פשטידת רביולי
עוד משהו חדש מדונדש שהכנתי למשפחתי האהובה וקצר מחמאות טעימות.
מצרכים:
400 גרם ברוקולי מאודה
גמבה אדומה חתוכה מאד דק לרצועות של 2 ס"מ
תפוח אדמה אחד מבושל
בטטה מבושלת
בצל קצוץ טרי
בצל קצוץ נוסף מטוגן
2 כוסות אפונה או שעועית ירוקה רכה או לשלב
4 ביצים
4 כפות שמן קנולה
מלח ופלפל ואם אוהבים קצת עשבי תיבול
מוסיפים שקית של 400 גרם רביולי בטטה מבושל לפי הוראות היצרן-מסונן
מערבבים הכל ביחד ואם יבש מדי מוסיפים עוד ביצה.
אופים בחום 175 כ-40 דקות
במידה וישחים מדי,כסו בניר כסף,וכך גם לחמם
תהנו
נראת 10 :lol:
תודה דליושה
היי פירגה
רעיון נפלא, האם הבישול הקודם של הרביולי לא מרכך אותו מדי לאחר האפיה?
חג שמח אשה ללא הפסקה.
לא מרכך מדי.
חג שמח וטעים
איזה רעיון מדהים
בקר טוב ענת
תודה רבה
באמת רעיון מצוין.
מתכון שבוודאי אאמץ.
חג שמח פירגה
:lol: :lol: :lol:
האם אפשר במקום רביולי ניוקי ?
אין לי מושג מה יצא
בוקר טוב פירגה יקרה,
תגובתי לא קשורה למתכון,אבל הרגתשי צורך לשתף אותך בכך שאתמול היו לי אורחים לארוחת צהריים בה כיכבו מתכונייך ובעיקר נהניתי לראות את עיניו הבורקות משמחה של נכדי בן ה_3 כאשר בסוף הארוחה הצעתי לו את הכושית הקוקוסית שלך.המון תודה לך אשה יקרה :lol:
רותי מקסימה
מרגש אותי. איזה יופי. תודה לך.
אין כמו לשמח את האהובים עלינו בארוחה טובה וטעימה.
חבקי את הקטנצ'יק המתוק ותכיני לו תמיד שישמח.
חיבוק מהלב
פירגה היקרה:
איזו חגיגה, גם פרווה וגם צמחוני, חגיגה לכלתי הצמחונית.
המון תודה, אין עליך.
מירי,תכיני לה שתהנה. לבריאות.
:oops: :oops: :oops: היי פירגה יקרה! האם אפשר להחליף את הברוקולי במרכיב אחר?זה לא אהוב אצלנו בבית.כמו כן התפוח אדמה והבטטה הן בקוביות נכון? :oops: :oops: :oops:
דליה , את יכולה להחליף ולחתוך איך שאת רוצה.
:oops: :oops: :oops: צהריים טובים פירגה! אני מכינה עכשו את המתכון הזה, רציתי לשאול אם אפשר וכדאי לשלב בזה גם גבינות כמו צפתית קשה וצהובה מגורדת ?מה דעתך? אגב במקום ברוקולי אני משתמשת בלקט ירקות אחר של סנפרוסט.אודה לתשובתך. :oops: :oops: :oops:
דליה יקרה
כל סוג של גבינה רק יכולה לשבח את המאפה,כך שתוסיפי בכיף
אין בעיה להמיר את הברוקולי בלקט אחר.
תהנו
:oops: :oops: :oops: היי, אין אין עלייך!!!!!!!!!!!!!!!! תודה על מהירות התשובה -אכתוב איך יצא.האתר שלך משגע כל מתכון "פצצה". את גדולה מהחיים. :oops: :oops: :oops:
אני שמחה שאת מצליחה ושהכל טעים.
אשמח לחוות דעתך אחרי טעימות.
תודה
שלום פירגה,
האם יש לך מתכון טוב לרביולי?
הכנתי את המתכון של אייל שני, אם את מכירה, והוא יצא לי מאוד דביק, היה מאוד קשה לעבוד איתו ולא משנה כמה קמח שמתי ולא עזר.. עצה?
הרביולי של אייל שני: http://www.mako.co.il/food-masterchef/recipes/Article-ec438a2095abb21006.htm
תודה מראש,
רוית
הי רוית,
יש לי מתכון מעולה ומוצלח אבל לורניקס.אז אם מתאים לך,בבקשה:
http://pirge.co.il/%D7%91%D7%A6%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%A8%D7%A2%D7%A4%D7%9C%D7%9A-%D7%90%D7%95-%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%A1-%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA