עוגיות ממולאות בקרם גבינה שלא תוותרו עליהם בקלות.
מאז שהכנתי אותם בפעם הראשונה נדלקנו עליהם ונשאר לי רק להמליץ בחום ולשתף גם אותכם .
בצק גבינה נימוח ועדין מתמוסס בפה במלית קרם גבינה נפלאה
22 עוגיות גדולות מאד מומלצות.
22 עוגיות גדולות מאד מומלצות.
למעשה אחרי העוגיות האלה התמכרתי לבצק והכנתי עוד ועוד מאפים מלוחים ומתוקים והראש לא מפסיק להמציא לי פטנטים. שמחה מאד לשלב אתכם בכל מה שעובר עליו.חהחהחהחה
מצרכים לבצק:
חבילה גבינה "טוב-טעם" = 250 גרם
2 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה או מרגרינה
קורט מלח
סוכר לטעם
לשים בצק נעים ומוסיפים במידת הצורך עוד טיפונת קמח.
לחלק ל-3 כדורים.
לרדד עלה מרובע בעזרת טיפונת קמח ולקרוץ עיגולים בגודל 10X10
חבילה גבינה "טוב-טעם" = 250 גרם
2 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה או מרגרינה
קורט מלח
סוכר לטעם
לשים בצק נעים ומוסיפים במידת הצורך עוד טיפונת קמח.
לחלק ל-3 כדורים.
לרדד עלה מרובע בעזרת טיפונת קמח ולקרוץ עיגולים בגודל 10X10
מצרכים למלית:
חבילה גבינה "טוב טעם" = 250 גרם
חבילה אינסטנט פודינג וניל (האבקה)
שמנת חמוצה או גבינה לבנה 5% לדילול ולהתחיל לדלל עם כמות של כפית ולא יותר ולהוסיף לפי הצורך.
מלית הגבינה צריכה להיות די קשה .
להמתיק ולהוסיף צימוקים לפי הטעם.
למלא כף מהגבינה באמצע העיגול ולסגור לחצי לצורת סהרון.
לסגור ולהדק היטב אחרת הגבינה בורחת
לאפות בחום 175 עד שיקבל גוון זהוב ונוטה לחום.
תהנו
תודה
שיר הלל לך אחרוז יקירה
בפה מלא וגדוש
כמה טעים ונפלא
עכשיו אני תשוש.
פירגה שלום,
הכנתי את הגביניות בעבר והן אכן מצויניות. במכולת היום לא היתה גבינת טוב טעם, האם אפשר להחליפה בגבינת שמנת הן בבצק ובמלית?
האם להפחית בחמאה אם אני שמה שמנת 25%?
תודה,
מיכל
בוקר טוב פירגה
רציתי רק לשאול איך לאכסן את הסהרונים אם אני מכינה אותם היום,
בקופסה אטומה או שבגלל הגבינה הם צריכים להיות גם במקרר. אני רוצה לשמור אותם לששי בערב (שאז שוב תהיה ארוחה חלבית אצלנו)
תודה מראש
ויני הייייי
אם את מכינה היום שמרי במקרר.
תהנו מהחג
חג שבועות שמח :lol:
שוב בוקר טוב פירה
גם הסהרונים האלה היו הצלחה בחג
בין כל עוגות הגבינה, דווקא מהסהרונים כל הילדים התלהבו הכי הרבה
בקיצור – המתכונים שלך גרמו לכולם אצלנו הרבה הנאה
ויני חמדתי
הילדים אהבו כי המלית טעימה והבצק רך ונימוח .
העונג גם שלי לקבל כאלה תגובות. בכיף
חיבוק לך ולילדים
:lol:
פירגה צהרים טובים
עכשו הוצאתי את הסהרונים מהתנור, לא התאפקתי ואיך שזה היה חם טעמתי, הטעם מאלף
הם רכים ונימוכים בפה
שוב תודה לך
אנטה
בכיף ובבקשה אנטה ותהנו מהסהרונים הטעימים
פירגה יקרה
אין אין אין על הגביניות האלה
הכנתי אתמול והתחסלו בקלי קלות
הם עדינים רכים והמילוי כמו קרם עדין טעים ועשיר (אני הוספתי גרידת לימון)
שלחתי לבת שלי והיא סמסמה לי שהגביניות לא מהעולם הזה
עכשיו,
בגללך הולכת להכין שוב ובכמות כפולה
אוף כמה שזה טעיםםםםםםםם.
חהחהחהחהחה גםאני חושבת שהגביניות האלה לא מהעולם הזה…..
מהעולם הדמיוני שלי.
נפלא שהם טעימים.תכיני ותהנו ותקבלי מלאן מחמאות
הגביניות מעולות, הכנתי לפני כמה שבועות כשהתלבטתי מה לעשות עם שתי חבילות גבינת טוב טעם שקניתי במטרה להכין לביבות גבינה לחנוכה והתעצלתי לטגן…הכנתי גביניות קטנות, ויצאה כמות יפה ומכובדת (תבנית וחצי של גביניות) מתכון מעולה, תודה פירגה את אלופה!!!
רעות בקר אור
אם יש משהו שאני מתגעגעת אליו ולא מתעצלת אף פעם לקום ולהכין אלו הגביניות .
חלומיות בעיני.
תודה רבה ושמחה שהכנת והגבת.
פירגה שלום
הכנתי גביניות קטנות והן נטרפו מבלי להשאיר זכר – פשוט מצוינות!
רציתי לשאול אם אפשר להכין אותן בערב עד שלב האפיה ורק לאפות בבוקר כדי לשלוח לילדים לבית-ספר או לצ'פר את החברים בעבודה כשזה טרי מהתנור?
תודה רבה
הי אליענה
תודה על התגובה הנלהבת לגביניות הנפלאות
את יכולה . רק תפרידי עם ניר אפיה בין השכבות של יידבקו.
בהצלחה והמשך הנאה
הי
אני עדין מחפשת מתכונים להקפאה….כדי שיהיה לי קל יותר לארוח בשבועות…
האם יש אפשרות להקפיא לאחר האפיה?
תודה
רוחלה
רוחלה,למרות שלא מקפיאה,לא רואה סיבה מדוע לא?
חן חן
מדהים, מדהים, מדהים!
הבצק מדהים המלית מטריפה, פשוט מצויין!
תודה רבה פירגה מדהימה.
אסנת.מדהים מדהים מדהים.חהחהחהחה גם אני בעד. שימחת אותי שהגבת למתכון. זה נפלא.
שלום לך פריגה אני כבר עשיתי המון מתכונים שלך וכולם הצלחה רבה
השאלה שלי היא כזאת אני גרה בארה"ב ואין לנו גבינת טוב טעם באיזה גבינה אחרת אני יכולה להישתמש
מודה מראש
אני
בקר טוב אני
תודה רבה על כל המחמאות ובהחלט העוגיות האלה מדהימות ובחירתך נהדרת.
לגבי הגבינה אז לבצק את יכולה להשתמש בכל גבינה רכה אחרת או שמנת חמוצה של פעם במשקל של כ-200 גרם.
הגבינה הזו פשוט קשה בלי נוזלים אז אם יש לכם גבינה דומה ,אולי ריקוטה….
או…
אני מציעה לך לקנות כמות כפולה של גבינה רכה ולסנן אותה למשך הלילה מנוזלים וכך תהפוך לגבינה יותר "קשה".
בהצלחה והמשך טעים
המון תודה אני ממש רוצה לעשות אותם כבר
יום טוב
אני
איזה מלית מלוחה את ממליצה לשים פה?
אני אוהבת הכל ולא בררנית הכל טעים לי.
תשימי מה שאת אוהבת.
יש קטגוריה מליות ושם תמצאי שלל מליות מלוחות שיעזרו לך להחליט לטעמך.
תהנו
פירגה יקרה,
אתמול בערב הכנתי את הגביניות – יצאו 30 גביניות מ ע ו ל ו ת :lol:
חבל על הזמן , כמו שאומרים הילדים. מיד אחרי האפיה נחטפו מספר גביניות וקצרו מחמאות !!!
גם מחברי לעבודה, שהם חברים בוועדת השיפוט קיבלתי /קיבלת מחמאות.
יישר כח ושבת שלום לך ולבני משפחתך,
ממני
מירי יקרה, אכן זה מתכון מבוקש מאד אצלינו במשפחה.מדהים.
תודה לכל מי שהחמיא ופירגן
שבת שלום לכולכם
;) פירגה בוקר אור שאלתי :? האם אפשר לשמור ועד כמה זמן את העוגיות במקרר והאם אפשר להקפיאן? :P
ציפי יקרה
הן מדהימות בהקפאה. כמה זמן שאת רוצה.
עוגיות 10 ואם אפשר היה הייתי מעלה את הציון חופשי ל-100 חהחהחהחהחה
תהנו
צהרים טובים פירגה,
הכנתי את הגביניות היום, ואני מצטרפת בחום לכל המחמאות בתגובות……… מדהימות פשוט!!!
האם לאחר ההכנה (הן מיועדות להיום בערב) ובמזג אוויר כה חם, להכניסן ישירות למקרר?
המון המון תודה מראש!!
אודליה יקרה,עונג לי להוסיף אותך לרשימת המחמיאות.תודה רבה.
תכניסי למקרר. הגביניות נפלאות בטמפרטורת החדר,אז תוציאי מהמקרר שעה לפני ההגשה.
תהנו כיף לכם ;)
אין עלייך!!! המון המון תודה!!!!
כל מתכון שלך יוצא הצלחה……….
אודליה, התגובות שלך מרפאות חולים :lol: תבורכי.
חשבתי להכין, כמה שאלות:
כמה סוכר את ממליצה לשים בבצק? אני לא רוצה שיצא מלוח\ מתוק מידי..
כמה סוכר לשים במלית עצמה?
תודה רבה
סטלה תתחילי בבצק עם 1/2 כוס סוכר ובגבינה 3-4 כפות ותזכרי כמה שמת כדי לשפר בפעם הבאה לטעמך. או להוריד או להוסיף. כל אחד וטעמו.
בטוח תהיה פעם הבאה ;) כי העוגיות האלה זה דבר חלומי
תהנו
תודה רבה..
בסוף הוספתי 5 כפות בבצק ו 4 כפות במלית.
יצא ממש טעים!
סטלה,יופי,נראה מתאים וטעים תהנו
פירגה תודה רבה על המתכון.
זוכרת שביקשתי מתכון עם 2 טוב טעם.
קצת פצ'קריי לסגור כל אחד ….. אבל טעים טעים.
גם טעים וגם הבצק נעים לעבודה.
נשיקות.
מאד מעריכה שחזרת לשתף אותנו בתגובה במתכון עצמו.
הגביניות משגעות ולדעתי שווה כל דקה של עבודה.
נשיקה והמשך טעים
הי פירגה !
איזה רעיון יש לך למלית מלוחה?
קשקבל עם זיתים? אולי ריקוטה עם פלפלים?
אשמח לרעיונות לקראת יום הולדת שנתיים של הבן שלי נראה לי אחלה נשנוש
יש קטגוריה ענקית למליות. תדפדפי ותבחרי.
פירגה שלום שוב,
גיליתי את האתר שלך אתמול והוקסמתי. הכנתי את הגביניות האלה אמ"ש (ילדתי לפני חודש ועם כל הלחץ חייבים למצוא זמן לנפש והזמן שלקחתי בו פסק זמן כדי להכי ןאת הגביניות נתן את המענה).
הן יצאו מדהימות כל הטועמים בבית מתלהבים.
מומלץ מאוד מאוד
שבת שלום
מיכל יקרה מזל טוב והמון נחת אושר ועושר שתמיד מוסיף עוד משהו אבל אחרי האושר והנחת.
אני שמחה שבחרת להכין את המתכון הנפלא הזה מהאתר שלי ואני מקווה שתמשיכי להכין את כל המטעמים שלי . תשתפי אותי בחוות דעתך החשובה .
שבת שלום לך ולמשפחתך.
במה אפשר להחליף את טוב טעם?
לא מוצאת את הגבינה הזו.
תודה.
תנסי להכין עם גבינת טובורג או כנען
האתר הזה מדהים!!! אני אתחיל לנסות מתכונים מפה וההראשון אבל יש לי כמה שאלות:
1.יש בסופר שלי רק גבינת כנען ויש לה מרקם פירורי כזה..איךעובדים איתה כדי שיצא בצק חלק ללא גושי גבינה?
2.החמאה או מרגרינה אמורות להיות בטמפ' החדר או ישר מן המקרר?
תודה רבה.. ;)
תנסי,תעדכני
תודה ובהצלחה
תודה על התשובה המהירה..אך כוונתי היא כשאת עושה את הגביניות האלו את משתמשת בחומרים- הגבינות או חמאה ישר מן המקרר או מחכה שקצת יעמדו מחוץ למקרר לפני השימוש בהם?
ו
הצלחה מסחררת גם בקרב הילדים וגם בקרב המבוגרים. הפך להיות מאפה חובה בבית. תודה רבה
לילך,אחד המתכונים הכי שווים באתר. בהחלט חובה בכל בית.תודה רבה.
אני משוטט באתר ומוצא מתכונים להפליא
אפשר להוסיף סוכר וקינמון למעלה
ואם לדעתך כן אפשר להוסיף
צריך למרוח משהו מלמטה שיתפוס את הסוכר והקינמון?
יעקב,אפשר גם להוסיף קינמון למלית.
תנסה להבריש ביצה ואז זה ייתפס. זה אפשרי ובטוח טעים.
פירגה יקרה
אכן, גביניות מעולות ללא הסתבכות (שלי בכל אופן) עם בצק שמרים.
היה לי מעט קשה לעבוד עם הבצק לכן קימחתי מעט יותר מהרגיל את משטח העבודה והכל הסתדר
שאפו !!!
שנה מקסימה לכל הגולשות
הרבה אהבה אושר ובריאות
יונית יקרה,בצק דביק צריך לקמח. רק אם אני כותבת במפורש לא להוסיף קמח.
אני שמחה מאד שהגביניות הצליחו גם לך.הם הצלחה גדולה,טעימה ומיוחדת במינה.
שנה נפלאה מלאה אור ואהבה לכל בני ביתך.
תודה פירגה על עוד מתכון נפלא!!! חוסל במהרה
ברור,אחד המתכונים שלי שאני הכי הכי אוהבת. תודה שהגבת.
תהנו ושבוע נפלא לך.
הי פירגה, נראה מתכון מעולה.
האם אפשר לעשות בצורה של רולדה חתוכה לשושנים?
הכוונה לשטח למלבן, למרוח את המלית, לגלגל ולחתוך שושני בצק עם מלית חשופה.
תודה
אמי הי,כיוון שזה בצק מרודד ניתן להכין כל צורה שאת רוצה.
בהצלחה
היי דליוש
הסהרונים נשמעים נפלא, העתקתי, אמא באה אלי לסוף השבוע ורוצה להכין, כי זה נראה ונשמע מעולה.
רציתי לשאול היכן מאפסנים..? במקרר בקופסא סגורה..? :lol:
תודה רבה יקירתי.
גילה,נפלא שאמא תכין את הסהרונים.
הם נהדרים וטעימים ברמות על.
הבצק נוח גם לכרוכיות.
מאפסנים במקרר כי יש גבינה.
תהנו
שלום פירגה 200 גר חמאה על 2 כוסות קמח נראה לי שמן מאוד. האם יש בצק חליפי פחות שמן שאת יכולה להמליץ לי עליו.
אורה בקר אור
כתבתי שמוסיפים עוד קמח. את לשה ומוסיפה עד שמתקבל בצק נוח לרידוד.
הבצק מעולה ומומלץ בחום.
בכל אופן,קבלי את המגוון הגדול שלי לבצקים:
http://pirge.co.il/category/%D7%91%D7%A6%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D
תודה רבה יקירתי, אני אכין, אמא כבר לא כל כך מכינה….
היי,
למה הכוונה גבינת טוב טעם? האם שווה לגבינת סקי 5%?
לשאול בסופר ויתנו לך גבינה טוב טעם
חייבת להגיב ניסיתי היום את הגביניות, מה אומר ומה אגיד בצד נוח ביותר לעבודה והטעם של הגביניות פשוט אלוהי ..כן לא פחות כל כך טעים שאין להאמין ואני אופה כבר שנים וזה המתכון הראשון שמרגש אותי כל כך. פירגה תודה ענקית על מתכון משגע , על האתר המושקע ועל מי שאת , כ״כ משתפת ואכפתית שאני מרגישה שאנחנו כבר מכירות. תבורכי
הי גנה יקרה
נפלא לקרוא אותך ומחמיא לי מאד.
את רוב המתכונים המיוחדים שבאתר אני מכינה קודם לבני ביתי ואחרי מחמאות מהם אני מעבירה אליכם.
אם אתם מתחברים,אני שמחה הכי בעולם.
תמשיכי להכין ולהנות ביחד איתי
כמה סוכר בבצק וכמה במלית ניראה מגרה אני רוצה להכין תודה על המתכון תבורכי
מזל,נגיד בבצק 3 כפות ובמלית תטעמי ותחליטי כמה שאת אוהבת.
היי פירגה
שאלה לגבי המרת החמאה /מרגרינה לשמן…האם כדאי?
אוהבת מאוד את המתכונים שלך…
המשך יום נעים
אורלי
תודה אורלי,שימחת אותי מאד ואני מקווה שתמיד כל מה שתכיני יצליח לך.
לגבי הגביניות האלה לא מוצלח בצק אחר.אם את בכל זאת רוצה לנסות עם בצק אחר על בסיס שמן תלכי על זה
http://pirge.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA/%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%AA/%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%92%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%93%D7%91%D7%A9-2
בהצלחה והנאה
תודה רבה
מדהים, עכשיו הכנתי… מעולה
בקר טוב איסנה.
תודה ששיתפת.
תהנו מהעוגות הטעימות
תשובה למיכל לוי.
אנא כתבי את הבקשה/שאלה אחרי כל התגובות.אחרונה בשורה…..תודה.
את יכולה להשתמש במקום טוב-טעם בגבינה רוסית שנקראת טובורג או גבינת כנען.
בהצלחה
היי פירגה
האם אפשר גם רולדות?
כמה עבה צריך להיות הבצק אחרי הרידוד?
תודה
ריקה ערב טוב
אפשר רולדות. לרדד לא דק מדי שלא יקרע.
בהצלחה
היי פירגה יקרה.
האם אפשר להשתמש ב-2 סוגי קמח:
כוס קמח תופח ,וכוס קמח מלא ?
שושי,בוודאי שאפשר,אבל לטעמי זה גורע מעדינות הטעם.
תכיני ותעדכני