מסידרת החלומות שלי
אספתי כמה פרודוקטים מהמקרר והמזווה
ורקחתי גלידה טעימה וזמינה לכל שעה.
בפסח להכין עם עוגיות של פסח.
המצרכים:
שמים במיקסר:
2 מיכלי יוגורט ביו 3% = 400 גרם
מיכל שמנת מתוקה ל ה ק צ פ ה
כוס סוכר חום
1/2 מיכל יוגורט ריק למלא בחמאת בוטנים
שקית אינסטנט פודינג וניל
כף סירופ מייפל או שוקולד או קרמל ואם אין אז ממרח שוקולד או תמרים או אחר
2 קורטים מלח
2 כפות ליקר או יין מכל סוג.
לערבל הכל ביחד לקרם
להוסיף:
2 כוסות עוגיות ערגליות (נהדר) או עוגיות אחרות רצוי ממולאות שבורות ג ס ולערבב ידני
לצקת בנדיבות סירופ שוקולד (במקרה הנ"ל הסירופ קנוי) ולערבב בעזרת מזלג רק קלות עד שתתקבל צורת השיש.
לצקת לכלי גדול או למספר כלים אישיים מתאימים . להקפיא.
אפשר להכין בתבניות הסיליקון שלכם. הופכים מקשטים ומגישים (מרשים ומיוחד)
להכין יום לפני ההגשה. להוציא מהפריזר 5 דקות לפני ההגשה שיהיה נוח לפריסה .
להנות
נישמע מעניין.
מה שהכי אהבתי זה את אחוזי השומן הקטנים ביחס לגלידה.
אנסה.
אליה הי
היא כ"כ טעימה.אני מקווה שימצא חן לכם.
תהנו חמודה :lol:
פירגה יקרה,
אני מבינה שמן הסתם צריך להקפיא לפני ההגשה. זה לא מצויין במתכון.
טעים לי עוד לפני שטעמתי……אוהבת את האתר שלך, מוסיף צבע לחיים.
גילוש שלום יקירה
בוודאי להקפיא ;) זו גלידה. הוספתי את מילת הקסם ושצריך להוציא 5 דקות לפני ההגשה.
תכיני.תקפיאי ויהיה לכם נישנוש גלידתי טעים. ממש מרווה ולא כבד.
חיבוק
היי פירגה
תודה על המתכונים הנהדרים, רק שתדעי שמאז שגיליתי אותך אני עושה לביתי רק מהמתכונים הנהדרים שלך, וקוצרת מחמאות..בכל אירוח שמך עולה ושירי הלל לאתר שלך.
בנוגע לגלידה, איזה תחליף יש לטעמך לחמאת הבוטנים במידה ולא אוהבים?
אירס איריס יקרה כמה עונג לי לשמוע. אני מתמוגגת ממך. ת ו ד ה ;)
תחליפי לכל ממרח שיש על המדפים בסופר כמו: ממרח אגוזים או שקדים של שקדיה, או ממרח ערמונים,ממרח חלבה יש ממרחים משולבים ב-2 טעמים כמו תמרים ואגוזים.תבחרי מה שאת אוהבת.הכל אפשר. ממליצה בחום על ממרחי האגוזים או שקדים של שקדיה לפעמים הם במדפים של הבריאות (בלי סוכר)
שלך,פירגה
האם אני יכולה להשתמש בביו פרוביוטי של תנובה במתיקות מעודנת 1.5% כי זה מה שיש לי כרגע בבית או ביו 0%
גלית,נראה לי שאין בעיה.
בהצלחה
תודה על כל המתכונים הנפלאים שאת מפרסמת תבורכי,,,,,,,,,
באהבה אתי
תהני
היי יש לי מכונת כלידה אז אפשר להכניס את כל הדברים למכונת גלידה
אין לי מושג איך יצא במכונה.
פירגה היקרה, גיליתי את האתר שלך ומתחילה לנסות! כל הכבוד על ההשקעה, רואים שעבדת קשה! רציתי לדעת אם יספיקו כ-12 שעות הקפאה?? מה המינימום?
ברוכה הבאה לאתר שלנו רוזה יקרה.
האתר זו הנאה גדולה . כיף שאתם איתי חולקים ביחד.
כיוון שזו לא גלידה מקורית,12 שעות יספיקו בהחלט.גם אם היא לא ממש קפואה,היא מעולה.
תכיני,תהנו ולבריאות.
שבת שלום
פירגה, יצא מושלם!!! לא יכולנו להפסיק לזלול! הכנתי לפי המתכון בדיוק עם ערגליות והכל! אולי בפעם הבאה אשים קצת פחות סוכר, אבל מושלם! חובה להכין בקיץ!! ממשיכה לנסות עוד מתכונים
רוזה הי,איזה יופי שבחרת להכין את הגלידה הטעימה הזו.
בטח שעם ערגליות.הכי טעים ;) :lol:
תמשיכי להכין מטעמים ושתמיד תשמחו
תוד ה