DSCF7644 1 640x410 - אנטיפסטי פיקנטי

אנטיפסטי פיקנטי

DSCF7644 - אנטיפסטי פיקנטי

מצרכים:

1/2 כרוב פרוס פרוסות עבות
בטטה קלופה חתוכה לאורך לרבעים
2 קישואים ארוכים פרוסים ל- 1/2 1 ס"מ – לאורך
2 פלפל גמבה אדום חתוכים לרצועות רחבות

פרוסות עבות מחציל מקולף
שיני ראש שום מקולפים
להגשה: עלי בזיליקום טריים

רוטב:
2 כפות חומץ
1/4 כפית מלח
2 כפות דבש/סילאן
1/4 כפית חרדל דיז'ון
5 כפות שמן זית
לערבב. לטעום ולשפר מהטעמים הרשומים.

אופן הכנה:
להניח את הירקות בתבנית ענקית מצופה בניר אפיה משומן.
לרסס את הירקות בשמן זית ולפזר מעט מלח.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-30 דקות .

לפני הארוחה מברישים את כל הירקות ברוטב ואופים בטורבו כ-8 דקות.

מתאים לאכול קר/חם
תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *