d791d798d798d794 d791d7a8d795d7a7d795d79cd799 d7a7d7a9d799d795d795d795 - ברוקולי ובטטה מוקפצים ואפויים

ברוקולי ובטטה מוקפצים ואפויים

 

d791d798d798d794 d791d7a8d795d7a7d795d79cd799 d7a7d7a9d799d795d795d795 - ברוקולי ובטטה מוקפצים ואפוייםברוקולי ברוקולי ובטטה ומה שביניהם — מוקפצים ואפויים
הפעם קודם הקפצתי בסיר על הגז ומשם העברתי
לתבנית לאפיה .

מצרכים בשקית רגילה של סופר (רק לערבוב) :

2 קלחי ברוקולי מופרדים לפרחים מבושלים חצי בישול
3 בטטות בינוניות קלופות וחצויות
6 שיני שום שלמות ועוד 2 כתושות
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
(אפשר לשלב מעט חריפה)
2 כפות רוטב סויה
כף גדושה סילאן
2 כפות פטרוזיליה-תבלון
מלח ופלפל שחור לטעם. הסויה מלוחה,לא לתבל בהרבה מלח.
3/4 כוס קשיו שלמים
סוגרים את השקית ומערבבים שכל התכולה תצופה בתבלינים.
אופן ההכנה:
מכניסים לסיר 1/4 כוס שמן זית ואת תכולת הירקות מהניילון. (את הניילון – לזרוק)
אין צורך לחמם מראש את השמן.
מקפיצים כ-10 דקות על להבה בינונית .
מברישים תבנית במעט שמן ומעבירים אליה את התכולה
אופים כ-40 דקות בחום 175 מעלות.
מדי פעם הופכים את הירקות בעזרת כף עץ
תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *