קסטה שהכנתי בדקותיים ויצאה נפלאה שבעתיים…..
גם המצרכים ממש לא שגרתיים ויוצרים הרמוניה נפלאה בטעם ובריח של דבש.
מצרכים:
תבנית אינגליש קייק
750 גרם גבינה לבנה 5%
מיכל יוגורט ביו 3%
1/4 כוס דבש
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
שרוול אחד של פתי-בר רגיל (וניל או שוקולד)
אופן הכנה:
תבנית אינגליש קייק חד פעמית מוברשת חמאה מומסת
לערבב בקערה ללא הקצפות את כל המצרכים.
לטעום ולהוסיף עוד דבש או סוכר במידה ולא מתוק לכם מספיק
לסדר שכבת פתי בר ולהבריש אותו ממש טיפה ביין או נס קפה או חלב (לא לטבול)
למרוח 1/2 מכמות הקרם
לסדר עוד שכבת פתי בר וגם אותו להבריש בנוזל שבחרתם.
למלא את התבנית בקרם הנותר.
לסמן סימנים עם מזלג ולזלף מעט דבש/מייפל/שוקולד
(כל אחד יכול לקשט כיד דמיונו)
חשוב:
לשמור במקרר ושעה לפני ההגשה להכניס לפריזר שיהיה נוח לפריסה.
(שימו לב זה סדר הפוך מהנורמה…..)
תהנו וחג שמח
נ ו………………….מה יהיה…………..
הרמזור לא מתחלף אצלך…
תמיד ירוק…
אני באדום.
מחר עם שבלולי חלבה ודבש.
שבוע טוב ו ת ו ד ה
אסתי,הצחקת אותי על הבקר.
תעדכני אם טעים לכם
תודה חמדתי
שלום פירגה
קודם כל, גיליתי רק השבוע את האתר שלך, חברתי מחו"ל סיפרה לי עליו.
כל המתכונים כאן נראים מדהים :lol: ! בהחלט הולכת לנסות כל פעם משהו חדש.
לגבי הקסטה, במה אפשר להחליף את האינסטנט פודינג?
אני לא אוהבת את הטעם שלו וגם לא את החומרים הבלתי מזוהים בתוכו
תודה
חג שמח!
הי מעריצה חדשה
ברוכה הבאה לאתרי ולמשפחתי הרחבה והאהובה
שנה טובה וחג שמח
בד"כ מחליפים בג'לטין מומס ,אני פחות משתמשת בו ומעדיפה פודינג.
באתר שלי רוב הקינוחים עם פודינג אבל יש גם עם ג'לטין
במשך הזמן תכירי אותי ותחליטי באיזה מתכונים את רוצה ובוחרת.
העיקר שהכל יצליח ויהיה סבבה
נפלא נהדר קל להכנה במיידי תודה
באהבה ציפי
בוקר טוב פירגה,
איזה מתכון קל לקיץ!!!אין כמוך :lol: :lol: :lol: נראה לך שיכול להיות טעים עם אינסטנט פודינג שוקולד?
מאחלת לך המשך שבוע נפלא
הי רותי
כיוון שיש הרבה קרם,את יכולה לחלק אותו ל-2 וחצי לעשות עם שוקולד ולסדר שכבה לבנה ושכבה כהה.
או איך שבא לך לטעמך,הכל אפשרי תזרמי…..שימי לב שאין שמנות בכלל. :lol:
צהריים טובים,
פירגה.. את תותחית
מחר יבוצע…
המשך יום מקסים :lol:
אורלי,אני מקווה שתאהבו את הקסטה. יום מתוק ומקסים גם לך
כבר נאמר הכל… אין מה להוסיף…
את גדולה מהחיים.
אשמח אם תרכיבי לנו תפריט לראש השנה עם כל ההמצאות החדשות האלה.
תודה
נוגה תודה ממוש
הכנתי 3 קטגוריות למתוקים,עוגות ומתכוני אוכל.כנסי לדפדף,סמני לך כבר היום מה נראה לך.
כל אחד וטעמו איתו.
אישית אני אוהבת את אלה:
לחמניות זר מתוקות
טנזיה על קוסקוס/אורז
אורז פרסי עם תפוחי אדמה צנובר צימוקים ושקדים
אגסים אפויים ביין
גפילטה פיש המתכון לדעתי הכי טוב בעולם….מהסבתות שלי…..(גם אני כבר סבתא)חהחהחהחהחה.
עוף באננס אחד המתכונים המעלפים…..
עוף המחמאות
אחד ממתכוני הקדירה לצלי בקר (כולם נהדרים,רק לבחור)
סלט מג'יק כרוב המחמאות חובה על כל שולחן חג,חובה חובה…..
סלט גזר שאי אפשר להפסיק לזלול
נתחי דלעת בתנור
ירקות בתנור בשלל צבעים וטעמים
עוגת עוקץ הדבורה
עוגת שוקולד (כושית)דבש ומייפל (עוגה בחושה מהממת)
מוס שמנת דבש וחלבה
קומפוט של פעם
ויש עוד המון מומלצים,באמת הכל טעים לנו כל כך שקשה לי לבחור.
בהצלחה והנאה.
וואו אהבתי אותה
אכין אותה בהזדמנות
דליוש החלפת ניק? כתוב "לא צריך לחכות" במקום פירגה.
אילנית,לא החלפתי.
אני לא יודעת מה קרה.
מקווה שיסתדר…..יש לי וירוסים שונים באתר.
חיבוק.
אהבתי אני אכין בהזדמנות, מקווה שתאהבי את הבלוג שלי
http://guysaler.blogspot.co.il/
היי שבוע טוב יש אפשרות שמנת חמוצה במקום יוגורט.? תודה
אפשר.
היי יצא :lol: עם השמנת צריך לכסות עם נייר כסף במקרר .?. תודה
את יכולה כל כיסוי אחר.
היי פירגה… מה אפשר לשים במקום איסטנט פודינג
בעלי לא אוהב ולכן אני מוותרת מראש על הרבה מתכונים.
אפילו שניסיתי לעבוד עליו כמה פעמים הוא מיד מזהה בטעם ;-)
אודה לך על פיתרון יצירתי…
מעיין,אולי מייצב אחר כמו ג'לטין.
ואז כמה שמים ? אף פעם לא עבדתי עם גלטין
בגלל שאין פה נוזלים אז אני לא יודעת.