הריבה כבר בפנים….לערבב,לטגן,לזלול בהנאה בחברותא.
מצרכים ל-4 מנות:
מחבת גדולה
קצת שמן
4 מצות שלמות טבולות דקה בקערה עם מים מהברז
מעבירים את המצות בלי המים לקערה אחרי סחיטה מכל הנוזלים.
מפוררים.
מוסיפים:
3 עד 4 ביצים טרופות במזלג
מעט מלח
3 כפות ריבה אדומה מתוקה
אופן הכנה:
לחמם קצת שמן במחבת גדולה (או מחבת שקעים למנות אישיות)
לטגן מ- 2 הצדדים על להבה בינונית
( לפני שהופכים,מוסיפים עוד קצת שמן למחבת) .
"טיפ"
נפלא לטיולים ופיקניקים
תהנו
יאמי :lol:
חהחהחהחהחה
תודה דליוש
נראה טעים מאוד![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
שלום פירגה, אני מתפרצת אלייך למתכון עכשווי בתיקווה שתיכנסי אליו מהר לתגובות כדי לשאול: בבקשה, האם אפשר להפוך מתכון של כעכים מלוחים לכשר לפסח ע"י קמח תפוחי אדמה/מצות/קורנפלור וכו' , לדוגמה לפי חצי קילו קמח רגיל.
תודה רבה וחג שמח
תירנית,עוד לא ניסיתי ,עוד אין באתר.
יש לי את זה:
http://pirge.co.il/%D7%97%D7%92%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A1%D7%97/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%97/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%97
חג שמח פירגה כשר ומאושר לך ולבני ביתך
חג שמח סימי![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
תהנו בחג ותבלו בכיף ושמחה עם בני הבית
היי פירגה האם אפשר להמיר את הריבה לך לשוקולד למריחה פשוט לא אוהבים ריבה
חגית,אני לא יודעת.![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)