הכל התחיל מקופסת רסק תפוחים שמצאתי במזווה
אז…. מצאתי את עצמי מכינה מוס תפוחים פשוט וטעים ומוכן בין רגע.
המצרכים:
כוס מרסק התפוחים
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מיכל שמנת מתוקה
סילאן/דבש
אופן ההכנה:
1. לערבל במיקסר את הרסק השמנת והאינסטנט פודינג לקרם יציב.
1. לערבל במיקסר את הרסק השמנת והאינסטנט פודינג לקרם יציב.
2. לזרזף בתוך 4 כלים אישיים מעט סילאן או דבש על התחתית והדפנות
3. לצקת את הקרם ולקשט בסילאן וקינמון
3. לצקת את הקרם ולקשט בסילאן וקינמון
טעים מיד בתום ההכנה או לשמור במקרר לפינוק מאוחר יותר.
"טיפ"
1. לפזר קינמון או לנעוץ בכל מנה מקל קינמון
תהנו
הי פירגה,
רציתי לומר תודה על מתכון נהדר ולספר כיצד הגשתי אותו בארוחת שבת האחרונה-
הוספתי מעט ברנדי למוס עצמו, והגשתי את המוס בכוסות אישיות-
בתחתית כל כוס שמתי פירורי עוגיות, מעל שכבת מוס, שוב שכבת עוגיות ומוס, וחבסוף קינמון ושברי פקאן מסוכר- היה נהדר!!! חוסל באותו הרגע
תודה על מתכון נפלא -אחד מני רבים שלך,
הדס
נ.ב רציתי להעלות תמונה, אך לא מצאתי כיצד
הדס
הדס,איזה שידרוגים נפלאים הכנת למוס.נקרא יאמי :lol:
תודה תודה
תמשיכי להכין ולעדכן אותי
לפני חודשיים ויותר יפעתוש שלחה לי קישור עם תמונות לאלבום שלה.
אם יש לך אלבום תמונות שילחי קישור.
זה לא מידי מתוק?
מחפשת מתכון לקינוח פרווה – אפשר להמיר בשמנת צמחית, נכון?
מלכה בשביל זה יש קטגוריה ענקית של קינוחים .
גם פרווה
תמיד אפשר להמיר שמנת להקצפה בפרווה
רציתי לשאול , מה דעתך האם ניתן לבשל תפוחי עץ ולרסקם בבלנדר לצורך הכנת המתכון?
לדעתי אפשר. הרי בסוף מתקבל רסק תפוחים.
איזה יופי, יש לי את כל המצרכים בבית והמתכון ממש מזמין! תודה פירגה יקרה!
איך יצא? אני מקווה שתחזרי לשתף אותנו
תודה והמשך יום נפלא
באמת הכנתי את המוס ויצא מאד טעים. גם יפה לעין!
נפלא ותהנו ממנו
פירגה יקרה,
בחגים אני מכינה את המוס הזה רק ללא אינסטנט פודינג.
בחג זה אנסה את המתכון שלך.
האם כוס רסק תפוחי עץ = קופסת רסק תפוחי עץ ?
שנה טובה וחג שמח
מירי יקירתי
יש המון רסקים בסופר בכל מיני גדלים.
תמדדי כוס אחת .כוס רגילה
שנה מתוקה לך
נראה מדהים, האם יש תחליף למיכל שמנת מתוקה? משהו פחות שמן ושעדיין יצא טעים?
איציק,לא ניסיתי עם משהו אחר :|