ל-3 אנשים – משהו לשעת רעב וסיפוק מיידי לפחממות משמינות וטעימות. מוסיפים סלט ענק וזהו….
מצרכים:
200 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן-מסוננת
1/2 מיכל שמנת מתוקה
סלסלה פטריות חתוכות
בצל קצוץ
4 כפות שמן
פלפל שחור לטעם, כף אבקת מרק פטריות ומלח רק אחרי טעימה
קופסה טונה בשמן –מסוננת מהשמן
גבינה צהובה מגוררת (פרמז'ן או אחר)
אני לא מוסיפה ירק,אם אתם משלבים בד"כ אתם מוזמנים לשלב.
אופן הכנה:
מטגנים בשמן את הבצל ומזהיבים קלות
מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד עוד כ-5 דקות תוך כדי בחישה
מוסיפים את השמנת אבקת המרק הפלפל,טועמים ומשבחים.
ממשיכים לבשל עד שהשמנת מצטמצמת לחצי מחלקים לצלחות ומפזרים מעל טונה וגבינה צהובה מגוררת
אפשר להוסיף לפני ההגשה את הגבינה הצהובה למחבת ולערבב ביחד.
למעיזים שאוהבים גיוון, לגרר קמצוץ קליפת לימון טרי ממש עם ההגשה
נראה מעולה יקירה!
אין עלייך
שבת שלום.
מתאים ביותר לחולי הפסטה והטונה כמוני למשל.
שבת שלום לך
בביתנו אוכלים בדרך כלל את הפסטה עם פטריות ושמנת עם או בלי בצל לפי הצורך במהירות ההגשה המוכתבת לפי הרעב המשפחתי וללא טונה וגבינ"צ. השאלה היא האם בתי שאוכלת מספר מצומצם של מאכלים תסכים לצרף טונה, אני ממתינה לתגובות של נשים שיש להן בנות – או בנים כמובן – מפונקים בעניני אוכל כיצד הן קבלו את המאכל
שבת שלום
נאוה
נחכה בסבלנות
זה מתכון מאוד דומה לTUNA CASSEROLE של האמריקאים
ליטל,בטח שלהם יותר טעים
היי פירגה,
האם הבנתי נכון, לגבי השמנת המתוקה, – שמנת מתוקה לבישול של השף הלבן?
תודה
מרי כל שמנת מתאימה לבישול או להקצפה.מה שאת רוצה ושל איזה חברה שאת רוצה.אין לי כללים.
בבקשה
שכחתי לשאול כמה גבינה צהובה צריך?
מרי כיוון שהגבינה היא לציפוי שימי כמה שאת רוצה חופן שניים או שלושה.
בבקשה
פירגה שבוע טוב !
אני רוצה להכין רביולי בטטה .
קניתי 2 שקיות.
והייתי רוצה לעשות לזה רוטב שמנת..
יש ל לתת לי מתכון לרוטב שמנת שיתאים לרביולי בטטה ?
תכיני רוטב שמנת רגיל ותכניסי לתוכו פירה של בטטה.
את יכולה לרשום לי איך בדיוק להכין את הרוטב ?
הנה,יש קטגוריה באתר:
http://pirge.co.il/המלצת-היום/רטבים-לפסטות