השילוב של האורז וגרגרי החומוס האדומים יוסיפו לכם עוד מתכון נחמד כתוספת לכל ארוחה.
המצרכים לאורז:
2 בצלים חצויים ופרוסים
1/2 כוס עלי כוסברה או פטרוזיליה טריים וקצוצים
2 כפות רסק עגבניות
2 כוסות חומוס מ ב ו ש ל מראש
2 כוסות אורז ריזוטו עגול או אחר
כף גדושה פפריקה מתוקה. תוספת של פפריקה חריפה לשיקולכם
מלח ופלפל שחור לטעם
1/2 כוס עלי כוסברה או פטרוזיליה טריים וקצוצים
2 כפות רסק עגבניות
2 כוסות חומוס מ ב ו ש ל מראש
2 כוסות אורז ריזוטו עגול או אחר
כף גדושה פפריקה מתוקה. תוספת של פפריקה חריפה לשיקולכם
מלח ופלפל שחור לטעם
אופן ההכנה:
להרתיח בקומקום 4 כוסות מים.
בינתיים לטגן ולהזהיב את הבצלים. להוסיף את גרגרי החומוס ולהשחים
להוסיף את האורז ולטגן ביחד כדקה או שתיים
להרתיח בקומקום 4 כוסות מים.
בינתיים לטגן ולהזהיב את הבצלים. להוסיף את גרגרי החומוס ולהשחים
להוסיף את האורז ולטגן ביחד כדקה או שתיים
להוסיף את הרסק והירק
להוסיף מיד 4 כוסות מים רותחים ולערבב. להנמיך את הלהבה להכי קטנה ולשפר תיבול.
לכסות במכסה תואם ולבשל 20 דקות.
סוגרים להבה ומניחים מעל לאורז ניר מגבת ומכסים את הסיר עד לארוחה.
להוסיף מיד 4 כוסות מים רותחים ולערבב. להנמיך את הלהבה להכי קטנה ולשפר תיבול.
לכסות במכסה תואם ולבשל 20 דקות.
סוגרים להבה ומניחים מעל לאורז ניר מגבת ומכסים את הסיר עד לארוחה.
"טיפים"
1. אפשר להשאיר מעט מהחומוס המטוגן בבצל לקישוט (ראו תמונה).
2. אפשר לדחוס את האורז המבושל לכלי מיוחד ולהפוך לצלחת הגשה
3. אני קונה קופסה רסק עגבניות גדולה בריכוז גבוה של 28. מעבירה לצנצנת זכוכית ומכסה בהרבה שמן.שומרים במקרר.
4. את גרגרי החומוס אני מבשלת מראש ושומרת בשקיות קטנות בפריזר . איזה כיף לשלוף ולבשל.
תהנו
תהנו