המרציפן עושה את ההבדלים המתוקים
המצרכים ל-2 תבניות אינגליש קייק :
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס דבש
1/2 כוס שמן
כוס מיץ משקה תפוחים
80 גרם מרציפן קצוץ (ממתק בצלופן)
3 כוסות קמח רגיל
1/2 1 שקיות אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
אופן הכנה:
1. מערבלים ביצים וסוכר
2. מוסיפים למערבל את השמן הדבש והמיץ וממשיכים לערבל.
3. מנפים קמח+המלח
4. משדכים את הקמח לנוזלים ומוסיפים את המרציפן והתבלינים ומערבבים.
5. אופים כ- 45 דקות או עד שנוצר קרום חום.
6. בודקים שמוכן.
7. אחרי האפייה ניתן לצקת על העוגות כמה כפות נוזלים (מים+דבש)לא הרבה.
תהנו
מעולה,והמריצפן מוסיף המון.
תבלינים = סודה ואבקת אפייה? תודה
כן,אם אין סודה,לוותר, אבל לא לוותר על אבקת האפייה.
דליוש,תודה
הבוקר ראיתי שחזרת לשלוח לנו את התפריטים שלך . אני מבינה שחזרת הביתה מבית החולים ואת כבר בריאה וזה משמח אותי ! מאחלת לך הרבה בריאות והמשך משלות תפריטים טעימים , ואולי גם תשתדלי לשלוח לאלה שרוצים לרזות – מתכונים דלי קלוריות . אז הרבה ברכות לך שבת שלום וכל טוב. מאחלת אתי :twisted:
הי אתי יקירתי
שמחתי לחזור והכי כיף לי להיות פה אתכם.
לצערי,את צריכה אתר דיאטה .לי אין כזה ;) .
מאחלת לך רק טוב ושבת נפלא לך ולבני ביתך
בוקר אור
ברוכה השבה , מקווה ומאחלת בשורות טובות
רק בריאות ומתכונים שווים כמו שלך מביאים בריאות כי נהנים
גם את ניהנת וגם אנו נהנות
שבת שלום ותהיי לנו בריאה- את נכס כבר אמרתי רבות
בייייי
אסתי
אסתי מקסימה צהריים טובים
איזה יופי להכין לשבת מטעמים ולהיות שוב עם המשפחה.
באמת רק בריאות ושמחה.
חיבוק לשבת נפלא לכולכם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
לידיעת פירגה העוגה הוכנה
אך בשינויים קלים, אני יודעת שאינך אוהבת…..
היות ואנוסוכרתיים השתמשתי בכמו סוכר
במקום דבש שמתי סילאן
במקום משקה תפוחים שמתי רסק תפוחים ללא סוכר
יצא יאמייייילטעמי
כדאי את רוצה…
שבוע נפלא וכל טוב לכולנו
אסתי,שבוע נפלא והנאה מהעוגה
פירגה יקרה,
ברוך שובך אלינו – עם מתכונייך הנפלאים !!!!!!! :lol: :lol: :lol:
משום מה, מאז שחזרת אינני מקבלת את המתכונים ???
מקווה שבהעדרך, באתר שלך לא חלו שינויים.
מאחלת לך המון בריאות והחלמה, בצרוף חיבוק
מירי יקירתי
התקלות לא קשורות אלי,אני מקווה שבינתיים הסתדר לך.
אני עדיין בהחלמה. נקווה לטוב.
חיבוק להמשך טעים וביחד
שלום פירגה היקרה
נראה לך שיצא טוב ויפה כמאפינס?
מעונינת במאפינס שיצאו עם פני שטח חלקים שאפשר להגיש אותם ככה עם קישוט דבורה
עדית הי,
מנסיון , אף פעם מאפינס לא יוצאים ישרים
אולי יש לך מתכון אחר לעוגת דבש שיתאים למאפינס כאלה? לא דווקא ישרים אבל בלי שברים ושנראים יפה, לא מעוכים ורטובים
אני תמיד עושה את המאפינס שוקו שלך – הם מדהימים, לפעמים יוצאים לי שבורים קצת אבל אם אני לא שמה יותר מדי בלילה בתבניות הם יוצאים בסדר. בכל מקרה הם טעימים מאוד וגם מכוסים בציפוי. במקרה הזה אני מחפשת דווקא דבש.
עדית הי,
מה דעתך על:
http://pirge.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%97%D7%95%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%93%D7%91%D7%A9-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%9E%D7%9C%D7%AA-%D7%91%D7%A0%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D
תודה פירגה. דווקא הסתכלתי על המתכון הזה. אולי אנסה. נראה לך מתאים יותר מהמתכון עם המרציפן?
עדית,תכיני מה שנראה לך טעים מהקריאה.