DSCF6148 1 640x410 - עוגות גבינה אישיות

עוגות גבינה אישיות

DSCF6148 - עוגות גבינה אישיות

יש בציפוי פירורים פריכים ויש גם ציפוי שמנת חמוצה עם סוכר וסוכר וניל .כשהעוגות מוכנות,יוצקים את השמנת מעל ואופים עוד 5 דקות.

מצרכים ל-15 עוגות אישיות. עדיף תבניות אישיות מסיליקון בכל צורה שתבחרו .
אני הכנתי גם בצורת כוכב.

מצרכים לבצק:
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
חלמון ביצה
2 כפות סוכר
1/2 1 כוסות קמח תופח
כ-3 כפות מים או לפי הצורך
לשים את מצרכי הבצק לבצק כדורי ונעים ומהדקים לתחתיות התבניות
שכבה דקה של 1/2 ס"מ
דוקרים את פני הבצק במזלג ואופים בחום 175 כ-15 דקות או עד שיזהיבו.
את מעט הבצק שנשאר מחלקים לכדורים קטנים ושמים בפריזר (ישמשו לפירורים)

מלית גבינה בקערה,לא חובה להקציף במיקסר אפשר פשוט לערבב עם מקצף ידני/כף.
750 גרם גבינה 5%
3 ביצים
מיכל שמנת חמוצה 15%
שקית אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
גרודת 1/2 לימון רק מי שאוהב טעם לימוני בגבינה.
לערבב לקרם בלי גושים
למלא את התבניות מעל לבצק האפוי במלית הגבינה ממש בהגזמה עם גבעה קטנה וליישר.
להוציא את כדורי הבצק מהפריזר ולגרר במגררת ד ק ה ישירות מעל לגבינה.
לאפות שוב בחום 175 כ-40 דקות

אופציות להגשה:
קצפת
לאבק באבקת סוכר
לצקת דובדבנים ולזגג בסירופ מייפל/סילאן
לצקת פירות יער שעברו קירמול עדין עם סוכר
סירופ שוקולד
שמנת חמוצה מוקצפת עם כף גדושה אינסטנט פודינג וניל עם קצת סוכר
אפשר להקפיא יוגורטי פירות בצבעים שונים ולהגיש כדורי יוגורט צבעוניים קפואים ליד.d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d79cd793d7a8d795d7a8d799 800x600 2 - עוגות גבינה אישיות

תהנוDSCF6158 - עוגות גבינה אישיות

DSCF6153 - עוגות גבינה אישיות

37 תגובות על “עוגות גבינה אישיות

  1. פירגה הגדולה איך נעשה דיאטה :lol: :lol: כל עוגה שלך פיצוץ….יש לך משהו דל קלוריות..

    תעשי משהו חדש גם בלי סוכר..כול עוגה חדשה אני מכינה אין כמוך שתמשיכי עד 220 שנה :shock: :lol: :lol:

    • בולגריה,זו נהדרת להכין עם תחליפי סוכר.תנסי ולא תתאכזבי. אבל באישי. לא בתבנית גדולה.
      תודה smile

  2. הי פירגה,
    באמת… מה יהיה עם המשקל?? את "מפגיזה" אותנו במתכונים מהממים ואני לא מצליחה להתאפק… smile
    שמחתי לקרוא שאפשר להשתמש בתחליף סוכר. באיזה תחליף את ממליצה? והאם מדובר גם בבצק וגם במלית הגבינה?
    תודה עבור מתכונייך ועבור נכונותך לחלוק איתנו את יצירותייך!!!

    הדס

    • ערב טוב הדס ;) :lol:
      בבצק תמירי את הסוכר בשקית קטנה של תחליף סוכר. (לא חשוב איזה) אם את לא נגעלת לטעום טיפה מהבצק,תחליטי אם להוסיף עוד שקית. לטעמי מספיק שקית אחת.

      במלית הגבינה אני שמה 10 מ"ל דיאטיפ נוזלי וטועמת. גם פה לטעמי זה מתוק ועדין מספיק .
      בכיף, בהצלחה.
      smile

  3. אין עלייך בעולם!!! תודה!!!
    את המתכון הזה אני אכין בגירסת הדיאט כדי "לכפר" על עוונותי…
    הדס

  4. יש לי עוד שאלה:
    יש לי תבניות סיליקון למאפינס (אלה שנראות כמו המנג'טים מנייר). האם לדעתך הן בגודל מתאים או שהתבניות בהן השתמשת גדולות יותר?
    הדס

  5. פירגה, נראה נהדר.
    ולמרות שאני מהעצלנים שמעדיפים להכין עוגה אחת ולא כמה קטנות, דווקא קורץ לי להתנסות במתכון הזה.
    ועוד יותר אני שמחה שאפשר להמיר את הסוכר לתחליף סוכר. נראה לי שאנסה.
    תבורכי על כל המעדנים שאת מאכילה אותנו בהם.

    • הי רותיל'ה,זה קורץ להכין.זה גם יפה,לא שגרתי וטעים כל כך.
      אני מקווה שאם תכיני , שתהנו :lol: ותחזרי לשתף אותי ;) תודה ויום נפלא

    • הי שירי
      תודה רבה.
      אני קניתי באייס אבל יש גם בהום סנטר ולפעמים גם בסופר בסטנדים של כלי בית,אלה שמפוזרים ברחבי הסופר……
      שווה קניה להכנת קינוחים קרים/חמים.
      smile

  6. הי פירגה, כבר מגרדות לי הידיים ….. ובלוטות הריר כבר עובדות .אני מתה להכין, מחכה ליום שישי.
    2 שאלות:
    א. האם זמן האפיה לבצק הוא לא ארוך מידי? (נגלה ראשונה 15 דקות ונגלה שנייה 40 דקות) הבצק לא עלול ל"השתזף יתר על המידה"
    2. את הסיליקונים מניחים על מגש אפיה רגיל או על רשת?
    תודה רבה,

    • יהודית שלום
      זמן האפייה שרשום הוא לפי התנור שלי.
      כל אחד מכיר את התנור שלו ופועל בהתאם.
      אפשר לבדוק,לא קורה כלום לעוגות.
      אני הנחתי על התבנית הגדולה של התנור,צפוף.
      יוצא מעולה,אני מקווה שגם לך.
      תהנו smile

  7. לאחר האפיה מתי ואיך מוציאים מתבניות הסילקיון? כשהן קרות ?
    האם ניתן להכין בתוך מנגטים עגולות -חד פעמי כמו של תבניות כסופות במידות שונות?
    האם ניתן להקפיא לאחר אפייה – אותו טעם?

    • מירה שלום
      מסיליקון שולפים כשהעוגות קרות.מחכים בסבלנות.
      לא מכירה למעט סיליקון שום תבנית.
      לגבי הקפאה תקפיאי אחד ליום שלם ותטעמי.אם טעים לך,תקפיאי את כולם ואם לא,שמרי במקרר.
      smile

  8. ז"א שלא ניסית להקפיא….
    אני סקרנית לדעת האם הטעם משתנה.
    אני פשוט גרה לבד, וכשאני עושה קינוחים אני את הכמות שיש מחלקת למקפיא וליום יום, כי אני אוהבת לארח…. ולכן אני מתעקשת על נושא ההקפאה.

    • מירה הי, האמת? מלחיץ אותי להקפיא עוגות גבינה,למרות שכבר ראיתי בקונדיטוריות ששולפים עוגות גבינה מהפריזר. אני מקפיאה את עוגת הגבינה פירורים שלי ואין בעיה עם זה.
      את צריכה לנסות להקפיא לפחות יום אחד ולבדוק את הענין. כך אני עושה לגבי יתר המתכונים שאני לא בטוחה שהם מתאימים להקפאה. מקפיאה כמות של יחידה אחת ובודקת.
      יום נפלא וטעים לך smile

  9. תודה על הסבלנות והמענה.
    ניסיתי את עוגת הפרורים של אילנית 12 – הקפאתי והיה קטסטרופה של ממש – העוגה נזלה התקלקלה ונאלצתי לאכול אותה לבדי (לא שהיתה בעיה היא מעולה) אך לא להגיש בפני אורחים כי היא היתה נוזלית למרות שהכנתי אותה מ- 5% ולא 3 כפי שהיה כתוב במתכון.
    יש לי בעיה עם ג'לטין (ההכנה וגם והטעם)
    תודה שוב.

  10. צהרים טובים,
    ראיתי בעבר תמונה של עוגיות (כמו סהרונים) שלך
    עם מילוי גבינה
    תוכלי להנחות אותי היכן המתכון באתר?

    תודה :twisted:

  11. מתכון נהדר,הכנתי עם בסיס בסקוויט, לא היה לי זמן :lol: תודה רבה על המתכונים הנפלאים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *