שניצל בן בקר
קחו בחשבון שהשניצל שונה מאד מהשניצל הרגיל שאתם מכינים .
תחילה מכינים את השולחן והתוספות שרוצים:
צ'יפס,סלטים ,חמוצים וכו'…..
כשכולם כבר יושבים ליד השולחן מטגנים את השניצל ומגישים מיד.
מצרכים והכנה:
מבקשים מהקצב לפרוס פרוסות בשר בן בקר מיושן (להגיד שזה לשניצל)
הקצב "דופק" את הפרוסות שיהיו דקיקות ביותר (עדיף לא לנסות בבית שהבשר לא ייקרע)
מכינים 3 צלחות:
צלחת ראשונה עם קמח רגיל
צלחת שנייה ביצה טרופה
בצלחת שלישית פירורי לחם עדינים עם תיבול עדין של מלח ופלפל שחור
טובלים כל פרוסה לפי הסדר
בקמח,ביצה ופירורי לחם
הטיגון מ-2 הצדדים בחום גבוה
מגישים מ י ד
תהנו
שלום פירגה
מה זה
"בשר בן בקר מיושן "?
תןדה
ana ערב טוב
שניצל בקר וזה מה שצריך לבקש מהקצב. בשר בקר פרוס לשניצל.
הקצב פורס אותו לפרוסות דקות ממש דקיקות.
שניצל מיוחד שצריך לנסות פעם.
יש כאלה שמאד אוהבים ויש כאלה שיעדיפו תמיד את השניצל הרגיל (עוף)
בבקשה ואם תכיני מקווה שתאהבו.