אתם בוחרים את הירקות ומשלבים את הטעמים.
ס"ה צריך 800 גרם עד קילו ירקות.
כרובית וברוקולי לבשל תחילה ולחתוך לפרחים בינוניים.
קישואים לקלוף לפרוס ולבשל כמה דקות במים רותחים (לבדוק אחרי 5 דקות שהם רכים ולא מדי רכים.)
תפוחי אדמה לבשל בקליפה , לקלף ולחתוך קטן (חלק למעוך ל"פירה")
בטטות לבשל בקליפה לקלף ולחתוך קוביות קטנות
גזר וירקות קשים אחרים לבשל תחילה.
מצרכים בקערה:
בצל גדול קצוץ מטוגן בחלק מהשמן
5 -4 ביצים
כוס קמח תופח
רבע כוס שמן
לערבב הכל ביחד.
להוסיף:
קילו ירקות לפי בחירה
לחלבי להוסיף:
200 גרם גבינה פטה מכל סוג -בולגרית ו-200 צהובה מכל סוג מגוררת
להוסיף קורט אגוז מוסקט, מלח,פלפל, עשבי תיבול קצוצים.
טועמים ומשפרים טעם
אופים בחום 175 מעלות כ-45 דקות או עד לצבע זהוב חומי.
לפני האפיה לפזר מעט פפריקה מתוקה על פני המאפים. (נותן צבע יפה).
אפשר לוותר על הגבינות ולהכין את המאפינס כפרווה
תהנו
גם אותם עשיתי אך בלי האגוז מוסקט.
יצא טעים.
ח ר ו צ ה ענתי
כל :lol: הכבוד
פירגה שלום,
אני זוכרת שהיה באתר מאפינס ירקות כלבו.
אני לא מוצאת,אולי הוא בשם אחר?
רוני הי,
יש כמה
אולי זה?
http://pirge.co.il/%D7%A4%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%A1-%D7%91%D7%9E%D7%92%D7%95%D7%95%D7%9F-%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA
או זה?
http://pirge.co.il/%D7%97%D7%92%D7%99%D7%9D/%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%A1-%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%9D-%D7%9B%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%94
פירגה שלום,
האם אפשר עם ירקות קפואים?
תודה!
אילנה
אילנה,אולי יהיה מושי מדי,אבל את יכולה לנסות
שבת שלום
פירגה שלום,
כן…נשמע לא אטרקטיבי במיוחד..
אשתמש בירקות טריים.
תודה.שבת שלום, אילנה