רוצים משהו מהיר מפנק ונאה למראה?
ראיתי את החלבה במקרר,את הסילאן על השיש שהם המצרכים הכי הכי שלי,והפכתי אותם בשילובי טעמים שונים לקינוח מרהיב שנראה "כאילו" של "הביוקר" .
מצרכים לקרם מוס חלבה וסילאן:
5 או 10 כלים אישיים (כלים גדולים הם לשניים או לזוג מהשמיים)כלים קטנים ליחיד/ה
1/2 כוס סילאן
175 עד 200 גרם חלבה מפוררת
מיכל שמנת מתוקה להקצפה = 250 מ"ל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מיכל ביו 3% יוגורט שניתן להמיר בשמנת חמוצה או גבינה לבנה רכה = 200 מ"ל.
היוגורט "שובר" את המתיקות הגדולה, למתיקות מעודנת יותר , ששומרת על המרקמים החשובים במוס.
להקציף במיקסר שמנת מתוקה + ביו יוגורט + האינסטנט פודינג לקרם
להוסיף את יתר המצרכים ולערבל לאט מאד (אפשר במיקסר עד שיתקבל חלק ללא גושים)
לבסיס:
2 כפות נוטלה או ממרח שוקולד אחר
11 יחידות פתי-בר מפוררים ממש גס
לערבב בכף למרקם פירורי ולהוסיף כף ליקר קפה או אחר וגם לא חובה.
לשים כ-2-3 כפות מהמצרכים של הבסיס בתחתית הכלים
ולצקת מעל 3/4 גובה קרם.
מקשטים כיד הדמיון והסיבה למסיבה.
אפשר לזלול מיד או לשמור במקרר
לא להקפיא.
תהנו
הי, נכנסתי לאתר לחפש עוגה ו"נדלקתי" על מתכון המוס כקינוח.
נמצא כבר בעשייה…. :
תודה ושבת שלום. :P
מחכה לשמוע אם אהבתם.תודה רבה נגה.
שלום פירגה.
כל הכבוד לך על כל המתכונים המקוריים והטעימים שאני מנסה אותם בהצלחה ותמיד קוצרים מחמאות.
איך מכינים את המוס עצמו?שמים את כל החומרים ומקציפים או שבשלבים?
סוף שבוע נעים.
שירה, תודה רבה על המחמאות.
רשמתי עכשיו במתכון את הכנת המוס.
סוף שבוע מקסים וטעים לכם.
WOW נראה מטריף.
זה יאמי .
תודה
פירגה מקסימה, שבוע טוב,כבר זמן רב שאני לא מקבלת את המתכונים היומיים שלך.אני מרגישה שהמטבח שלי מתדרדר בלי המתכונים שלך. אני מתחיננת וצועקת ה צ י לו!!!!!!!! החזירו לי את המתכונים היומיים שלך. זה עושה לי את היום.
רחל יקרה,עד שיסתדר לך,כנסי דרך האתר ולא תפספסי כלום.
חיבוק חם והמשך טעים
יצא מדהים! לא הפסיקו להחמיא לי על הקינוח- תודה!!!!!
אפרת יקרה,לבריאות,באהבה וכיף שבחרת להכין ושטעים לכם
חג שמח ושבת שלום
הי, למה לא להקפיא? מה אפשר במקום בסקויטים?
תודה רבה
תנסי להקפיא אחד ותראי מה יוצא.אני לא ניסיתי.
ובהחלט ניתן לוותר על הביסקוויטים.
הכנתי את הקינוחים האלה למימונה את הבסיס הכנתי עם עוגיות יין קישטתי למעלה עם פסק זמן מפורר יצא טעים מאוד השבת הכנתי שוב ליום ההולדת של האחיינית שלי קישטתי עם סוכריות יום הולדת וגירדתי כיף כייף
הי ורד,איזו פעילה את.נקרא שאת אוהבת מאד את המטבח ולפנק את הסובבים אותך.כל הכבוד.
חיבוק תודה שאת משתפת אותי.
אפשר לוותר על היוגורט? אני צריכה קינוחי פרווה. תודה
למרות שיש היום מעדני סויה ואפשר להמיר לפרווה,תנסי להשמיט אותו.
פירגה יקירתי
איך אוכל להפוך את המתכון הזה לפרווה, ושעדיין יישאר טעים כמו כל המטעמים היוצאים תחת ידייך. אני אמורה להביא לעבודה לפרישת חברה מהעבודה, קינוחי פרווה, אודה לך אם תוכלי לעזור לי.
תודה אהובה ואישה יקרה,י
אוהבים אותך
משפחתי וליאת
ליאתי ממוש
בד"כ שמנות יש פרווה מה לגבי יוגורט אני לא בטוחה.
חיבוק חם לשבת נפלאה.