נוגסים בביסים קטנים קטנים ומתעלפים מעונג.
ולמי שמתעקש דווקא לאפות? אז אפשר.ראו אופן הכנה למטה.
המצרכים בקערה ל-14 לביבות:
1/2 כוס שוקולדצ'יפס אפשר מעורב מריר ולבן
חבילה גבינה "טוב-טעם" 250 גרם
1/2 מיכל שמנת חמוצה 9% מעורבב עם כף אבקת אינסטנט פודינג בכל טעם
1/2 כוס סולת
1/2 כוס קמח מכל סוג
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
מעט וניל לטעם
מעט וניל לטעם
לערבב בנמרצות את המצרכים שבקערה לבלילה אחידה
להכין צלחת עם כוס סולת נוספת לטבילה
להעביר מהבלילה בעזרת כף לצלחת הסולת ומכאן,אפשר ליצור בעזרת הסולת וכפות הידיים לביבה יפה
להכין צלחת עם כוס סולת נוספת לטבילה
להעביר מהבלילה בעזרת כף לצלחת הסולת ומכאן,אפשר ליצור בעזרת הסולת וכפות הידיים לביבה יפה
ולטגן במעט שמן מ-2 הצדדים.
עוד אפשרות:
לא לטבול בסולת, להעביר עם כף את הבלילה ישירות למחבת ולשטח עם הכף לצורה עגולה פחות או יותר.
כדאי להיעזר בזמן הפיכת הלביבות במרית ובמזלג,כי הן היו מאד עדינות.
אחרי שהופכים את הלביבות,הן מתקשות.
שיטת האפייה:
להניח את הלביבות צ פ ו ף על ניר אפיה מ ש ו מ ן . לרסס עליהם שמן ולאפות בחום 175 20 דקות.
להפוך את הלביבות ולרסס שוב במעט שמן . להמשיך לאפות עוד כ-10 דקות.
תהנו
הטעם משגע!!! טיגנתי בלי לטבול בסולת. אי אפשר לעצור לאכול אותם.
שיהי חג חנוכה מאוווווווד שמח לכום!!!!! :lol: :lol: :lol:
אידה שלום
שימחת אותי מאד שחזרת לשתף אותי.תודה רבה.
אין כמו לביבה חמה ומתוקה בחנוכה.
חג מואר והמשך טעים
האם ניתן להחליף את גבינת הטוב טעם בגבינה אחרת??
קארין הי,
את גבינה טוב טעם מחליפה כנען או טובורג.