שילוב של בחושה נהדרת, תנסו,אולי תאהבו גם אתם.
לשים בקערה :
3/4 כוס שמן
1/4 2 כוסות קמח תופח
4 ביצים טרופות במזלג
1/2 1 כוסות סוכר
כוס מיץ לימונדה ששותים (למשל 1/4 כוס מיץ לימון והיתר מים)
1/2 כוס קוקוס
קליפת הלימון
5 אגסים טריים בשלים קלופים וחתוכים קוביות
אופן הכנה:
תבנית עגולה קפיץ מספר 26 משומנת ומקומחת (להפוך את התבנית להיפטר מעודף הקמח)
לצקת את הבלילה .
לאפות בחום 175 כ-55 –60 דקות.
תהנו
"טיפ"
לפני שמכניסים את העוגה לתנור אפשר לפזר אבקת סוכר וקינמון, או לפני ההגשה לפזר סירופ מייפל ולצפות בקוקוס.
כל מה שאני אוהבת , גם קלה, גם לימונית, גם קוקוס, גם פרי ,והכי חשוב בלי חמאה, אי אפשר לבקש יותר. זו הבאה בתור. תודה.
באהבה גדולה אתי ושרק תהנו.
נראה טוב, אבל מה שמים במקום הקוקוס ?
אני לא נוגעת בקוקוס בכלל….
לימור,אולי עוד קצת קמח?
לא ברור ענין הלימון.
לימונדה ששותים תמיד מהולה במים.
האם לשים לימון נטו או למהול במים?
שילוב נהדר של מצרכים.
אכין לשבת.
תודה
נגה,שימי כמה לימון שאת רוצה לחמיצות. לימונדה כל אחד שותה איך שהוא אוהב. נגיד 1/4 כוס לימון על כוס מים?
באהבה ולבריאות.
תהנו בשבת.
נשמע מעולה…שאלה בקשר ללימונדה- ל
א ממותקת, נכון? לימון נטו?
יעל,אפשר לשים ממותקת אבל קצת כמו בכוס ששותים. אבל עדיף לימון טרי עם מים. לימונדה.
פירגה יקרה האם יש אפשרות להחליף בפרי אחר?
תודה על המתכונים הנפלאים
לאה קליין
למשל,תפוחים?
תודה לאה יקרה.
נראת טעימה ועסיסית. :lol:
חן חן דליושה
עשיתי אתמול, יצא טעיםםם אששש (גם בלעדי הקוקוס)
אחלה מתכון,
תודה!
תודה אודי,שימחת אותי מאד.
שבוע נהדר לך.
הכנתי לשבת. ערבבתי אגסים ותפוחים ויצא נפלא.
נותרו כמה פרורים בלבד…
תודה לך. :lol:
נגה הי,
נהדר, אני כ"כ אוהבת שאתם מגיבים ומשתפים אותי.ממש תודה.
חיבוק ליום נפלא
ערב טוב.
עוגה מעולה לא נישאר פירור.
התחסלה ביום.
כל הכבוד…….. תודה .
הי רננה
בקר טוב,אהבתי לפתוח את הבקר עם התגובה הנהדרת שלך.
תודה רבה והמשך יום נפלא לכולם
הי פירגה,
אני עושה המון מתכונים שלך בהצלחה רבה (בעיקר את חטיפי הפטריות לאירוח שאני שמה בהם זעתר וגבינה במקום מרק פטריות והם מתחסלים תוך יום). לפעמים אני גם מגיבה.
אז ראשית תודה לך על האתר המדהים ועל המתכונים המעולים.
העוגה עכשיו בתנור ועשיתי עליה וריציה בסגנון חופשי: לא היו לי 5 אגסים אז שמתי 1 אגס, 1 בננה, 7 תותים, 1 תמר מג'הול קצוץ וחופן קטן של חמוציות.
חלק מהקמח המרתי בקמח שיפון מלא וקמח חיטה רגיל + א. אפייה (לא היה לי קמח תופח).
הוספתי גם כף טחינה גולמית, גביע יוגורט והורדתי ביצה אחת.
טוב, אז אולי תצא עוגה שונה, אבל בטוח טעימה (ככה זה עם מתכוני פירגה).
עכשיו בתנור.
אני אדווח.
חג אהבה שמח,
תמי
תמי הי חמודה,תודה על המחמאות.
מה שבטוח שמה שהכנת זו לא העוגה שלי ;) :lol:
מקווה שתהנו ושיהיה טעים ביום האהבה.
חיבוק