אחרי שהעוגה התקררה, מוציאים חלק ממנה. משאירים תחתית ושוליים.
מערבבים את התוכן שהוצאנו עם תערובת מוסית ומחזירים לעוגה.
מצרכים לעוגה:
כוס אבקת שוקולית
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
כוס שמן
2 ביצים טרופות במזלג
2 כוסות מים פושרים
אופן הכנה:
מערבבים את כל המצרכים , אפשר במקצף ידני, לקרם שוקולד חלק מאד ודליל ללא גושים (הערבוב המסיבי חשוב מאד) להצלחת העוגה.
יוצקים לתבנית 26 משומנת ואופים 40 דקות בחום 175.
אחרי 40 דקות העוגה מתייצבת.
מצננים את העוגה.
מוציאים מעט מתוכן העוגה לקערה גדולה ומשאירים בתבנית שוליים ותחתית.
לתוכן שהוצא מוסיפים קרם מוס:
הקרם:
מקציפים במיקסר 2 שמנות מתוקות=500 מ"ל
מוסיפים תוך הקצפה במהירות הכי נמוכה, 300 גרם קרם שוקולד כמו נוטלה או השחר,
או קרם אגוזים או קרם שקדים לפי בחירה (מה שיש על המדפים בסופר)
מערבבים עם התוכן של העוגה שהוצאנו.
ממלאים מחדש את העוגה . מיישרים. עושים עם מזלג צורות שתי וערב.
שומרים בפריזר. מפשירים לפני ההגשה.
תהנו.
,תודה פירגה יקירה,
אם אין שוקולית מה האלטרנטיבה?
יומשמח
הי ורד,
שימי כוס אבקת קקאו ותוסיפי עוד 1/2 כוס סוכר.
בהצלחה ואהבה
בוקר טוב
עוגה שנהגתי להכין בעבר ממש נוסטלגיה – ועכשיו אכין אותה שוב.
האם יש צורך להכין ציפוי לעוגה?
תודה
רחל
בקר טוב רחל,
באמת נוסטלגיה.
תראי, לא חושבת שכדאי להעמיס עוד ציפוי,אבל בהחלט אפשר לגרר שוקולד ,
או לזלף סירופ שוקולד שתי וערב.
או רק לעשות סימנים עם מזלג לצורה יפה יותר.
והכל כיד הדמיון השורה עלייך.
תכיני ותהנו