מהעוגה של נירה שויאר הכנתי מאפינסים צבעוניים וטעימים.
רוצים טעימות ממתכוני ט"ו בשבט? כנסו להכין ולבחור מתוך הקטגוריה.
למאפינס:
מצרכים:
4 ביצים שלמות
1/2 1 כוסות סוכר
קורט מלח
כוס שמן
4 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
2 כוסות פרי יבש מכל הסוגים
כוס אגוזים מכל הסוגים
כף קליפת לימון
כוס מיץ תפוזים,יין או חלב
מקציפים עד לקבלת קצף לבן
מוסיפים בזרם דק ובמהירות נמוכה:
1 כוס שמן
אופן הכנה במיקסר:
4 ביצים שלמות
1/2 1 כוסות סוכר
קורט מלח
מקציפים עד לקבלת קצף לבן
מוסיפים בזרם דק ובמהירות נמוכה:
1 כוס שמן
שמים בקערה נפרדת:
4 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
2 כוסות פרי יבש קצוץ (תמרים,משמש,צימוקים,וחתיכות פירות מסוכרים)
מוסיפים כוס בוטנים או שקדים או אגוזים קצוצים גס או לשלב.
ס"ה 3 כוסות של פרי יבש+אגוזים.
מוסיפים כף קליפת לימון מגוררת
בסוף מוסיפים לפי בחירה: כוס מיץ תפוזים יין או חלב
ממשיכים לבחוש לבצק סמיך
יוצקים לתבניות מאפינס כ-24.
אופים כ-45 דקות בחום 170 מעלות
לבדוק שהעוגות מוכנות.
אחרי האפייה מברישים בקצת מיץ תפוזים.
תהנו
הי פירגה , נהנית כבר מספר שנים מהמתכונים שלך ,שידרגת לי את המטבח
לגבי המאפינס לט"ו בשבט האם ניתן להחליף את הקמח בקורנפלור או תחליף אחר ללא גלוטן?
תודה וחג שמח
הי מיכל,תודה רבה וכיף לי שאת איתי ונהנית.
לא מכירה את הקמחים האלה . צר לי.
תהנו וחג שמח
בגלל שיש 4 כוסות קמח במתכון ממליצה לעשות רבע מהכמות בשלב ראשון להוסיף כוס קמח ללא גלוטן מעורב ברבע כוס קמח תפוחי אדמה ורבע כוס קמח טפיוקה.
בהצלחה
תודה מזל
תודה מזל. עזרת מאד.
גרר,מדהימים :lol:
תודה אילניתי
היי פירגה
אני רוצה לאפות את העוגה כעוגה גדולה רציתי לדעת אם תבנית חד פעמית בינונית מתאימה
או בכמה אינטל יש קייק?
בתודה מראש. :lol: :lol:
פירגה בשאלה התכוונתי לאינגליש קייק , תודה.
רבקה,תנסי ב-2 -3 תבניות אינגליש קייק. בכל תבנית שימי כ-3/4 גובה מהבלילה.
בהצלחה.
אני פונה אליך בבקשה לפרסם מתכונים של חצילים שאצלנו מאד אוהבים . נשמח מאד שתפרסמי מספר מתכונים.
ברצוני לציין את האתר שלך לטובה – בציון מצויים – את מפשטת את המתכונים לפרטי פרטים שגם "טמבל" יכול להבין ולדעת איך לבשל – ועל כך תבואי על http://pirge.co.il/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gifהברכה – אין עליך !!!
אתי חמודה
כיוון שאני אוהבת חצילים יש באתר שלי אולי 100 מתכונים עם חצילים.
אני שולחת לך את הקישור לכל המתכונים. תדפדפי בין הדפים.
לפעמים בין המתכונים יש כמה שלא שייכים,אבל תמשיכי לדפדף את כל הדפים.
תמצאי אושר ועושר של חצילים.
תודה על הפירגון והמחמאות,מאד אהבתי את מה שכתבתי לי.
המשך יום טעים.
והנה הקישור:
http://pirge.co.il/index.php?s=%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D
אתי חמדתי בקר טוב
כיוון שאני אוהבת חצילים הכנתי כבר אולי 100 מתכונים עם חצילים וכולם באתר שלי.
הנה הקישור
http://pirge.co.il/index.php?s=%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D
דפדפי בין הדפים.ישש בין המתכונים מעט שלא קשורים לחצילים,אבל תמשיכי לדפדף ולעבור מתכון מתכון ותראי איזה שפע אושר ועושר שיש באתר שלי. כמובן,חצילים.
אני גם ממציאנית , אז יש מתכונים מיוחדים ורב גוניים.
שימחת אותי בפירגון ובמחמאות.כיף ועונג גדול לקרוא מה שכתבת.
אני מאחלת לך עשייה מהנה ומשובחת.
שלך,פירגה.