d79cd7a4d7aa - לפת כבושה

לפת כבושה

.jpg - לפת כבושה

אחרי כמה נסיונות הגעתי פחות או יותר לטעם הלפת הביתי של חמותי.
כמה חבל שלא לקחתי מחברת ועפרון ורשמתי את כל האוצרות שהיו על שולחנה.
המצרכים וההכנה:
קילו לפת בעיקר טרי שטוף ונקי וחתוך לפרוסות דקות.
כל פרוסה לחצות ל-2
סלק פרוס לפרוסות גדולות ….הוא ייתן את הצבע האדום במים.
אין צורך בבישול.
ראש או שניים שום מקולף נקי וחתוך גס
מישרה:
4 כפות שטוחות מלח
1/2 4 כוסות מים מהברז
2 כוסות חומץ
לערבב הכל ביחד.לטעום את המישרה.
אם חסר חומץ אפשר להוסיף גם מיץ לימון טרי.
שומרים בצנצנות זכוכית במקרר.
מוכן אחרי שבוע.
d79cd7a4d7aa d790d797d7a8d799 - לפת כבושה
תהנו

8 תגובות על “לפת כבושה

  1. מצאתי בבלוג שלך בדיוק את המתכוני הסלק שחיפשתי.תבורכי יקירתי.שבת שלום וסופ"ש נעים.תודה. smile

  2. הי דליה,
    הלפת יצאה נפלא! שנים אני מנסה להגיע לטעם האותנטי ואז מצאתי את המתכון שלך, המון תודות והמון בריאות לך אשה מדהימה!

    • מליסנדה חמדתי,מחר אני קונה לפת ומכינה גם.
      התגעגעתי אליה.חהחהחהחהחה.
      לבריאות והמשך טעים smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *