מלקט קפוא מוכן מכינים פשטידה נהדרת
שמים בקערה:
800 גרם לקט במבחר ירקות שכולל פסטה (מרככים במיקרו ) יש כמה סוגים תבחרו מה שנראה לכם טעים.
300 גרם גבינות מגוונות:טוב-טעם,צהובות,לבנות,מלוחות.
2 בצלים מטוגנים ב5 כפות שמן
כף מיונז או סלט חומוס ביתי
4 ביצים שלמות
מלח,פלפל
לערבב הכל ביחד
לשמן תבנית ולצקת לתוכה את הבלילה
לפזר פפריקה מתוקה+תבלין פטרוזיליה+אפשרי גם עוד גבינה צהובה מגוררת
לאפות כ-40 דקות בחום 175 בתנור שחומם מראש
תהנו
פירגה יקירתי!
מדהים!!! :lol:
נקרא טעים!!!
בדיוק כל השאריות שיש לי במקרר. אני הולכת לנסות מחר בצהרים. דיווח יגיע לאחר מכן.
שלום פירגה.המתכון נראה נפלא. כמה זמן את מרככבת במיקרו?
כל מיקרו זה אחרת.הכי טוב לרכך לסירוגין ומדי פעם לבדוק.
אפשר לוותר על המיונז/חומוס?
ענת
בוודאי שכן
the combination of frozen vegtables and pasta is available in the market?
יש היום לפחות 3 סוגי ירקות משולבי פסטה במחלקת הקפואים בסופרים. תבחרו את הטעם שאתם אוהבים ותכינו איתו את הפשטידה.יוצא מעלף. התיבול עליכם…..
סליחה על "החור בהשכלה" שלי: מה זה לקט במבחר ירקות שכולל פסטה?
לקט ירקות מהקפואים של סנפרוסט או של חברה אחרת.
כמה פשוט ככה טעים :lol:
תודה מתוקה. זה עבור מישהי שביקשה להרכיב לה פשטידה מהלקט הזה.
תהנו
פירגה בוקר טוב,
לא ידעתי שקיים מוצר כזה בקפואים…
תודה
כנראה פיספסתי את תשובתך בענין עוגת הבריאות של קפה "גרג" אשמח לשמוע שנית אם יש לך מרשם דומה
תודה ושבת שלום
עדנה שמתי לך קישור.
קבלי שוב:
http://pirge.co.il/בראנץ/עוגיות-גדולות-מגרנולה-פיצוחים-ותמרים
מקווה שתהני מהעוגיות הנפלאות
שבת שלום וטעים
ערב טוב דליה יקרה,
הפשטידה יצאה מהתנור הריח משגע, הצבע מטרף (שמתי למעלה פתיתי מוצרלה ובזקתי
פפריקה מתוקה לצבע) והטעם הו הטעם נשו משו…..
תודה רבה על עוד מתכון נפלא!!!!
טליה,יופי שמצאת זמן לחזור לשתף אותי. תודה ענקית
קבלי חיבוק ותהנו מהפשטידה
פירגה המתכונים שלך עילוי תאמיני לי אני בשלנית כבר 45 שנים ועגיין מתפעלת מהמתכונים שלך אך אם תואילי לתת לנו מתכונים פשטידות קצט יותר דיאטטיות אודה לך מאוד ואני חושבת שגם ציבור רחב ישמח.בתודה רבה רבה והמשך פורה רחלי
רחל מקסימה תודה על המחמאות
לגבי הפשטידות.
את כל הפשטידות שלי אפשר להכין דיאט. ברור שהטעם ישתנה בהתאם.
1. להפחית את כמות הגבינות לחצי
2. לשים גבינות רזות 0 אחוזי שומן
3. להוריד את כמות השמן בחצי
4. לא חובה לטגן את הבצל אפשר לגרר.
5. אפשר להוריד את כמות הקמח או לשים במקום קוואקר.
בהצלחה
בוקר טוב
הפשטידה יצאה מעולה השתמשתי בלקט להקפצה נודלס ויצא טעים מאוד
ישר כח
עינת
עינת את נהדרת .תודה
השבוע מצאתי לקט חדש שמכיל: ברוקולי כרובית ובצל כבר חתוכים והלקט מיועד לפשטידה.
עשיתי בסוף השבוע ויצא טעים. אהבנו מאד.
לבריאות והמשך ביחד וטעים
לא התעצלתי ובישלתי פסטה.
מחר אערבב אותה עם לקט הירוקות שיש לי בפריזר
(במקום לקנות את השילוב המוכן)
ואכין את הפשטידה.
זה פשוט נשמע מדהים. ומהכרתי את מעדנייך, אין לי ספק לגבי התוצאה.
מיליון חיבוקים
הי איריס,אמא לידי ואני מקריאה לה את התגובות.שתינו מתמוגגות.
תכיני,כי זה פשוט טעים. מיישרים כל הזמן ;)
נשיקות ויום נפלא לכם
ד"ש לחזי ונשיקות.
פירגה הי!
מה שלומך?
רציתי לשאול שאלה קצת הזויה :oops:
אני אף פעם לא ממליחה מספיק פשטידות אז אם אפשר שתאמרי לי בערך כמה?
כפית? חצי כפית? אולי יותר?
עוד שאלה ברשותך:
אם אין לי תבלין פטרוזיליה זה נורא?
בכל אופן אני עוד מעט מתחילה להכין ולאחר מכן איידע אותך איך יצא לי,
תחזיקי אצבעות… :P
שלך, שי לי.
שימי לב כמה המלחת לאחרונה והוסיפי עוד קורט.ככה עד שתגיעי לטעם שלכם. אין כמות לתבלינים.כל אחד שם כמה שאוהב.
גם בלי פטרוזיליה יהיה טעים
פה יש גבינות ואם הגבינות שאת שמה מלוחות תזהרי עם המליחות.
בהצלחה
פירגה חזרתי!!!
לא תאמיני…
אפיתי את הפשטידה בשעה 17:30 בסביבות 18:30 הוצאתי החוצה מהתנור,
הילדים,הבעל ואני זללנו את ה כ ל !!! :eek:
היה פשוט יאמי!!!
תודה רבה על עוד מתכון מנצח וכמובן לא פחות חשוב, קל.
חתימה טובה פירגה.
יופי של תגובה שי לי
שימחת אותי
המשך טעים וחתימה טובה לכולכם
הי פירגה!
זה נראה טעיייייייייייייים. :P הולכת להכין לשישי בערב. שאלה לי באיזו תבנית אפית את הפשטידה?
כל תבנית מתאימה.
התכוונתי לגודל על מנת שתהיה גבוהה כמו בתמונה שלך. :P
אחרי שתראי את הכמות שיוצאת תתאימי את התבנית.
תודה לך
הכנת. :P י ביום שישי בערב נ ה ד ר!!!! אהבו מאד
מעולה רותיק,כיף שחזרת לשתף אותי
שבוע נפלא לך.
פירגה שלום
מזמן לא הכנתי את הפשטידה כי מאוד קשה למצוא בסופרים את הלקט להקפצה(נודלס או כל אחד אחר). (היום יש לקט לתאילנדי או סיני של סנפרוסט) בכל סופר שאני נכנסת אני מחפשת את הלקט ללא הצלחה אני רוצה להכין את הפשטידה כי כולם מאוד התלהבו
איזה לקט אחר שיש היום בסופרים אני יכולה לבשל במקום ואולי להוסיף אטריות?
אשמח לתשובתך
עינתוש
הכי טוב להוסיף לפשטידות ירקות אטריות.מעולה.
יום נפלא.