הקפה כשהיא חמה ועוד לפני שאני הופכת אותה?

    אני חושבת שאולי יותר טוב שאני אוותר על התבנית המקושטת לעוגה הזאת, ואכין בתבנית רגילה
    נכון?

    • וויני, בציפוי זה רק 1/4 כוס נס קפה ולא כוס שלמה..ברור שצריך לצקת מיד כשהעוגה יוצאת מהתנור.
      לא הופכים לפני צינון מ ו ח ל ט .זה חוק בל יעבור כדי שהעוגה לא תתפורר.
      עדיין זה הימור .עד כמה את מוכנה להמר?

  21. הייתי מהמרת בלי בעיה אם זה לא היה לארוחת שבת, במיוחד שזה עם הרבה אנשים (גם עם העוגה היא לא הקינוח היחידי). עם עוגת הקוקוס קינמונית הימרתי ויצא נהדר, אבל זה היה בשבילי ובן זוגי.

    אני חושבת שאכין בתבנית רגילה
    תודה פירגה :P

  22. צהרים טובים פירגה

    אפיתי בסוף בתבנית מלבנית צבעונית מקרטון.
    היא יצאה גם יפה – זילפתי מלמעלה עוד קצת סירופ שוקולד (לפני האפיה), וגם מאד טעימה!
    השתמשתי בקפה בטעם קפוצי'נו, כך ששילוב הטעמים עם הסירופ שוקולד והשוקולד צי'פס הלבן יצא מאד טעים :P

    אגב – אני משתמשת די הרבה בתבניות מקרטון בזמן האחרוןן, וכדאי לדעת שצריך לאפות בהן טיפה יותר, כי הקרטון מוליך חום פחות טוב מתבניות רגילות

    • וויני מקסימה קודם כל הרגעת אותי שהצליח ואהבתם.נהדר. ברוך השם.
      לגבי השידרוגים שלך,נשמעים פצצות וטעים מאד.
      הכי אהבתי את תבניות הקרטון הפרחוניות.
      טוב לדעת שזמן האפייה בהן מתארך. בכל אופן תמיד לבדוק בשיטת הסכין.
      עברתי משיטת הקיסם לשיטת הסכין כי כך רואים אם המאפים מוכנים ואין פשלות.
      חיבוקים smile

  23. האם ניתן להמיר את השמנת החמוצה באותה כמות מיץ תפוזים, ע"מ שתהיה פרווה? או שהיא תאבד יותר מידי מהמרקם שלה..?

  24. פירגה, אני בת 14 ואני מכינה כל פעם את העוגות שלך
    הם טעימות בטיירוף !!
    האם אני יכולה בעוגה הזאת לשים שמנת מתוקה ?
    תוודה על כל המתכונים smile :lol:

    • הי אלוני מתוקה :lol:
      בהחלט את יכולה להמיר לשמנת מתוקה
      תמשיכי להכין ולהנות ואם תוכלי לשתף אותי עוד בעשייה שלך. מאד שימחת אותי smile

  25. פירגה בוקר טוב חביבה smile
    האם ניתן לאפות גם בתבנית אנגלישקייק את העוגה :?
    תודה יום קסום וכיפי smile

  26. היי פירגה
    אני בדרך להכין… שאלה- מה זתומרת למלא במילוי? כלומר הסירופ מייפל נוזלי- אז לערבב אותו עם השוקוצ'יפס לפני? אם תוכלי לחדד את הקטע הזה smile
    תודה!

  27. לפירגה הנפלאה!
    הכנתי את העוגה כחלבית – יצאה מדהים, כמו כל העוגות המדהימות שלך
    אני רוצה להכין אותה פרווה – נראה לך שתהיה מוצלחת עם ריצ' במקום יוגורט?

    • תודה עדית
      את נהדרת ומשמחת אותי מאד שאת מביאה לי חוות דעת טעימות.
      במידה ויש ריץ' דל שומן,אין בעיה להכין.
      אם אין, אפשר להכין אפילו עם חלב סויה במקום יוגורט.
      בהצלחה smile

להגיב על עדית לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *