הריבה כבר בפנים….לערבב,לטגן,לזלול בהנאה בחברותא.
מצרכים ל-4 מנות:
מחבת גדולה
קצת שמן
4 מצות שלמות טבולות דקה בקערה עם מים מהברז
מעבירים את המצות בלי המים לקערה אחרי סחיטה מכל הנוזלים.
מפוררים.
מוסיפים:
3 עד 4 ביצים טרופות במזלג
מעט מלח
3 כפות ריבה אדומה מתוקה
אופן הכנה:
לחמם קצת שמן במחבת גדולה (או מחבת שקעים למנות אישיות)
לטגן מ- 2 הצדדים על להבה בינונית
( לפני שהופכים,מוסיפים עוד קצת שמן למחבת) .
"טיפ"
נפלא לטיולים ופיקניקים
תהנו
יאמי :lol:
חהחהחהחהחה תודה דליוש
נראה טעים מאוד
שלום פירגה, אני מתפרצת אלייך למתכון עכשווי בתיקווה שתיכנסי אליו מהר לתגובות כדי לשאול: בבקשה, האם אפשר להפוך מתכון של כעכים מלוחים לכשר לפסח ע"י קמח תפוחי אדמה/מצות/קורנפלור וכו' , לדוגמה לפי חצי קילו קמח רגיל.
תודה רבה וחג שמח
תירנית,עוד לא ניסיתי ,עוד אין באתר.
יש לי את זה:
http://pirge.co.il/%D7%97%D7%92%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A1%D7%97/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%97/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%97
חג שמח פירגה כשר ומאושר לך ולבני ביתך
חג שמח סימי
תהנו בחג ותבלו בכיף ושמחה עם בני הבית
היי פירגה האם אפשר להמיר את הריבה לך לשוקולד למריחה פשוט לא אוהבים ריבה
חגית,אני לא יודעת.