15 מאפינסים מתוקים ונפלאים.
שמים בקערה:
500 גרם גבינה לבנה 5%
2 ביצים טרופות
1/2 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
1/2 כוס שמן
3/4 1 כוסות קמח תופח
1/2 כוס צימוקים למלית
אופן הכנה:
לערבב הכל ביחד ולצקת 3/4 גובה לתבניות מאפינס
להטביע בכל מאפינס כמה צימוקים
לאפות בחום 175 כ-35 דקות.
להשאיר בתנור 10 דקות אחרי האפייה כשהדלת פתוחה.
תהנו
תהנו
אחלה מתכון תודה ויישר כח
:lol:
בשמחה
ותהנו לוריט
מתכון מעולה קיבלתי הרבה מחמאות פירגה אם תוכלי להביא לי מתכון ללחמניות מבצק שמרים ממולאות בבשר אני צריכה בצק ללחמניות רכות ותפוחות . אפשר לעשות מבצק לחלות ?
הי שרית
לחמניות רכות ונפלאות
http://pirge.co.il/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%94%D7%91%D7%99%D7%9D/%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%9E%D7%91%D7%95-%D7%91%D7%91%D7%A6%D7%A7-%D7%97%D7%9E%D7%90%D7%94
נראים טעימים
אשמור את המתכון ואכיו בהזדמנות.
תודה דליושה,תכיני ותעדכני אותנו :lol:
תודה פירגה אין עליך תבורכי
תודה רבה פירגה תבורכי אין עליך המתכונים שלך נפלאים
תעדכני בולגריה ;) בהצלחה
באחד הכנסתי סוכר ובשני כמו סוכר
יצא טעים תוגה פירגה
תודה בולגריה,יופי של עדכון.![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
תהנו ושבת שלום
פירגה שלום!
מה שלומך? מזמן לא הגבתי ,
עכשיו מוודה לך על כל התקופה והמתכונים הנפלאים שאת מעלה.
נותנת לי השראה והנאה.
שיהיה לך יום טוב
אפיה מהנה.
חג שמח
חנה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
חנה,שלומי טוב,תודה.![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
שנמשיך באהבה ושיהיה תמיד טעים ונפלא ביחד.
יום טוב ומתוק לך
שלום פירגה יקרה.
המתכונים שלך טעימים ומדויקים, לפעמים אני מנסה מתכונים מבלוגים אחרים.
אך תמיד אני חוזרת אלייך. הכי ברור וחומרים זמינים.
תודה לך אישה יקרה
:cool:
רותי יקרה,כנראה שנסיון השנים הארוך שלי מביא אותי לדיוק במתכונים.![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
אני שמחה שאת מתחברת אליהם.שתמשיכי להכי,להצליח ולפנק את משפחתך.
באהבה גדולה
הי פירגה
רציתי לדעת אם בכל מתכון שדורש ביצים האם יש תחליף לביצים. אני טבעונית.
תודה לך
סימה שלום![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
אין לי מושג. אבל ראיתי פעם באיזה אתר טבעוני את התחליפים לכל דבר.
כנסי לאיזשהו אתר טבעוני (יש המון) ותמצאי את מבוקשך.
בהצלחה
היי פירגה,
![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
הכנתי היום את המאפינס. הם לא יצאו כמו בתמונה, רכים ונימוחים ??? :oops: :oops:
אולי צריך להפחית בקמח או להוסיף 250 גר' גבינה ???
אשה יקרה, שעבעזרת מתכונייך עוזרת לכול הגרופים שלך, לשדרג את המאכלים שכולנו מכינים.
שיהיה לך ולכל משפחתך חג שבועות שמח ובטח יהיה טעים מאוד עם הבישול הטוב שלך.
מירי ערב טוב![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
תודה על התגובה.
אני לא מוצאת את הסיבה מדוע לא יצאו לך אותו דבר.
אני מכינה אותם די הרבה ללא שינוי במצרכים.
כמובן,את מוזמנת לשנות לפי הבנתך ולשתף אותי. תרשמי גם כמויות.
אשמח מאד לנסות גם אחרי שדרוג.
שימשיך להיות טעים ומהנה וחג שמח לכולכם
היי פירגה יקרה,
הבוקר הכנתי שוב את המאפינס. הפעם הכנתי עם 1 ק"ג גבינה 5% והם יצאו נפלאים ונימוחים.
שולחת לך חיבוק בתוספת הרבה אהבה,
מירי הי, תוד
ה
באהבה גדולה ותהנו .
גם אני מכינה היום שוב. טעיםםםםם![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
הכנתי ויצא טעים אבל אני חושבת שצריך טיפה יותר וניל. אם אני אוסיף אינסטנט פודינג זה בסדר?
מקוה שתיתני תשובה בהקדם. בכל מקרה הריח בבית משגע ויצאו רכים וממש ננימוחים
רגינה בקר אור![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
אינסטנט פודינג יקשה אותם.
שימי תמצית וניל.
שימחת אותי שהכנת ושיצא לך טעים.
תהנו ויום נפלא לך
לא יודעת, אתמול הכנתי, היום נאכלו שני האחרונים. ממש טעים. ואפילו לא מתוק מאוד.
הדס,תודה רבה על התגובה הטעימה.
תהנו מהם ;) :lol:
יש מתכוני פשטדות וקישים לשבועות?
חג ש מ ח
ניצן,צריך להכנס בצד שמאל לקישורים.![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
יש קישורים מיוחדים לחג השבועות.
יש גם קישור מיוחד ל-13 קישים. יש גם קישור מיוחד לפשטידות.
בהצלחה וחג שמח
חג שמח פירגה.
מפנס ניפלאים ממש טעימים
תודה מקרב לב.
רננה,תודה ובאהבה וחג שמח![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
אז אתמול מישהו שאל אותי אם ניתן לעשות לא בתור מאפינס, מישהו ניסה?
שאלה האם אפשר להשתמש במאפינס חד פעמי (מתכתי הסטנדרטי) והאים רצוי לשמן לפני השימוש?
יפה,תעשי כמו שאת רגילה ומכירה אותם. אני משתמשת רק בסיליקון ואני לא יודעת. לדעתי? רצוי לשמן ליתר בטחון.
בקר טוב לך
היי פירגה אני עושה את המאפינס האלה בכל עת ומצליח לי שאלה ?
אפשר במקום במאפינז להעביר את התערובת לתבנית חד פעמית ?
צריך מיקסר במתכון ?
אפשר להכין את התערובת במקום עם שמן עם חמאה רכה ? והאם ניתן להוסיף שמנת מתוקה לתערובת? עצה שלי היא להוסיף אינסטנט פודינג וניל . האם ניתן גם לצפות בג׳לי ובכל ציפוי אחר ?
עמרי, ערב טוב![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
לא כתבתי מיקסר.הכנתי בערבוב.
לא הכנתי אחרת ממה שכתוב ואין לי מושג לגבי תוצאות עם תחליפים.
לא נראה לי שבתבנית יצא טוב.
לגבי ציפוי אחרי האפיה,אפשרי כיד הדמיון.
שנה טובה וחג שמח